Direct la pagina principală

9,7

• WiFi gratuit

10,0

Evaluări verificate 100%

Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.

Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialog
Scrieți un comentariu

Rezultate 1 – 25

• Comentariu trimis pe 26 mai 2026

O minivacanta reusita in acest apartament.
    • Trimis de pe mobil

Un pic cam izolat de lume... Si un piculet cam scump 😊

Deosebit apartamentul, curat, elegant, cu toate cele necesare, spatios. Liniste si ambient placut. Apropierea de hotelul Belvedere unde erau cazati prietenii nostri a fost foarte importanta pentru noi. O bucurie coborarea pe jos pe stradute pitoresti. Ne-am simtit confortabil si in legatura cu faptul ca masina a stat in siguranta. Multumim. Posibil sa revenim 😊

Sejur în mai 2026

9,0
    Superb
    • Grup de prieteni
    • Trimis de pe mobil

O sa revin cu siguranță !!!

Locația poziționată foarte bine , apartamentul este dotat cu tot ce este necesar , parcarea privată , iar cireașa de pe tort a fost balconul cu o priveliște superbă , o zona foarte liniștită...

Sejur în ianuarie 2026

• Comentariu trimis pe 3 decembrie 2025

Perfecta!
    • Grup
    • Trimis de pe mobil

Locatia este una buna la doar 10 minute de mers pe jos pana in centru, a fost curat, confortabil, gazda ne-a lasat fructe si apa, balconul a fost cireasa de pe tort! Bucatarie utilata cu tot ce vrei inclusiv fierbator, baia de asemenea!

Sejur în decembrie 2025

• Comentariu trimis pe 21 septembrie 2025

• Călătorie de afaceri
    • Trimis de pe mobil

Spatiul bine organizat, toate facilitatile necesare pentru a petrece un weekend sau o luna in acest apartament, un mare plus e locul de parcare disponibil in garajul blocului.

Sejur în septembrie 2025

• Comentariu trimis pe 8 septembrie 2025

A fost un weekend, mi ar fi placut sa stam mai mult, vom reveni curand!!Multumim ca ne ati oferit linistea cautata si si
    • Trimis de pe mobil

Totul, apartamentul utilat cu tot ce este necesar, poate mai mult decat necesar, zona apropiata de obiecive turistice, organizare profesionista si informatii oferite cu precizie.

Sejur în septembrie 2025

• Comentariu trimis pe 12 august 2025

Stare de bine.
    • A stat 3 nopți

nimic de reprosat, este genul de locatie in care stii sigur ca te vei intoarce.

Apartamentul este situat intr-o locatie excelenta, destul de aproape de zona turistica dar si in natura, iar terasa generoasa a apartamentului iti permite sa te bucuri de proximitatea padurii. Interiorul este confortabil, spatios, cu toate dotarile necesare. Se poate observa preocuparea proprietarilor pentru confortul oaspetilor, multumesc frumos!

Sejur în august 2025

• Comentariu trimis pe 27 iulie 2025

O oază de liniște cu vedere spre pădure.
    • Trimis de pe mobil

Am avut parte de o experiență excelentă în acest apartament – complet utilat, curat și amenajat cu mult bun gust. Parcarea subterană a fost un mare plus, iar balconul cu vedere spre pădure ne-a oferit momente de relaxare absolută. A fost liniște, aer curat, și chiar și cățelul nostru a fost încântat de balcon. Ne-am simțit ca acasă!

Sejur în iulie 2025

• Comentariu trimis pe 24 iunie 2025

O experiență excelentă!
    • A stat 2 nopți

Cazarea a fost impecabilă – elegantă, intimă și foarte bine organizată. Am găsit toate facilitățile de care aveam nevoie și chiar mai mult. Totul a fost gândit cu atenție la detalii, ceea ce a făcut șederea extrem de plăcută. Ne-am simțit ca acasă, într-un spațiu rafinat și confortabil. Recomand cu încredere!

Sejur în iunie 2025

• Comentariu trimis pe 16 martie 2025

• Trimis de pe mobil

Check-in-ul de la ora 16:00, insa am putut sa ne cazam mai devreme, asa ca nici acesta nu poate fi considerat un minus.

Totul. View-ul superb, cazarea avea toate facilitatile.

Sejur în martie 2025

• Comentariu trimis pe 16 februarie 2025

A fost un sejur relaxant
    • Trimis de pe mobil

Este foarte bine situată. Este pe drumul înspre Poiana Brașov dar este aproape de oraș.. 5-7 minute cu mașina până în centru. Ai o pădure aproape unde poți face trasee cu bicicleta sau te poți plimba. Ai o terasă minunată . Ai produse de igienă, cafea, vesele… tot ce ai nevoie

Sejur în februarie 2025

• Comentariu trimis pe 29 decembrie 2024

• Trimis de pe mobil

Apartament frumos, curat, amenajat cu bun gust. Am fost placut surprinsi de bradul impodobit, apa plata lasata pentru cafea si bombonele pentru copil. Gazda ne-a oferit toate detaliile inca de la inceput, astfel incat nu a fost nevoie sa solicit nicio alta informatie. Multumim si Sarbatori fericite!

Sejur în decembrie 2024

• Comentariu trimis pe 16 decembrie 2024

• Trimis de pe mobil

Este dificil sa mergi pe jos pana în centru, pentru ca nu exista trotuar, dar stația de autobuz este foarte aproape.

Ne-a plăcut foarte mult terasa apartamentului, faptul ca este lângă pădure, cred ca vara este o bucurie sa ți bei cafeaua pe acea terasa. Conditiile sunt descrise corect, a fost o experienta foarte placuta. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

Sejur în decembrie 2024

• Comentariu trimis pe 10 noiembrie 2024

• Trimis de pe mobil

Apartamentul este spatios si dotat cu tot ce este nevoie. Ne am simtit foarte bine, ne am bucurat de liniste si de privelistea minunata de pe terasa.

Sejur în noiembrie 2024

• Comentariu trimis pe 8 noiembrie 2024

O cazare cu o priveliste faina catre padure
    • Trimis de pe mobil

A fost foarte frumos la cazare. Incepand cu parcarea privata la subsol, la camere spatioase, curate utilate cu de toate, pana la o terasa mare si cu o priveliste care face totul 🤗 Recomand cazarea! A fost foarte liniste, este dotata cu vesela, plita, microunde, apa calda, caldura. Pana in centru, in piata Sfatului ajungi pe jos in jumatate de ora, pe straduta luminata si seara sau se poate lua si autobuz care are statie langa cazare.

Sejur în noiembrie 2024

• Comentariu trimis pe 28 octombrie 2024

Un sjue linistit si confortabil. O locatie minunata!!!

Locatia si gazda super!

Sejur în octombrie 2024

• Comentariu trimis pe 7 octombrie 2024

Apartament dragut langa padure
    • Cu un animal de companie
    • A stat 1 noapte

Se auzea putin zogomot, in special pe timpul noptii, posibil de la unitatea de incalzire centralizata care se afla in spatele blocului.

Apartamentul a fost superb. O locatie foarte frumoasa, la marginea padurii, lucru ce ne-a ajutat foarte mult cu plimbarea catelului. Locatia dispune de parcare subterana inchisa. Apartamentul a fost foarte curat, ideal pentru o familie cu unul sau doi copii si un animal de companie. In apartament sunt si jucarii pentru copii de toate varstele, este o zona linistita, moderna cu aer curat. Dispune de toate facilitatile atat in camere cat si in baie. De asemenea are o terasa draguta, amenajata modern.

• Comentariu trimis pe 15 septembrie 2024

Totul e excelent
    • A stat 1 noapte
    • Trimis de pe mobil

Totul e foarte frumos, modern si de calitate

• Comentariu trimis pe 13 septembrie 2024

Excelent

Totul ne-a plăcut. 😊

Locație super. Am avut la dispoziție toate cele necesare. Parcarea subterana a fost un mare plus. Vom reveni cu siguranță.

• Comentariu trimis pe 4 septembrie 2024

Locatie foarte frumoasa
    • A stat 3 nopți

Lipsa plaselor de insecte, asta nefiind insa o scapare a gazdei ci mai degraba o restrictie a dezvoltatorului cladirii, din pacate. Nu e Amazon dar seara sunt ceva insecte si pot deveni rapid enervante :)

Curat, spatios, dotat cu tot ce ai putea avea nevoie, parcarea subterana si accesul lejer de acolo catre apartament, gazda foarte amabila si de ajutor la nevoie, zona relaxanta. Obligatoriu este necesara masina, locatia este la ceva distanta fata de zona centrala din Brasov, pentru noi nu a fost o problema decat din perspectiva cautarii de locuri de parcare cand plecam spre centru, e foarte greu de gasit in perioada in care sunt multi turisti in oras.

Sejur în august 2024

• Comentariu trimis pe 1 septembrie 2024

O locație frumoasă
    • Trimis de pe mobil

Ne plăcut terasa cu vedere la pădure, living- ul spațios, curățenia, parcarea subterană.

• Comentariu trimis pe 28 august 2024

Drăguț
    • Grup
    • Trimis de pe mobil

A fost curat și priveliștea este frumoasă.

Sejur în august 2024

• Comentariu trimis pe 17 iulie 2024

Totul a fost la superlativ și cu siguranță vom reveni.
    • Cu un animal de companie
    • A stat 2 nopți

Gazda este o persoană foarte organizată si atentă la detalii. Mi-a plăcut foarte mult mesajul primit pe WhatsApp în ziua cazării. Am primit toate informațiile de care aveam nevoie: unde este masterlock-ul unde găsim cheile, codul de acces pentru acesta, numărul locului de parcare, informații despre Wi-fi, chiar și un link cu modul de utilizare a espressorului. De asemenea, mesajul era însoțit de poze pentru a identifica mai usor intrarea din parcare spre apartament, locul unde trebuie aruncat gunoiul etc. Apartamentul este spațios și luminos. Am gasit cărți de citit, jocuri pentru copii, chiar și un căluț de lemn, care ne-a amintit de copilăria noastră. În frigider am găsit pepene și apă rece, iar câinele nostru a găsit în castronelele lăsate de gazdă recompense și apă. Lângă espressor am găsit capsule Nespresso și zahăr.

Sejur în iulie 2024

• Comentariu trimis pe 1 iulie 2024

Am avut un weekend placut si relaxant cu familia.
    • A stat 2 nopți

Nu mi-au plăcut zgomotul sporadic creat de motocicliștii care își tureaza motoarele zgomotoase prin fata locației.

- Mi-a plăcut liniștea și confortul din apartament. - Mi-a plăcut și terasa cu vedere la pădurea de stejari și pini. - Parcarea subterana a păstrat mașina în siguranța și la o temperatura plăcută.

Sejur în iunie 2024

Rezultate 1 – 25

Echivalăm prețurile
Echivalăm prețurile
Preţuri mici • Fără comisioane de rezervare • Găsiţi mai ieftin? Vom rambursa diferenţa!