2. Lotyšsko hodnocení hotelů
  3. Zemgale hodnocení hotelů
Zemgale Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Hotel Jelgava Průměrné hodnocení: 9

„Výborné matrace, pěkné vybavení hotelu.“

• „Milí majitelé, do objednali jsme si horký sud.“

• Rikap Coliving Spaces Průměrné hodnocení: 7

„Ubytovna , kde je vše je účelové a praktické, nic navíc a vlastně nic nechybí. Postele použitelné, autem je to do 3min do centra. Společná kuchyňka na patro, záchod vždy ke dvoum pokojům. (síť proti hmyzákům není, ale pokoj není vlhký), kuchyňka chabě vybavená, čistota všude super. Super cena.“

• Rija Bauska Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Hotel jsme náhodně vybrali na cestě z Estonska. Byl skvělý, měli jsme krásný pokoj. Večer jsme stihli výbornou večeři v hotelové restauraci. Snídaně byla výborná, postele byly velice pohodlné.“

• Motelis Bu-Bu Průměrné hodnocení: 8

„Byli jsme jediní hosté toho dne. Snídaně byla výborná a jídla bylo tolik, že absolutně nešlo sníst. Poměr cena služby je velice pozitivní.“

• Baltā māja Průměrné hodnocení: 7

„Vstřícný personál,v blízkosti zámku Rundale, dobré parkování, snídaně tak akorát,mohli jsme si říci o přídavek. Možnost užívat kuchyňku.“

• Guest House 'Selgas', Engure Průměrné hodnocení: 8

„Útulný dřevěný 2 patrový dům, dobře vybavený, vše potřebné je v kuchyni, přívětivý anglicky mluvící hostitel, 5 minut pěšky moře, dům v tichem krásném lese. Pohodlné postele. Krásná zahrada.“

• Hotel Jelgava Průměrné hodnocení: 8

„Parkování bez problému. Pokoj čistý, plně vybavený. Personál příjemný. Dobrá lokalita. Klidně bych se vrátila ;-).“

• Viesnīca Kandava Průměrné hodnocení: 10

„Hotel nedaleko centra města, v přízemí kavárna. Možnost uložení kol. Menší, ale pěkný podkrovní pokoj.“

• Hotel Miķelis Průměrné hodnocení: 10

„Přenocování s rodinou po cestě na sever. Krásný moderní resort v klidném okolí. Dobrá (trochu dražší) restaurace, celý areál byl udržovaný, včetně dětského hřiště a obří houpačky. Součástí areálu je i úctyhodná sbírka (muzeum) aut a strojů (platí se zvlášť). Nádherný výhled z pokoje na rybník. Velmi dobrá snídaně. Skvělá volba na přespání, kde se vyplatí strávit i nějaký čas.“

Zemgale – 29 nejlepších hotelů

podle 18 981 recenzí hotelů na Booking.com