str. Nicolae Popa, 617317 Târpeşti, România
Raport calitate/preţ
9,7
WiFi gratuit
10,0
Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.
Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialogFiecare scor din evaluări este cuprins între 1 și 10. Pentru a obține scorul general pe care îl vedeți, pur și simplu adunăm toate scorurile din evaluări pe care le-am primit și împărțim totalul la numărul de scoruri din evaluări pe care le-am primit. Folosim un sistem de evaluări ponderate, ceea ce înseamnă că, cu cât evaluarea este mai recentă, cu atât impactul asupra calculului scorului total din evaluări este mai mare. În plus, oaspeții pot acorda și „scoruri secundare” separate cu privire la aspecte esențiale, cum ar fi locația, curățenia, personalul, confortul, facilitățile, raportul calitate-preț și WiFi-ul gratuit. Rețineți că oaspeții transmit separat scorurile secundare și scorurile generale, prin urmare nu există o legătură directă între acestea.
Puteți evalua o Cazare pe care ați rezervat-o prin Platforma noastră dacă ați petrecut sejurul acolo sau dacă ați sosit la proprietate, dar nu ați petrecut sejurul acolo. Pentru a edita o evaluare pe care ați trimis-o deja, vă rugăm să contactați echipa noastră de la Serviciul Clienți.
Avem personal și sisteme automatizate care se specializează în detectarea evaluărilor false trimise pe Platforma noastră. Dacă găsim astfel de evaluări, le ștergem și, dacă este necesar, luăm măsuri împotriva celor responsabili.
Oricine identifică o activitate suspicioasă o poate raporta întotdeauna echipei noastre de la Serviciul Clienți, pentru ca echipa care se ocupă de Fraude să poată investiga.
În mod ideal, am publica fiecare evaluare pe care o primim, indiferent dacă este pozitivă sau negativă. Totuși, nu vom afișa nicio evaluare care include sau se referă la (printre altele):
Pentru a ne asigura că evaluările sunt relevante, este posibil să acceptăm numai evaluări care sunt depuse în termen de 3 luni de la check-out. De asemenea, este posibil să nu mai afișăm evaluări odată ce acestea devin vechi de 36 de luni sau dacă apare o schimbare de proprietar al Cazării.
Cazarea poate alege să răspundă la o evaluare.
Când vedeți mai multe evaluări, cele mai recente vor fi în partea de sus, sub rezerva câtorva altor factori (limba în care este scrisă evaluarea, dacă evaluarea este doar un scor sau conține și comentarii etc.) Dacă doriți, le puteți sorta și/sau filtra (după perioada din an, scorul din evaluări etc.).
Afișăm uneori și scoruri din evaluări externe, de pe alte website-uri de turism cunoscute. Vă atragem atenția atunci când facem acest lucru.
Aceste reguli și standarde au drept scop menținerea conținutului Booking.com relevant și potrivit chiar și minorilor, fără a limita exprimarea opiniilor personale. De asemenea, se aplică indiferent de sentimentul exprimat în comentariu.
Contribuțiile trebuie să se refere la călătorii. Cele mai utile contribuții sunt acelea foarte detaliate, care ajută alți călători să ia decizii mai bune. Vă rugăm să nu includeți comentarii la adresa unor persoane, și nici de natură politică, etică sau religioasă. Conținutul promoțional va fi eliminat, iar situațiile referitoare la serviciile Booking.com trebuie să fie adresate echipelor noastre din Serviciul Clienți sau Unități de Cazare.
Contribuțiile trebuie să fie potrivite pentru o audiență globală. Vă rugăm să nu folosiți invective sau injurii create prin tastare incorectă, indiferent de limbă. Comentariile și conținutul media care folosește limbaj care instigă la ură, remarci discriminatorii, amenințări, remarci explicite sexual, violență și promovarea activităților ilegale nu sunt permise.
Tot conținutul trebuie să fie onest și unic pentru fiecare client. Comentariile sunt foarte utile atunci când sunt originale și imparțiale. Contribuția dumneavoastră trebuie să vă aparțină. Proprietățile partenere Booking.com nu trebuie să posteze în numele clienților sau să ofere recompense în schimbul comentariilor. Încercările de a reduce scorul concurenților prin scrierea de comentarii negative despre aceștia nu vor fi tolerate.
Respectați intimitatea celorlalți. Booking.com va depune eforturi pentru a ascunde adresele de e-mail, numerele de telefon, website-uri, conturi de rețele sociale și alte detalii similare.
Opiniile exprimate în aceste contribuții aparțin clienților și proprietăților partenere Booking.com, și nu companiei Booking.com. Booking.com nu acceptă responsabilitatea sau răspunderea pentru niciun comentariu sau replică. Booking.com este un distribuitor (fără nicio obligație de verificare), și nu o editură care publică aceste comentarii și replici.
În mod automat, comentariile sunt sortate pe baza datei în care au fost create și pe baza unor criterii suplimentare, astfel încât să afișăm cele mai relevante comentarii, inclusiv dar nelimitat la: limba dumneavoastră, comentarii cu text și comentarii nominale. Pot fi disponibile și alte opțiuni de sortare (în funcție de tipul de călător, de scor etc.).
Acest serviciu poate conține traduceri oferite de Google. Google refuză orice garanție referitoare la traduceri, expresă sau implicită, inclusiv garanția acurateții, certitudinii și orice garanție implicită referitoare la calitatea comercială, adecvarea pentru un anumit scop și contrafacere.
Sfârșitul conținutuluiComentariu trimis pe 17 octombrie 2025
Massimo
ItaliaNu sunt aspecte negative pentru aceasta structura.
Zona foarte frumoasa si remarcabil internul structurii cu mobilier si tablouri antiche. Micul dejun pregatit cu multa atentie de catre titular intr-un ambient elegant si primitor. Subliniez in mod particular atentia si amabilitatea titularului. Locuri de parcare suficiente in curtea structurii. Pentru cina ni s-a recomandat un restaurant care s-a dovedit a fi cea mai buna alegere in ceea ce priveste calitatea mancarii si primirea calduroasa, ''Moara Veche''. Totul foarte bine organizat.
Comentariu trimis pe 12 octombrie 2025
Adrian
RomâniaTotul a fost deosebit, locatia, muzeul. Multumim gazdelor.
Comentariu trimis pe 11 octombrie 2025
Adrian
RomâniaLocatia super faina iar gazda extraordinara.
Comentariu trimis pe 9 octombrie 2025
Marius
SuediaNimic de reprosat.
Gazda foarte primitoare, o prezenta placuta, un om de cultura pe care iti face mare placere sa il asculti. Mic dejun pregatit cu foarte mare grija, cu produse de calitate si variate, dar mai ales servit cu foarte multa delicatete si atentie. Locul de cazare este parte dintr-un mic ansamblu de casute traditionale, un loc care te readuce in atmosfera Romaniei frumoase de odinioara de la sat. Camera cu iz aristocratic, decorata cu bun gust la fel ca si restul vilei. In incinta exista si un muzeu etnografic cu lucruri foarte interesante de descoperit.
Comentariu trimis pe 7 septembrie 2025
Adrian
RomâniaSunt pescar si pescarii nu-si dezvaluie locurile cele mai bune. Trecand cu greu peste asta, pot spune ca este un colt de Rai. Liniste, seara se aud greierii, casa toata este un muzeu, dormitoarele, sufrageria, curtea. Am locuit 2 zile intr-un muzeu. In tot acest timp am fost fascinati de prezenta extraordinar de palcuta a proprietarilor. Un mic dejun ales intr-o atmosfera de mult pierduta. Multumim din inima. Au fost doua zile dintr-un concediu pe care mi l-am dorit intotdeauna.

Comentariu trimis pe 5 septembrie 2025
Ioan
România-
Am revenit cu drag in acest loc de poveste, unde domnul Popa ne-a plimbat prin secole de istorie, povestindu-ne cu multa pasiune despre toate exponatele din muzeu si istoria locului. Camerele sunt unice mobilate si decorare in stiluri diferite, facandu-te sa te simti ca intr-o poveste. Micul dejun a fost exceptional, cu produse din gospodarie, servit intr-o admosfera deosebita. Daca treceti prin zona va recomandam din tot sufletul aceasta cazare!
Comentariu trimis pe 16 august 2025
Dănuţ
RomâniaLiniștea și amabilitatea gazdei
Comentariu trimis pe 11 august 2025
Ileana
RomâniaUn ansamblu de 3 case muzeu cu atentie mare intretinute intr-o curte comuna. In una din ele se poate dormi , camere spatioase, pat confortabil si mic dejun variat. O experienta frumoasa , traditionala , autentica . Aproape de Manastirile Agapia si Varatec. Recomand cu incredere.

Comentariu trimis pe 10 august 2025
Alina
RomâniaUn loc de poveste ! O curte plină de verdeață, împodobită cu creațiile în lemn și piatră ale meșterului popular Neculai Popa, un loc unde mâinile harnice ale omului ce a stăpânit locul au creat minuni, un muzeu privat de etnografie ,arheologie ,sculptura,masti folclorice,costume populare de exceptie cu un ghid -Domnul Nicolaie N.Popa de o rara sensibilitate alaturi de ceilalti doi frati -Liliana si Damian (toti fiind copiii marelui mester popular), un loc din care mi-a fost greu sa plec pentru ca are un farmec aparte .

Comentariu trimis pe 6 august 2025
Adela
RomâniaEste imposibil de gasit ceva care sa fie completat la acest raspuns! Totul ne-a surprins in mod foarte placut!
Intreaga experienta ne-a cucerit inimile! Muzeul "Popa", povestea marelui artist naiv si conceptul actual cultural - care include si cochetul Bed and breakfast administrat de Domnul Nicolae Popa - din cadrul muzeului - sunt incantatoare! Locatia, cazarea si micul dejun foarte bun - dar si discutiile foarte placute si interesante avute cu Domnul Nicolae - toate sunt excelente, de nota 10!
Comentariu trimis pe 28 iulie 2025
Adina
RomâniaEste o experienta culturala, nu doar turistica, cu totul minunata, recomand calduros!

Comentariu trimis pe 24 iulie 2025
Camelia
Regatul UnitNu e ceva ce nu mi a plăcut.
Locația, amenajarea etc

Comentariu trimis pe 20 iulie 2025
Tudorita
RomâniaNu am nimic de reproșat 🤗
Totul a fost excepțional! Începând cu drumul bine semnalizat și terminând cu energia extraordinară a locui. Gazdele, domnul Nicolae și doamna Elena, fiul și fiica marelui artist popular Nicolae Popa, doi erudiți care prezintă cu pricepere și mare drag atât lucrările părintelui lor cât și exponatele arheologice, culturale și religioase ale vastei colecții. Camera - superbă, cu mobilier clasic, spațioasă, luminoasă și bine aerisită, cu un pat imens, comod, cu lenjerie impecabilă ne-a ajutat să ne odihnim, alaturi de liniștea "veselă" asigurată de ciripitul păsărilor și florile de la balcon care întregesc tabloul idilic al locului. Gazdele, oameni de excepție, de o amabilitate și cu un bun simț care te fac să te simți cu adevărat într-un colț de rai s-au asigurat permanent că avem tot ce ne trebuie. La check-in, domnul Nicolae ne-a așteptat cu poarta deschisă și cu mare bunăvoință chiar dacă am ajuns foarte târziu, pe o ploaie torențială. La micul dejun am fost răsfățați de domnul Nicolae cu preparate calde și reci delicioase, ceai, cafea, fructe, în fiecare zi altceva. MULȚUMIM!
Comentariu trimis pe 30 iunie 2025
Bogdan
RomâniaDomnul Popa face șederea la dânsul o experiență foarte plăcută
Comentariu trimis pe 9 iunie 2025
Diana
RomâniaLocație superbă, liniștită și relaxanta. Întoarcere către tradiții, casuta bunicii. Recomand cu drag
Comentariu trimis pe 8 iunie 2025
Badea
România-
Pensiunea este situata intr-o zona linistita , aproape de toate punctele de interes din zona Tg. Neamt. Amenajata in stilul secolului XIX , daca nu ar exista dotarile moderne , ai senzatia ca te afli in acea perioada . Totul este amenajat cu mare atentie la detali . Curatenia este exemplara in intreaga locatie .Micul dejun , perfect ,servit intr-o ambianta patriarhala Te afli pe un taram locuit de mii de ani , cu o istorie bogata , muzeul de aici reflecta acest lucru. Domnul Popa este o gazda minunata si este o reala placere sa asculti povestea locului spusa de dansul. Recomand acest loc exclusivist celor care iubesc linistea , istoria, arta , celor care vor sa simta , cu adevarat , vibratia acestui taram .
Sejur în mai 2025
Comentariu trimis pe 3 iunie 2025
Daniel
RomâniaMicul dejun foate bun , locatia estraordinara.

Comentariu trimis pe 22 mai 2025
Maricica
RomâniaMicul dejun de nota 10
Sejur în mai 2025
Comentariu trimis pe 2 mai 2025
Adrian
RomâniaMicul dejun a fost foarte bun , servirea si locatia excelenta . Gazda deosebita , am plecat incarcati sufleteste .
Comentariu trimis pe 25 aprilie 2025
Diana-mihaela
RomâniaGazda, dl. Popa este o persoana foarte amabila și prietenoasa. Un loc plin de istorie!
Comentariu trimis pe 17 aprilie 2025
Sorin
RomâniaMic dejun bogat, servit cu multa atentie , gazda fiind atenta la toate detaliile . Locatia fiind intr-un loc linistit, o gazda foarte sociabila , comunicativa au facut ca sederea noastra acolo chiar daca a fost doar de o noapte , sa ne incarce cu energie si o stare de bine. Cu siguranta vom reveni.
Comentariu trimis pe 9 noiembrie 2024
Sorina
România-
Locația , povestea locului si omului Niculaie Popa.
Sejur în noiembrie 2024
Comentariu trimis pe 3 noiembrie 2024
Eliza
RomâniaLocația foarte frumoasă, chiar idilică încadrată într-un peisaj de toamnă; gazda foarte primitoare; iar casa care este o experiență frumoasă în sine.
Sejur în noiembrie 2024
Comentariu trimis pe 16 septembrie 2024
Alexandra
RomâniaServire impecabila , locatie superba , muzeu de nota 10.
Sejur în septembrie 2024
Zlatibor, Serbia
Langeais, Franţa
Sibiu, România
Hajdúszoboszló, Ungaria
Oferim recomandări personalizate pe baza activității dvs. pe platforma noastră. Dacă doriți, puteți renunța la această opțiune. Rețineți însă că renunțarea se aplică numai pe dispozitivul folosit în momentul de față. Prin urmare, va trebui să ajustați această setare pe fiecare dispozitiv după cum este necesar pentru a vă reflecta preferința.
Booking.com face parte din Booking Holdings Inc., liderul mondial în călătorii online şi servicii asociate.
Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți reali și verificați.
Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să faceți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali care și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.
Când clienții noștri vizitează unitatea de cazare, evaluează insonorizarea camerei, amabilitatea personalului și multe altele.
După călătorie, clienții ne povestesc despre sejurul lor. Verificăm dacă limbajul nu este obscen, după care verificăm autenticitatea evaluărilor înainte de a le posta pe website-ul nostru.
Dacă ați rezervat prin noi și doriți să scrieți un comentariu, vă rugăm autentificați-vă mai întâi.
Sfârșitul conținutului