„Skvělé ubytování, dostali jsme i dárek pro pejska. Postele pohodlné, pokoj útulný. Snídaně byla formou rautu, vše bylo v pořádku. Skvěle hodnotíme milý a nápomocný personál. Lehké negativum je odlehlost od centra ale procházka po večeři zdraví jen prospěje.“
„Personál byl velmi příjemný, veškeré vyřizování probíhalo rychle a bez problémů. Vzhled pokoje byl dobrý, obsahoval vše, co bylo třeba. Vybavení je spíše novější, zařízení odpovídá místnímu stylu. Cítili jsme se příjemně.
Pozitivní recenze na zdejší snídani se osvědčily, byla vynikající.
Hotel má 2 hvězdičky, ale dle mého disponuje daleko vyšším standardem.
Jako možná nevýhoda se může jevit parkování. Před hotelem je jen několik málo míst. Vždy je zde ale 1 místo na zastavení, aby se daly vyložit věci. Zaparkovat se následně dá 100 m pod hotelem a to zadarmo, takže bych to ani nepovažoval za nedostatek.“
„Cestoval jsem na motorce a ocenil jsem parkování v garáži.
Ubytování má skvělou polohu v blízkosti Sella Rondy – ideální výchozí bod pro výlety.
Večeře i snídaně byly naprosto v pořádku, chutné a dobře zorganizované.
Celkově velmi příjemný pobyt, rád se v budoucnu vrátím.“
„Nádherné ubytování s výhledem na hory. Skvělý relax po túře v bazénu i sauně a neskutečně dobré snídaně a večeře. Byla to i příležitost ochutnat skvělou italskou kuchyni. Vřele doporučuji.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.