2. Británie hodnocení hotelů
  3. Británie hodnocení hotelů
West Highland Way Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• The Winnock Hotel Průměrné hodnocení: 9

„Starosvětský venkovský hotýlek. Všechno poněkud omšelé, ale to je snad součást image. Velmi bohatá snídaně. Výhodné umístění na trase West Highland Way.“

• The Caledonian Hotel Průměrné hodnocení: 8

„Autem dobře dostupné. Milý personál. Ubytování bylo prostší, ale čisté a splnilo účel. Hotel někdy nabízí večerní program (live music).“

• Alltonside Guest House Průměrné hodnocení: 9

„Krásný, útulný a čistý pokoj, pohodlné postele a káva a čaj na pokoji. Co víc si přát! Hostitelka byla velmi milá.“

• Muthu Fort William Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Krásný Hotel, kvalitní a pohodlné ubytování, skvělá lokalita. Dobrá cena i milý přístup hotelu k hostum.“

• „Příjemný starý hotel, kde měli opravdu velkou manželskou postel! (to se ve Skotsku moc nevidí) Vstup do bazénů, saun a vířivky v ceně pobytu nás velmi mile překvapil. Celá wellness zóna je super.“

• UHI Fort William - Campus Accommodation Průměrné hodnocení: 7

„Ubytování na vysokoškolské koleji. Pokoj byl čistý a slušně vybavený (vařič, konvice, mikrovlnná trouba..). Problém byl s postelí - byla velmi úzká, s manželskou dekou (jednou pro dvě osoby). Nebyly jsme schopné se na posteli vyspat ve dvou. Nakonec se dcera vyspala zabalená do deky na zemi a já bez deky spala na posteli. Přespávaly jsme jen jednu noc, bylo teplo, tak se to zvládlo, ale na více nocí bych tam ve dvou spát nechtěla.“

• Rowardennan Youth Hostel Průměrné hodnocení: 10

„Velmi dobře vybavený hostel, vše bylo krásně uklizené a pohodlné. Personál neskutečně ochotný a milý. Moc se mi libilo, že byla k dispozici kuchyň.“

• Glen Nevis Youth Hostel Průměrné hodnocení: 10

„Přímo na stezce na Ben Nevis. Ubytování je krásné, čisté, moderní. Na recepci možnost koupit místní pivo.“

• Crianlarich Youth Hostel Průměrné hodnocení: 10

„Luxusní hostel, moc příjemný personál a velmi dobré vybavení. Sušárna, zdarma káva a čaj, snídaně za rozumnou cenu, kuchyň pro hosty.“

• Inversnaid Bunkhouse Průměrné hodnocení: 7

„Moc se mi libilo, že ubytovna má sušárnu pro turisty.“

West Highland Way – 30 nejlepších hotelů

podle 63 794 recenzí hotelů na Booking.com