2. Itálie hodnocení hotelů
Benátsko Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Corte Formigar Průměrné hodnocení: 9

„Vše bylo fantastické. DOPORUČUJI !“

• B&B Relax Rooms - Villa Murari Brà Průměrné hodnocení: 10

„Toto ubytování bylo top, Všechno co jsem potřeboval i nepotřeboval bylo k dispozici. Pecka“

• Locanda Speranza Průměrné hodnocení: 9

„Skvělá snídaně, přátelský a nápomocný personál.“

• Venice Paradise Průměrné hodnocení: 4

„Lokalita byla dobrá, ani ne 5 min od autobusové zastávky, odkud se dalo jet přímo do Benátek (cca 15 min)“

• „Ubytování bylo velice čisté a nové. Lokalita naprosto super asi 3 minuty od ubytování je zastávka kde se busem číslo 5 dostanete přímo do centra Benátek za pár korun. Check-in jednoduchý a rychlý se všemi potřebnými informacemi.“

• Ca' Vittori Průměrné hodnocení: 8

„Čistota a ochota.“

• Alloggi B&b Allegri Průměrné hodnocení: 10

„Velmi velmi milý personál!! Ubytování přímo v centru a pro pejska byla připravená i malá postýlka a miska. Nemáme co vytknout! Všechno proběhlo rychle, bez problémů a člověku takto milý a vstřícný personál zvedl i náladu o to víc :-)“

• BED & BREAKFAST Orizzonte Průměrné hodnocení: 10

„Krásné prostředí, dlouho jsme se tak dobře nevyspali. Milá paní majitelka. Vyskytly se problémy s rezervací, vše vyřešila k naší spokojenosti. Výborná snídaně. Autem blízko do Caorle, ale zároveň v klidném prostředí mimo ruch města.“

• Pietra di Verona Residenza Průměrné hodnocení: 9

„Stylove zarizene ubytovani v sirsim centru, cca 10-15 min od nej, kousek od lanovky na vyhlídku, ale v klidné části. parkovani na vedlejsim verejnem parkovisti zdarma. Dobre propracovany check-in i bez pritomnosti personalu.“

• Quo Vadis Qui Vieni Průměrné hodnocení: 5

„Ubytování bylo v klidné oblasti“