Ana içeriğe atla

Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.

1. Otel değerlendirmeleri anasayfası
  2. İsveç otel değerlendirmeleri
  3. Stockholm county kiralık tatil evi değerlendirmeleri
  4. Stockholm kiralık tatil evi değerlendirmeleri
  5. Budget-friendly studio on Södermalm, construction work tesisinin değerlendirmeleri

Budget-friendly studio on Södermalm, construction work tesisine ait değerlendirmeler

Barnängs tvärgrand 2,116 42 Stockholm, Södermalm, 116 42 Stockholm, İsveç

8,4

• Ücretsiz WiFi

8,8

%100 doğrulanmış yorumlar

Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.

Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açar
Değerlendirme yaz

• Tatil seyahati
    • Çift
    • Daire
    • 3 gece konaklandı

giriş için şifreler ve talimatları almak için ev sahibine ulaşmaya calıstık, mesajlarıma dönüş alamayınca aramak zorunda kaldım aradıktan sonra talimatları ve eve giriş şifrelerini alabildik. Pasaport bilgilerini vermeyi bende anlıyorum ama selfie çekip her birimizin fotografını göndermesi gerekti.

odalar yeteri kadar geniş, ütü masasından filtre kahve makinesi hatta ekmek kızartma makinesine kadar mutfak gereçleri mevcut. ufak bir balkonu var gayet yeterli. Market binanın hemen karşısında, tüm ihtiyaçlarınızı oradan hızlıca karşılayabilirsiniz. sanıldıgı gibi çok fazla inşaat sesi yoktu, sadece bir kaç kere duyduk oda bizleri çok rahatsız etmedi.

Konaklama tarihi: Haziran 2025

• Değerlendirme tarihi: 11 Mart 2025

9,0
    Fevkalade
    • Tatil seyahati
    • Grup
    • Daire
    • 4 gece konaklandı

Bu değerlendirme için yorum yapılmamıştır.

Konaklama tarihi: Mart 2025

Gösterilen: 1 – 3

Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Düşük fiyatlar • Rezervasyon ücreti yok • Daha ucuzunu mu buldunuz? Farkı biz ödeyeceğiz!