2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Itálie hodnocení hotelů
Chiese Valley Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Albergo Bar Firi Průměrné hodnocení: 8

„Majitel byl pohostinny. Prijemny pobyt a vse bez problemu. Meli jsme 2 fenky a byl na ne bran ohled. Snídaně ciste Italská : jogurt,toust,crossant, cappuccino,dzus. Uklid pokoje kazdy den. Za pejsky jsme nic neplatili coz bylo pro nasi cestu ztezejni. Poloha dobra pro presuny ok. Vedle ubytovani je i vyborna restaruace. V ubytku moznost Baru. Meli jsme klid ikdyz okoli je trosku hlucnejsi skrz fabriky.“

• Hotel Carlone Průměrné hodnocení: 8

„Klidný hotel v horách Večeře skvělá. Luxusní tatarák“

• Hotel Carlone Průměrné hodnocení: 9

„Velmi milý a příjemný personál. Perfektní snídaně a restaurace.“

• Hotel Carlone Průměrné hodnocení: 8

„Dobrý poměr cena a kvalita ubytování, ochotný personál, dobrá snídaně i večeře.“

• Barambana Rooms Průměrné hodnocení: 7

„Počkali na nás s check inem, i když jsme jeli pozdě cca 45 min, ochotný milý personál.“

• Barambana Rooms Průměrné hodnocení: 10

„Krásné a překvapivě dostatečně prostorné pokoje. Příjemný personál. Výborné jídlo v restauraci. Snídaně byly tak akorát, nic přehnaného, úplně dostačující ke snídani :). A ten výhled, který máte z pokoje je nádherný.“

• Albergo la Valle Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování na super místě, dostupnost k Val di Fumo za 30 minut autem. Velmi starostlivá a milá hostitelka, výborné snídaně a večeře za příznivou cenu. Doporučujeme toto místo pro výlety v okolí a klidnou lokalitu.“