„Top hotel !!!!!Jeden s najlepších pathviezdyckovych hotelov v akých som kedy bol!!!“
„Pomer ceny a kvality. Pani recepčná na Renault captur nás vzala dole a boli sme jej vďační lebo hneď sa rozpršalo a riadne by sme zmokli.“
„Super hotel vynikajuca polpenzia skvele vybavenie hlavne pre deti.“
„Raňajky boli výborne , pekné prostedie , milý personál ...“
„RAňajky super ako vždy, lokalita taktisto, bazeny a výrivky super, oddych ako sa patrí, radi sa vraciame.“
„Poloha v pešej dostupnosti do centra - cca 15min. Lokalita je veľmi dobrá, idete popri rieke. Možnosť turistiky a cyklistické chodníky. Na ulici je aj supermarket. Bezplatné parkovanie. Na chodbe je automat na teplú a studenú vodu, na izbe karafa a poháre. Super nápad. Raňajky vynikajúce a bohaté, pekná hotelová reštaurácia ponúka aj denné menu. Vonku je posedenie na terase. Milý a priateľský personál. Na izbe je fén a dostatočné množstvo elektrických zásuviek. Strávili sme tu 3 noci a cítili sme sa príjemne. Vo Wisle a okolí máte čo robiť celoročne. Odporúčame výlet po okolí turistickým vláčikom, stojí 45zl a trvá cca 2,5hod. Výlet sem stojí za to.“
„Všetko bolo super“
„Výborné raňajky.“
„Veľmi príjemná majiteľka“
„Jedny z najlepších raňajok aké sme v hoteli tejto kategórie mali“
Na 31 . mieste z celkového počtu 33 v regióne , ako aj 31. z 32 hotelov v destinácii Wisła.
Posledné hodnotenie bolo pridané pred 10 dňami
Na 32 . mieste z celkového počtu 33 v regióne , ako aj 32. z 32 hotelov v destinácii Wisła.
Posledné hodnotenie bolo pridané pred 25 dňami
Odporúčania šité na mieru poskytujeme na základe vašej aktivity na našej platforme. Ak o túto funkciu nemáte záujem, môžete ju vypnúť. Upozorňujeme, že jej vypnutie sa bude vzťahovať len na zariadenie, ktoré práve používate. Ak chcete, aby sa vaše preferencie týkajúce sa tejto funkcie prejavili na všetkých vašich zariadeniach, jej nastavenie je potrebné upraviť na každom z nich zvlášť.
Spoločnosť Booking.com je súčasťou skupiny Booking Holdings Inc., svetového lídra v poskytovaní online služieb zameraných na cestovný ruch a súvisiace služby.
Máme už viac ako 70 miliónov hodnotení ubytovania a všetky sú od skutočných overených hostí.
Hodnotenie je u nás možné zanechať len po uskutočnení rezervácie. Tak vieme, že naše hodnotenia pochádzajú od skutočných hostí, ktorí sa v objekte ubytovali.
Počas pobytu sa hostia presvedčia, či je v izbách ticho, či je personál prívetivý a vôbec o ďalších veciach v ubytovacom zariadení.
Po pobyte nám hostia napíšu o svojej skúsenosti. Každé hodnotenie skontrolujeme, aby sa tam nevyskytovali urážlivé slová a potom ho zverejníme na našich stránkach.
Pokiaľ ste si rezervovali ubytovanie cez nás a chcete napísať hodnotenie, najprv sa, prosím, prihláste.
Koniec dialógového okna