2. Švýcarsko hodnocení hotelů
  3. Curych hodnocení hotelů
Curych Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Centra Hotel Winterthur Průměrné hodnocení: 10

„Mily personal, odhlucneni z ulice, velmi pohodlne postele, primo v centru“

• Hotel Hottingen Průměrné hodnocení: 9

„Moderně a hezky zařízený hotel v docházkové vzdálenosti do centra Zürichu, velmi milý a vstřícný personál, dobrá snídaně. Parkování omezené - jen po předchozí domluvě na vyhrazeném místě před hotelem. Místo, kde se host musí cítit dobře.“

• Pilgerhüsli Backpacker Průměrné hodnocení: 9

„Pokojík v podkroví byl útulný, postele pohodlné. K dispozici dvě sdílené koupelny pro několik pokojů, naprosto dostačující. Vařit a jíst jsme mohli ve společné dobře vybavené kuchyni (vařič, kávovar, varná konvice, nádobí, topinkovač...) V případě hezkého počasí je možno posedět i na zahradě s výhledem na jezero. Kola jsme měli uloženy v garáži v domě.“

• ibis budget Zurich City West Průměrné hodnocení: 10

„50 metrů od hotelu zastávka tramvaje, kterou se dalo snadno dostat do centra (k jezeru). Ocenil jsem garáž (za extra poplatek), zbytek standard "ibis budget". Když kupuji BUDGET, tak nečekám vířivku a šampaňské, takže spokojenost.“

• ibis budget Zurich Airport Průměrné hodnocení: 8

„Blízko letiště na jednu noc super“

• Placid Hotel Design & Lifestyle Zurich Průměrné hodnocení: 8

„Super přírodní materiály všude, chodba + pokoje. Top. Příjemný Česko-slovenský recepční,“

• Kloster Kappel Průměrné hodnocení: 9

„Renovovaný areál v krásném klidném prostředí, krásná zahrada, pohodové parkování“

• Zurich Youth Hostel Průměrné hodnocení: 8

„Úžasný personál. Měl jsem zkušenost se dvěma recepčními a oba suproví. Nebylo to jen znuděné check-in, ale byli příjemní a reagovali i s humorem, což bylo příjemné.“

• Hotel Stoller Průměrné hodnocení: 8

„Usluzny ochotný personál. Draha, ale výtečná snídaně a la Carte.“

• Romantik Hotel Schwan Průměrné hodnocení: 9

„Prostorny pokoj, pohodlna postel, vyborna snidane“