2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Itálie hodnocení hotelů
Val d'Orcia Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Scalette di Piazza B&B Průměrné hodnocení: 8

„místo v centru, pohodlí a vybavení pokoje“

• Casa Raffaello Průměrné hodnocení: 6

„Výjimečně vstřícný ubytovatel, zařízení starší ale čisté.“

• Villa Chiccheio Rooms Průměrné hodnocení: 10

„Nádherná vila a výborný personál“

• La Dimora nel Corso Průměrné hodnocení: 8

„Velký prostorný apartmán se zahrádkou.“

• Vicolo dell'Oste Průměrné hodnocení: 10

„Fajn lokalita v centru mesta, pan majitel moc mily“

• B&B Il Fosso Bianco Průměrné hodnocení: 8

„ubytování v centru malého městečka jehož sláva je dávno pryč. Klidné místo ve všední den v polovině května. Celý byt v rustikálním stylu, spousta detailů, jakoby celý interiér připravil bytový architekt. Snídaně velmi bohaté. Na požádání příprava čaje, káva automaticky. Paní (slečna) ubytovatelka velice příjemná a usměvavá. V přízemí pod apartmánem velice příjemná restaurace otevřená večer.“

• „Klidné místo uprostřed vinic, kousek od centra města. Parkování k dispozici, snídaně dostačující. K dispozici parkování. Paní majitelka velmi nápomocná“

• Podere Cacchini Průměrné hodnocení: 10

„Úžasná lokalita, krásné bydlení.“

• Centro Montepulciano Rooms Průměrné hodnocení: 10

„Čisté, pěkné ubytování, krásný výhled na město.“

• Residenza Fabroni Průměrné hodnocení: 7

„Rezidenci jsme navštívily už minulý rok a byly jsme nadšené, proto jsme pro letošní dovolenou zvolili stejné ubytování. Lokalita je super, spát v paláci v původním stavu má své kouzlo. Výborná snídaně v 2 minuty vzdálené kavárně s možností výběru horký a studený nápoj a pečivo na sladko nebo slano. Parkování bylo dostupné na P6, ale je placené 10 eur na den, které se hradí majiteli ubytování (v případě parkování ve žluté zóně), pokud parkujete na modré, platíte taxu městu jako standardní parkování. Terasa na střeše ubytování má nádherný výhled 360°, večer i ráno jsme rádi poseděli.“