2. Polsko hodnocení hotelů
  3. Polsko hodnocení hotelů
Wisla Autentická hodnocení ubytování k pronájmu od skutečných hostů

• Sielanka pod Siglanami 2 Průměrné hodnocení: 8

„Milí ubytovatelé, čistě a vybavené prostředí.“

• Apartamenty - Król Gór - Průměrné hodnocení: 10

„Rustikalni styl ubytování“

• Domek pod Szarowym lasem Průměrné hodnocení: 9

„Je to klidné místo a výborný výchozí bod pro výlety do okolní přírody. Apartmán je čistý, dobře a přijemně zařízený, i když trochu menší. Pokud je pěkné počasí , vůbec to nevadí, protože je zde velká terasa i s možností grilovat. Při špatném počasí však začne být prostor rychle stísněný. Je zde více apartmánů vedle sebe. Terasy jsou ale dostatečně odděleny , aby zůstal zachovaný pocit soukromí , i když slyšíte svoje sousedy. Určitě tento apartmán mohu doporučit .“

• „Krásný moderní apartmán..dobře vybavený..kvalitní postele..“

• VISLOW Resort Průměrné hodnocení: 10

„Skvělý hotel pro rodiny s dětmi, opravdu vstřícní vůči dětem, bazén s brouzdalištěm a hned vedle sauny a vyrivka jsou top. Možnost 3kk, 2kk nebo pokoje. Pojedeme určitě znova :)“

• „Krásný velký apartmán ve Wisle. Klidná lokalita a přitom pěšky dojdete do centra Wisly snadno. Bonus byl Netflix v chytré televizi.“

• Apartamenty Malinka Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování je na nádherném místě a výhledy jsou neskutečné. Apartmán je moderní, skvěle vybavený a čistý. Pobyt zde jsme si moc užili a určitě se sem někdy vrátíme.“

• Apartview Bukowa III by Rent like home Průměrné hodnocení: 8

„Krásna lokalita, pohodlný apartmán.“

• Apartamenty Pod Wyciągiem Průměrné hodnocení: 9

„Pěkné, čisté, možná trochu větší hluk z jiných apartmánů, ale na jednu noc v pohodě 😊 špunty to vždy jistí, takže hodnotím pozitivně 👌🏻 venkovní posezení je super 😊“

• Rezydencja Nad Potoczkiem Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování krásné, čisté , voňavé. Uvítal nás moc milý pan majitel. Vše nám ukázal, byl velice ochotný. Domeček na krásném místě. Snídaně moc dobrá, pochutnali jsme si. Ještě nám pan šéf nabalil domů. No prostě skvělé“