Teruskan ke kandungan utama
  1. Laman utama reviu hotel
  2. reviu hotel di Cina
  3. reviu hotel di Yunnan
Yunnan Reviu hotel yang sah oleh tetamu sebenar

Reviu terkini

• “老板特别好,不夸张。房间干净,东西齐全,风景一流,清晨被海浪声轻柔唤醒,推窗见朝阳从海平面跃出,独家的日出海钓体验太惊艳!除此之外,这种温暖的‘非服务式服务’,让人想念的不只是房间,而是这里的人。每天,老板准备的早餐都很好吃,有亲手做的米线(还可以选要辣或不辣),玉米,热包子,橘子还有热牛奶,就着海风吃下第一口鲜甜时,突然懂了'靠海吃饭'的幸福。深夜肚子饿了,还可以去客厅找老板一起聊天吃饭。2025,4月,马来西亚,到此一住。 Tuan rumah sangat baik. Biliknya bersih, kelengkapan lengkap, pemandangan memang terbaik. Pagi-pagi dibangunkan oleh desiran ombak, buka tingkap terus nampak matahari terbit dari garis laut. Pengalaman memancing waktu subuh eksklusif di sini memang menakjubkan! Selain itu, layanan mesra yang ‘tidak seperti servis biasa’ ini buat kami rindu bukan sahaja pada biliknya, tapi juga pada orang di sini. Setiap pagi, sarapan yang disediakan tuan rumah sangat sedap—ada mi yang dibuat sendiri (boleh pilih pedas atau tidak), jagung, pau panas, limau dan susu panas. Ketika menikmati gigitan pertama sambil dihibur angin laut, baru kami faham erti ‘nikmat hidup bergantung pada laut’. Kalau lapar tengah malam, boleh juga singgah di ruang tamu untuk makan sambil berbual dengan tuan rumah.”

• “Host yang baik , staff pandai cakap english , tolong angkat bag , bersih , lokasi dekat dengan ancient city dan kedai makan halal.”