2. Norsko hodnocení hotelů
  3. Viken hodnocení hotelů
Viken Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Ritas fancy apartment Průměrné hodnocení: 9

„Idealni prespani pro nekoho kdo leti z OSLO letiste, je to jenom par minut po dalnici k parkovani na letisti. Auto nemuzete nechat venku, k a partmanu je i garaz. Apartman je v zastavbe podobnych apartmanu. Interier byl pekne zarizeny a cisty. Pouziti pracky a susicky je potreba priplatit - 150 NOK pokud si dobre pamatuju.“

• Bob W Sentralen Průměrné hodnocení: 8

„Jsem rád, že jsem si kvůli odemykání dveří do pokoje a dalším službám nemusel instalovat další aplikaci do mobilu. Pokoj byl za dané peníze vcelku přijatelný.“

• Sundvolden Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Personál ochotný a milý. Snídaně vynikající. Lokalita klidná s výhledem na jezero. Parkování bez problémů. Internet rychlý.“

• Bunks at Rode Průměrné hodnocení: 9

„Moderní prostředí. Čistota. Klid.“

• Thon Hotel Snø Průměrné hodnocení: 10

„Strava výborná, sjezdovka uvnitř hotelu v srpnu super.“

• Gardermoen Hotel Bed & Breakfast Průměrné hodnocení: 7

„Blízko letiště, spousta zásuvek na pokoji, zatemňovací závěsy.“

• Clarion Hotel Oslo Airport Průměrné hodnocení: 9

„Dobrý pokoj a snídaně už od 4:00, shuttle bus na letiště každou půl hodinu.“

• Thon Hotel Slottsparken Průměrné hodnocení: 10

„Hotel se nachází na kopci hned vedle pěkného veřejně přístupného parku, ve kterém je královský palác - sídlo norského krále. Nejbližší zastávka metra a vlaku je Nationaltheatret, na kterou vás doveze vlak přímo z letiště. Měli jsme pohodlný, čistý, dobře vybavený a velmi velký pokoj s obývákem a oddělenou ložnicí. Koupelna byla velmi prostorná, vybavená vším potřebným. V noci nás nerušil žádný hluk, kromě občasného křiku racků. Snídaně byla vynikající, v pěkném prostředí.“

• Anker Hotel Průměrné hodnocení: 8

„Dostačující ubytování blízko centra města. Hned před hotelem zastávka tramvaje. Vynikající snídaně s bohatým výběrem masové i bezmasé stravy, nápojů. Pokoj malý ale čistý, vybavení dostačující. Funkční WiFi.“

• Radisson Blu Park Hotel, Oslo Průměrné hodnocení: 9

„Bezvadná dostupnost do Osla, milý personál, dobřé snídaně a úžasná poloha u fjordu.“

Viken – 29 nejlepších hotelů

podle 418 052 recenzí hotelů na Booking.com