Przejdź do głównej treści

8,9

• Bezpłatne WiFi

8,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 12 maja 2026

9,0
    Napewno jeszcze tam wrócę.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak regulacji temperatury w pokojach i brak możliwości otwierania okien

Klimat, wystrój, organizacja w hotelu, bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie. Pokoje małe, lecz bardzo przyjemne, łóżka wygodne. Cena do jakości super.

Pobyt: kwiecień 2026

• Ocena dodana: 4 maja 2026

8,0
    Dogodne miejsce w dobrej lokalizacji na szybki wypad na weekend.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nieprzyjemny zapach z toalety, na meblach i ścianach było widać ”zmęczenie” wystarczyłoby odświeżenie/ odmalowanie.

Śniadania, lokalizacja obiektu

Pobyt: maj 2026

• Ocena dodana: 25 kwietnia 2026

Bardzo miły i przyjemny
    • Pokój rodzinny dla niepalących
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nie dało się otworzyć okna w pokoju

Lobby, lokalizacja,jedzenie

Pobyt: kwiecień 2026

• Ocena dodana: 22 marca 2026

Brak kontaktu w łazience

Przepyszne śniadanie i przytulny pokój

Pobyt: marzec 2026

• Ocena dodana: 16 marca 2026

Super hotel
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak negatywów, może trochę za miękkie materace;)

Pokoje nie za duże, ale wystarczające na kilka nocy. Było tam wszystko, co potrzebne. Przepyszne śniadania, wybór potraw imponujący. Świetny living room, z ciągłą dostępnością kawy i herbaty oraz stołem bilardowym, do tego siłownia i sauna. Hotel kilkaset metrów od stacji kolejki podmiejskiej, blisko parku. Gorąco polecam. TV

Pobyt: marzec 2026

• Ocena dodana: 25 lutego 2026

Chętnie polecę ten hotel i wrócę
    • Pokój rodzinny dla niepalących
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo ładny hotel, pokoje wygodne i czyste. Blisko Sztokholmu, więc lokalizacja nie przeszkadza. Personel bardzo pomocny. Bardzo polecam

Pobyt: luty 2026

• Ocena dodana: 4 stycznia 2026

9,0
    Bardzo polecam Hotel Gio, bardzo dobra lokalizacja, śniadania wyśmienite, czysto, cicho, przyjemnie!
    • Wyjazd służbowy

Nie mam uwag.

Śniadania wyśmienite. Każdy znajdzie coś dla siebie. Jedliśmy tam tylko 3 śniadania, ale wrażenia mamy bardzo dobre. Wszystko świeże. Nigdy niczego nie brakowało, a jeśli coś się skończyło, to od razu było uzupełniane. Hotel jest dość duży i przy dużym obłożeniu gości dobrze jest wpisać się na listę, gdzie rezerwuje się stolik na odpowiednią godzinę.

Pobyt: grudzień 2025

• Ocena dodana: 8 grudnia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Dobre śniadanie, lokalizacja tuż obok przystanku autobusowego, przyjemny pokój

Pobyt: grudzień 2025

• Ocena dodana: 5 grudnia 2025

Zadbany obiekt.
    • 1 nocleg

Dosyć daleko od centrum Sztokholmu, jednak da się tam dostać komunikacją miejską

Bardzo smaczne śniadanie i bardzo ładny pokój.

• Ocena dodana: 16 listopada 2025

Wszystko było super

• Ocena dodana: 30 października 2025

Hotel z vibem, super lokalizacja i mily pobyt
    • 6 noclegów

Wystrój, jedzenie, atmosfera, lokalizacja

• Ocena dodana: 19 października 2025

Bardzo dobry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Śniadania mogłyby być lepsze. Owoce niedojrzałe, naleśniki i jajecznica z proszku

Super personel. Niesamowicie miły i pomocny

• Ocena dodana: 25 września 2025

9,0
    Bardzo przyjemny pobyt - wygodny pokój, smaczne i sycące śniadanie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • 1 nocleg

Doświadczenie saunowe słabe - brak wygodnego miejsca do odpoczynku i lodowatej wody do schłodzenia się. Nie potrafiłem włączyć telewizora i szybko się poddałem. Nawet nie chciało mi się tego zgłaszać ani nikogo prosić o pomoc. Żelazko bardzo podstawowe, bez pary, więc prasowanie nim było wyzwaniem.

Super śniadanie, taki europejski bufet ze szwedzkim twistem. Pokój bardzo wygodny i czysty. Bardzo miła była obecność niewielkiej lodówki, więc mogłem sobie schować jakieś przekąski. Na wyposażeniu deska do prasowania i żelazko - nie trzeba nigdzie łazić i prosić. Świetny personel, który bez żadnego problemu pomógł mi przedłużyć pobyt i pozostać w tym samym pokoju. Łatwy dojazd autobusowy z lotniska, miły park i piękny cmentarz w okolicy. Łatwa podróż tramwajem, pociągiem albo autobusem do centrum, nawet nie tak czasochłonna, biorąc pod uwagę lokalizację. Fantastyczna przestrzeń wspólna, gdzie można poczekać i odpocząć. Sama sauna bardzo w porządku, bo czysta i duża.

• Ocena dodana: 24 września 2025

Polecam Gio
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Łóżka mogłyby być bardziej twarde, był bardzo miękki materac, ale to szczegół

Stylowy i designerski hotel położony w Solnej, z bardzo szybkim i wygodnym połączeniem do centrum Sztokholmu. Śniadania są pyszne i różnorodne – widać, że każdy detal w hotelu został dokładnie przemyślany i świetnie zaprojektowany. Do dyspozycji gości dostępny jest wspólny salon z kawą, herbatą i wodą, a także stół bilardowy. Dużym plusem jest również dostęp do sauny i dobrze wyposażonej siłowni. Bardzo polecam to miejsce – idealne zarówno na krótki pobyt, jak i dłuższy wyjazd!

• Ocena dodana: 22 września 2025

Polecam, z małym ale
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Duszno w pokojach, mało urozmaicone śniadania.

Czysto, dobra lokalizacja, miła obsługa

• Ocena dodana: 3 września 2025

Smacznie, przytulnie, bez tłoku,
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Szafa bez półek na odzież, zbyt słaba żarówka nad lustrem w łazience. Brak wody powitalnej.

Obiekt zbudowany w latach pięćdziesiątych ubiegłego stulecia ma smaczki architektoniczne z zewnątrz i wewnątrz. Szczególnie polecam lubiącym nurt Bauhaus, gdzie funkcjonalność wygrywała z formą. Wszystko tu jest w przysłowiowym zasięgu ręki, a przy tym wygodnie i bez poczucia klaustrofobii, choć obiekt nie jest nadzwyczajnie duży. W trakcie sobotniej kolacji w hotelowej restauracji, mieliśmy poczucie wręcz kameralnej atmosfery, przy świetnym winie i bardzo smacznych , dobrze przyrządzonych potrawach. Pokój zaskakująco wygodny, z aneksem kuchennym, minibarem i olbrzymim , jak na hotele brodzikiem. Jedynie brak powitalnej wody sodowej odbiera maksymalną ocenę. Łóżko olbrzymie i dość wygodne. Nie zdążyliśmy poznać wszystkich walorów hotelu, w tym poziomu minus 1, gdzie zlokalizowano strefę spa i siłownię. Obok lobby jest sporych rozmiarów salonik wypoczynkowy, ogólnodostępny z bilardem i bezpłatną kawą. Można klapnąć na wygodne sofy i porozmyślać w dość spokojnym miejscu. Śniadanie różnorodne i smaczne dopełniło bardzo dobrego obrazu. A to, że wychodziliśmy z pokoju bezstresowo, 5 minut przed czasem wymeldowania i nie stała nam nad głową sprzątaczka ze ścierką, dalo poczucie dbałości o szczegóły komfortu gości. Jazda do centrum miasta taksówką, to wydatek około 80 zł, co przy tamtejszych cenach transportu jest bardzo przyzwoitą wartością

• Ocena dodana: 20 sierpnia 2025

Na pewno wrócimy :)

Brak

Obsługa bardzo miła, bliska odległość do komunikacji miejskiej

• Ocena dodana: 19 sierpnia 2025

weekend w Sztokholmie
    • 3 noclegi

Świetny hotel na kilkudniowy pobyt w Sztokholmie. Lokalizacja poza centrum, ale łatwo dostać się tam pociągiem lub autobusem. Do dworca jest 10 min pieszo, przystanek 3 min. Bardzo wygodne i przyjemnie zaprojektowanie przestrzenie wspólne. Pyszne i różnorodne śniadania. Popołudniu działa restauracja hotelowa. Szczególnie podobała nam się sala dla gości, w której przez cały dzień można napić się kawy lub herbaty, odpocząć na wygodnych kanapach, skorzystać z bilardu i gier planszowych. Bardzo miłe miejsce. Niedaleko park. Miła obsługa. Pokoje dość małe i o ile łóżka standardowe są wygodne, to rozkładana kanapa trochę mniej. Mimo to polecam, bo ogólnie hotel oceniam wysoko. Dobry stosunek jakości do ceny.

• Ocena dodana: 19 sierpnia 2025

Wspaniały pobyt. Miło, czysto i przyjemnie
    • 4 noclegi

Nie zawsze była dostępna kawa/wrzątek w living room-ie ale przeważnie personel od razu przynosił jeśli się poprosiło

Bardzo przyjemny hotel w super lokalizacji. Przy hotelu przystanek flixbus oraz komunikacji miejskiej (w parę minut można dostać się do centrum Sztokholmu). Bardzo blisko do rozległego, pięknego parku ze słonym jeziorem i plażą. Smaczne, urozmaicone śniadania. Do dyspozycji gości living room, w którym można pograć w bilarda czy planszówki i napić się kawy, herbaty. Ogólnie czysto, cicho i komfortowo. Wygodne, duże łóżka i łazienki z przestronnym prysznicem. W pokojach wentylacja. Codzienne sprzątanie.

• Ocena dodana: 10 sierpnia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo smaczne i urozmaicone śniadania. Pomocny personel hotelowy. W pobliżu przystanki autobusowe i fantastyczny park. Pokoje czyste a łóżka wygodne. Możliwość pozostawienia bezpiecznie swoich bagaży przed zameldowaniem jak i po wymeldowaniu. Zdecydowanie polecam

• Ocena dodana: 18 lipca 2025

Brak klimatyzacji :)

Jakość w stosunku do ceny. Czystosc, pokój i różnorodność śniadania. Lokalizacja doskonale skomunikowana z centrum miasta (przystanek autobusowy przy wejściu do Hotelu).

Pobyt: lipiec 2025

• Ocena dodana: 11 lipca 2025

8,0
    Bardzo przyjemny hotel, świetne śniadania, bardo polecam - jedyny problem to niewygodne rozkładane łóżka

Niewygodne łóżka rozkładane

Super śniadania

Pobyt: lipiec 2025

• Ocena dodana: 26 czerwca 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak klimatyzacji i możliwości otwarcia okien, działa cos na zasadzie chłodzenia, ale potrzeba czasu

Super jedzenie, pyszne śniadania

Pobyt: czerwiec 2025

• Ocena dodana: 15 czerwca 2025

• Podróżujący ze znajomymi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Jedyny minus, ale to tak żeby się już do czegoś przyczepić to małe pokoje. Funkcjonalne i ze wszystkim co potrzeba, ale nie jest to villa. Łazienka za to przestronna jak na taką wielkośc pokoju.

Byliśmy z bratem na weekendowym wypadzie do Sztokholmu. Miejce idealna jako baza na któtsze i dłuższe wycieczki. Blisko do stacji pociągu, który w 7 minut jedzie do centrum Sztokholmu i w jakieś 30 na lotnisko Arlanda. Świetnie skomunikowane zarówno Solna (to miasteczko, w którym mieści się hotel) jak i sam Sztokholm. Jedzienie obłędne, aż chciało się wstawać na śniadanie. Szwedzki stół nabiera nowego znaczenia - od naleśników, przez chlebek i rzeczy na słono po typowo brytyjskie śniadanie. Soki, kawa, herbatka 24/7 w salonie gościnnym. Przechowają bagaże bez problemu w osobnym, zamykanym pomieszczeniu, więc nie ma sie o co bać. Obsługa miła i bardzo pomocna. Ogólnie dalabym 11 * na 10 za jakoś w stosunku do ceny. Dawno nie bylam tak zadowolona z hotelu. Polecam serdecznie.

Pobyt: czerwiec 2025

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!