2. Rakousko hodnocení hotelů
  3. Rakousko hodnocení hotelů
Wilder Kaiser Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Haus Gabriela Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování zde bylo jedním slovem SKVĚLÉ! Dali bychom 12 hvězd, kdyby to šlo. Potřebovali jsme jednu noc přespat cestou na dovolenou v Itálii a nocleh zde byl úžasnou zkušeností. Krásný velký apartmán se dvěma koupelnami. Vybavená kuchyně, dva balkóny s posezením s úžasným výhledem. Absolutní klid, za celou dovolenou jsme se nejlíp vyspali právě tady, postele jsou velice pohodlné. I proto jsme se rozhodli přespat zde 2 noci na zpáteční cestě. Paní Gabriela byla velmi milá a strašně ochotná a na další pobyt nám domluvila procházku s lamami kousek odtud. Když jsme se při návratu vraceli pozdě, nechala nám jídlo v lednici. Velmi oceňujeme její přístup. Rozhodně se sem rádi vrátíme.“

• Sporthotel Ellmau in Tirol Průměrné hodnocení: 9

„Dobrá lokalita s výhledem na Wilder Kaiser. Výborné snídaně a večeře včetně salátového bufetu a desertů. Příjemný byl i bazenový wellnes.“

• Hotel Eggerwirt Průměrné hodnocení: 8

„Krásný, čistý hotel, milý personál.“

• Hotel Hochfilzer Průměrné hodnocení: 10

„Byli jsme zde už podruhé, takže jsme věděli, že jedeme do úžasného prostředí, skvělého hotelu s úžasným personálem a vynikajícím jídlem.“

• Boutique-Pension Jägerwirt Průměrné hodnocení: 9

„celý kolektiv Jägerwirtu velmi ochotný, milý ,vynikající snídanĕ , vždy nĕjaká pozornost nebo ochutnávka produktů, ale i další jídlo velmi chutné.“

• Tirol Lodge Průměrné hodnocení: 9

„Personál restaurace si zaslouží pochvalu.“

• Franzlhof Průměrné hodnocení: 9

„Vstřícný, milý a ochotný personál.“

• Das Kaiserblick 4 Sterne Superior Průměrné hodnocení: 9

„Wellness, vyhled, personal, snidane, vecere“

• Hörl "Vordertagleiten", Ferienwohnung Průměrné hodnocení: 10

„Úžasné místo, skvělá lokalita s možností krátkých i delších procházek bez nutnosti využití lanovky. Perfektní vybavení apartmánu. Milí hostitelé.“

• Hotel Berghof Průměrné hodnocení: 10

„Skvělý personál a celkově velmi příjemné a nadstandartní.“