2. Švýcarsko hodnocení hotelů
  3. Švýcarsko hodnocení hotelů
Lucernské jezero Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Gasthaus Platten Průměrné hodnocení: 7

„Ubytování s krásným výhledem na okolní jezero a hory, klidné místo s možností příjemné relaxace u venkovního bazénu.“

• Hotel De la Paix Průměrné hodnocení: 9

„Příjemná a ochotná obsluha“

• Hotel Anker Luzern Průměrné hodnocení: 9

„Super hotel na dobrém miste, hned u centra. Snídaně skvělá!!! Parkování v pohodě.“

• „skvělá dostupnost do města Lucern, nádherný hotel s vlastní přístupem do jezera a výhledem, předčilo naše očekávání“

• Seehotel Winkelried Průměrné hodnocení: 7

„Pěkná lokalita u jezera, blízkost Luzernu.“

• Seeblick Höhenhotel Průměrné hodnocení: 9

„Nejprve bych chtěl vyzdvihnout super snídaně, dále pak určitě ochotný personál a bazén, ve kterém si užije celá rodina. Co na mě osobně nejvíc působilo byl určitě výhled z hotelu, nebo okolí hotelu. Bylo to super!“

• Stay with Brister Průměrné hodnocení: 1

„Ne! Ne! Ne! Když jsem chtěl telefonicky oznámit hotelu změnu času příjezdu, bylo mi oznámeno, že rezervace pokoje byla zrušena z důvodu neznámého důvodu a že si mám hledat jiný pobyt. Pobyt byl už předem zaplacený a dodnes jsem nedostal ani frank zpátky. Zájemcům doporučuji, nerezervovat tento inzerát. Jinak k hotelu samotnému, personálu a čistotě vlastně nemůžu říct nic.“

• Hotel Krone Průměrné hodnocení: 7

„Umístění hotelu. Parkování v ceně. Pokoj byl dostatečně velký.“

• See- und Seminarhotel FloraAlpina Vitznau Průměrné hodnocení: 9

„Byli jsme naprosto spokojeni....hotel nabízí vše co je potřeba..nemám jedinou výhradu“

• Seerausch Swiss Quality Hotel Průměrné hodnocení: 6

„Nádherná lokalita primo u jezera kde se můžete schladit v horkém dnu. Velmi hezká restaurace až na burger - ten byl divny a nebylo nám dobře . Jestli čekáte klasický burger tak si ho radši nedávejte. Snídaně chutné a dostačující.“

Lucernské jezero – 30 nejlepších hotelů

podle 164 170 recenzí hotelů na Booking.com