2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Itálie hodnocení hotelů
Val di Chiana Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Locanda agli Amici Průměrné hodnocení: 10

„Velmi pěkné ubytování. Velmi dobrá snídaně na terase s krásným výhledem do krajiny.“

• Albergo Ristorante San Biagio Průměrné hodnocení: 10

„Krásné prostředí. Skvěle vybavený hotel, příjemně působící. Pohodlné postele, funkční klimatizace. Možnost využití bazénu za 5€ za osobu. Balkon s výhledem. Ideální k ranní kávě či sklence vína.“

• Villa Schiatti Průměrné hodnocení: 10

„Velmi klidná lokalita, laskavý personál, vkusně a čistě vybavené pokoje, spousta atraktivních výletních cílů v okolí a skvělé snídaně“

• Hotel I Due Cigni Průměrné hodnocení: 10

„Úžasné místo, navštívili jsme už podruhé. Hotel provozuje rodina, cítíte se jako doma. Doporučujeme k snídaním přiobjednat i večeře, báječné domácí jídlo. Místo je dobré pro objevování Toskánska, je kousek od Montepulciana.“

• Precise Tale Poggio Alla Sala Průměrné hodnocení: 5

„Poloha a výhledy“

• Villa Borgo San Pietro Průměrné hodnocení: 10

„Krásné ubytování u krásného města Cortona. Prostorný bazén byl velmi příjemným osvěžením , personál hotelu měl skvělé společenské chování a kulturní přehled. Velký pozemek a uspořádání hoteludo vice apartmentů umožnil skvělé soukromí. Snídaně v krásné přírodní oranžerii.“

• Casale Cardini Průměrné hodnocení: 7

„Bazén, hezký pokoj a dobrá snídaně.“

• Hotel Panoramic Montepulciano Průměrné hodnocení: 9

„Ubytovani bylo na moc hezkém místě s hezkým výhledem do okolí. Personál byl velice ochotný i pán u bazénu byl úžasný.“

• Hotel Reali Průměrné hodnocení: 8

„Dobrý přístup přes parkoviště.Dobrá snídaně“

• Il Rondò Boutique Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Byli jsme zde již potřetí. Pokoje jsou pěkné, velké, klimatizace funguje dobře. Měli jsme s kamarády společný obývák, kde se dobře sedí a povídá. Snídaně byly výborné a bohaté. Do města se dojde malý kousek na autobusové nádraží a odtud jezdí každou chvíli autobusy až na hlavní náměstí v Montepulcianu. Zpátky je cesta příjemná procházka. Hotel má pěknou, velkou zahradu, ráno jsme se probouzeli za zpěvu ptáků.“