„Velmi milá paní nás očekávala, ubytovala nás a připravila nám snídani na další den. Ubytování je velké a výborně zařízené. Velmi kladně hodnotím možnost parkování ve dvoře.“
„Personál byl velmi přátelský, milý a nápomocný. Velmi oceňujeme personalizovaný výběr snídaně, den předem si v seznamu vyberete, co budete další ráno snídat, ale je možné si doobjednat i během snídaně.
Pokoj byl čistý, jednoduše zařízený a moderní.
Colà je velmi příjemná vesnice, ve které si turista užije klidu, ale zároveň disponuje sama o sobě zajímavými místy a je skvělým výchozím bodem pro různé výlety po okolí. Z ubytování je to pěšky všude po vesnici kousek.“
„Ubytování je v blízkosti centra. Perfektní komunikace s majitelem. Vše proběhlo v pořádku. Možnost využít hlídané parkování v garážích Cittadella. Cena je velmi slušná za 24 hodin - 22 euro. Do ubytování je to 10 minut chůze. Garáže se nachází v blízkosti Arény, kde můžete mít zaparkované auto bez starostí.“
„Prostorný stylový apartmán s terasou. Na pokoji kávovar, výběr místních vín a malá lednička s malým pohoštěním. Koupelna s WC vybavená vším potřebným. Výkonná klimatizace. V přízemí společná Kuchyňská linka ale téměř bez vybavení. Venkovní posezení na kraji zahrady a parkování u domu. 10 minut chůze od ubytování je vyhlášená stylová Italská pizzerie dai Beghini s velkou terasou a výhledem - a hlavně výborným jídlem a pitím za překvapivě nízké ceny - vyplatí se dát si jídlo zde. V městečku Sona je klidná a přátelská atmosféra.“
„Ubytování na kraji Verony v extrémně klidné čtvrti. Trochu komplikovanější check-in, ale pan provozovatel byl aktivní a vše jsme si rychle vyjasnili. Koupelna je sdílená s dalším pokojem ale vše je hezky odděleno, takže úplně v pohodě. Pokoj i celek ubytování je hezky zařízený, na chodě najdete i místo kde si můžete udělat čaj nebo kávu (součástí). Jen škoda že jsme neměli balkón ale v některých pokojích je. Hlavní výhodou pro nás bylo ale umístění ubytování - na kraji Verony, takže do města se dostanete pohodlně jak veřejnou dopravou, tak autem protože již jste ve Veroně. Ale tím, že je to v klidné čtvrti na kraji, tak můžete zdarma nechat i auto zaparkované přímo před ubytováním. Prostě dobrý poměr cena/výkon vhledem k poloze.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.