Direct la pagina principală

9,7

• WiFi gratuit

10,0

Evaluări verificate 100%

Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.

Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialog
Scrieți un comentariu

Rezultate 1 – 25

• Comentariu trimis pe 17 octombrie 2025

Un echilibru perfect intre antic si modern
    • A stat 1 noapte

Nu sunt aspecte negative pentru aceasta structura.

Zona foarte frumoasa si remarcabil internul structurii cu mobilier si tablouri antiche. Micul dejun pregatit cu multa atentie de catre titular intr-un ambient elegant si primitor. Subliniez in mod particular atentia si amabilitatea titularului. Locuri de parcare suficiente in curtea structurii. Pentru cina ni s-a recomandat un restaurant care s-a dovedit a fi cea mai buna alegere in ceea ce priveste calitatea mancarii si primirea calduroasa, ''Moara Veche''. Totul foarte bine organizat.

• Comentariu trimis pe 12 octombrie 2025

• A stat 1 noapte

Totul a fost deosebit, locatia, muzeul. Multumim gazdelor.

• Comentariu trimis pe 11 octombrie 2025

• Grup
    • A stat 1 noapte

Locatia super faina iar gazda extraordinara.

• Comentariu trimis pe 9 octombrie 2025

Eleganta, rafinament, discretie.

Nimic de reprosat.

Gazda foarte primitoare, o prezenta placuta, un om de cultura pe care iti face mare placere sa il asculti. Mic dejun pregatit cu foarte mare grija, cu produse de calitate si variate, dar mai ales servit cu foarte multa delicatete si atentie. Locul de cazare este parte dintr-un mic ansamblu de casute traditionale, un loc care te readuce in atmosfera Romaniei frumoase de odinioara de la sat. Camera cu iz aristocratic, decorata cu bun gust la fel ca si restul vilei. In incinta exista si un muzeu etnografic cu lucruri foarte interesante de descoperit.

• Comentariu trimis pe 7 septembrie 2025

Cei ce au vazut Midnight in Paris cred ca inteleg senzatia. Un vis.
    • A stat 2 nopți

Sunt pescar si pescarii nu-si dezvaluie locurile cele mai bune. Trecand cu greu peste asta, pot spune ca este un colt de Rai. Liniste, seara se aud greierii, casa toata este un muzeu, dormitoarele, sufrageria, curtea. Am locuit 2 zile intr-un muzeu. In tot acest timp am fost fascinati de prezenta extraordinar de palcuta a proprietarilor. Un mic dejun ales intr-o atmosfera de mult pierduta. Multumim din inima. Au fost doua zile dintr-un concediu pe care mi l-am dorit intotdeauna.

• Comentariu trimis pe 5 septembrie 2025

O experienta incredibila!!!
    • Grup
    • Trimis de pe mobil

Am revenit cu drag in acest loc de poveste, unde domnul Popa ne-a plimbat prin secole de istorie, povestindu-ne cu multa pasiune despre toate exponatele din muzeu si istoria locului. Camerele sunt unice mobilate si decorare in stiluri diferite, facandu-te sa te simti ca intr-o poveste. Micul dejun a fost exceptional, cu produse din gospodarie, servit intr-o admosfera deosebita. Daca treceti prin zona va recomandam din tot sufletul aceasta cazare!

• Comentariu trimis pe 16 august 2025

Liniștit
    • Călător singur

Liniștea și amabilitatea gazdei

• Comentariu trimis pe 11 august 2025

• Familie cu copii mici
    • Trimis de pe mobil

Un ansamblu de 3 case muzeu cu atentie mare intretinute intr-o curte comuna. In una din ele se poate dormi , camere spatioase, pat confortabil si mic dejun variat. O experienta frumoasa , traditionala , autentica . Aproape de Manastirile Agapia si Varatec. Recomand cu incredere.

• Comentariu trimis pe 10 august 2025

• Călător singur
    • A stat 4 nopți
    • Trimis de pe mobil

Un loc de poveste ! O curte plină de verdeață, împodobită cu creațiile în lemn și piatră ale meșterului popular Neculai Popa, un loc unde mâinile harnice ale omului ce a stăpânit locul au creat minuni, un muzeu privat de etnografie ,arheologie ,sculptura,masti folclorice,costume populare de exceptie cu un ghid -Domnul Nicolaie N.Popa de o rara sensibilitate alaturi de ceilalti doi frati -Liliana si Damian (toti fiind copiii marelui mester popular), un loc din care mi-a fost greu sa plec pentru ca are un farmec aparte .

• Comentariu trimis pe 6 august 2025

Este un adevarat coltisor elegant, care vibreaza de cultura si energie pozitiva!
    • Călătorie de afaceri
    • A stat 1 noapte

Este imposibil de gasit ceva care sa fie completat la acest raspuns! Totul ne-a surprins in mod foarte placut!

Intreaga experienta ne-a cucerit inimile! Muzeul "Popa", povestea marelui artist naiv si conceptul actual cultural - care include si cochetul Bed and breakfast administrat de Domnul Nicolae Popa - din cadrul muzeului - sunt incantatoare! Locatia, cazarea si micul dejun foarte bun - dar si discutiile foarte placute si interesante avute cu Domnul Nicolae - toate sunt excelente, de nota 10!

• Comentariu trimis pe 28 iulie 2025

• Trimis de pe mobil

Este o experienta culturala, nu doar turistica, cu totul minunata, recomand calduros!

• Comentariu trimis pe 24 iulie 2025

Un loc încărcat de emoție
    • Trimis de pe mobil

Nu e ceva ce nu mi a plăcut.

Locația, amenajarea etc

• Comentariu trimis pe 20 iulie 2025

Excepțional!
    • Trimis de pe mobil

Nu am nimic de reproșat 🤗

Totul a fost excepțional! Începând cu drumul bine semnalizat și terminând cu energia extraordinară a locui. Gazdele, domnul Nicolae și doamna Elena, fiul și fiica marelui artist popular Nicolae Popa, doi erudiți care prezintă cu pricepere și mare drag atât lucrările părintelui lor cât și exponatele arheologice, culturale și religioase ale vastei colecții. Camera - superbă, cu mobilier clasic, spațioasă, luminoasă și bine aerisită, cu un pat imens, comod, cu lenjerie impecabilă ne-a ajutat să ne odihnim, alaturi de liniștea "veselă" asigurată de ciripitul păsărilor și florile de la balcon care întregesc tabloul idilic al locului. Gazdele, oameni de excepție, de o amabilitate și cu un bun simț care te fac să te simți cu adevărat într-un colț de rai s-au asigurat permanent că avem tot ce ne trebuie. La check-in, domnul Nicolae ne-a așteptat cu poarta deschisă și cu mare bunăvoință chiar dacă am ajuns foarte târziu, pe o ploaie torențială. La micul dejun am fost răsfățați de domnul Nicolae cu preparate calde și reci delicioase, ceai, cafea, fructe, în fiecare zi altceva. MULȚUMIM!

• Comentariu trimis pe 30 iunie 2025

• Trimis de pe mobil

Domnul Popa face șederea la dânsul o experiență foarte plăcută

• Comentariu trimis pe 9 iunie 2025

• Trimis de pe mobil

Locație superbă, liniștită și relaxanta. Întoarcere către tradiții, casuta bunicii. Recomand cu drag

• Comentariu trimis pe 8 iunie 2025

Pensiune muzeu
    • A stat 1 noapte

Pensiunea este situata intr-o zona linistita , aproape de toate punctele de interes din zona Tg. Neamt. Amenajata in stilul secolului XIX , daca nu ar exista dotarile moderne , ai senzatia ca te afli in acea perioada . Totul este amenajat cu mare atentie la detali . Curatenia este exemplara in intreaga locatie .Micul dejun , perfect ,servit intr-o ambianta patriarhala Te afli pe un taram locuit de mii de ani , cu o istorie bogata , muzeul de aici reflecta acest lucru. Domnul Popa este o gazda minunata si este o reala placere sa asculti povestea locului spusa de dansul. Recomand acest loc exclusivist celor care iubesc linistea , istoria, arta , celor care vor sa simta , cu adevarat , vibratia acestui taram .

Sejur în mai 2025

• Comentariu trimis pe 3 iunie 2025

A fost extraordinar !!!
    • A stat 2 nopți

Micul dejun foate bun , locatia estraordinara.

• Comentariu trimis pe 22 mai 2025

Excelent

Micul dejun de nota 10

Sejur în mai 2025

• Comentariu trimis pe 2 mai 2025

• Trimis de pe mobil

Micul dejun a fost foarte bun , servirea si locatia excelenta . Gazda deosebita , am plecat incarcati sufleteste .

• Comentariu trimis pe 25 aprilie 2025

9,0
    Opțiune excelentă de cazare foarte aproape de mănăstiri
    • Trimis de pe mobil

Gazda, dl. Popa este o persoana foarte amabila și prietenoasa. Un loc plin de istorie!

• Comentariu trimis pe 17 aprilie 2025

excelent
    • A stat 1 noapte

Mic dejun bogat, servit cu multa atentie , gazda fiind atenta la toate detaliile . Locatia fiind intr-un loc linistit, o gazda foarte sociabila , comunicativa au facut ca sederea noastra acolo chiar daca a fost doar de o noapte , sa ne incarce cu energie si o stare de bine. Cu siguranta vom reveni.

• Comentariu trimis pe 9 noiembrie 2024

Omul sfinteste locul!
    • Trimis de pe mobil

Locația , povestea locului si omului Niculaie Popa.

Sejur în noiembrie 2024

• Comentariu trimis pe 3 noiembrie 2024

• Trimis de pe mobil

Locația foarte frumoasă, chiar idilică încadrată într-un peisaj de toamnă; gazda foarte primitoare; iar casa care este o experiență frumoasă în sine.

Sejur în noiembrie 2024

• Comentariu trimis pe 16 septembrie 2024

Superb
    • Familie cu copii mici
    • A stat 1 noapte

Servire impecabila , locatie superba , muzeu de nota 10.

Sejur în septembrie 2024

Rezultate 1 – 25

Echivalăm prețurile
Echivalăm prețurile
Preţuri mici • Fără comisioane de rezervare • Găsiţi mai ieftin? Vom rambursa diferenţa!

Clienții au evaluat și aceste proprietăți: