Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rendezvous Hotel Singapore by Far East Hospitality 4-sterren

9 Bras Basah Road, Bencoolen, 189559 Singapore, Singapore

#49 van de 450 hotels in Singapore

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2668 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    10
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Service and accuracy from the manager. Kamer was ruim en comfortabel, voorzien van minibar, badjas, slofjes, gratis gebruik van mobiel met internet. Heerlijk geslapen. Naast de deur is er een Metro & bushalte. Uitstekende lokatie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,9
    Prima hotel , schoon, vriendelijk en behulpzaam, prima prijs...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco s in het gehele gebouw stonden zo koud afgesteld dat er een abnormaal groot verschil tussen binnen en buiten was. Hier dus ook enorm verkouden geworden!

    Prima hotel , schoon, vriendelijk en behulpzaam, prima prijs kwaliteitsverhouding, direct naast de metro waardoor een geweldige openbaar vervoer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,2
    Mooi en centraal gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs voor het ontbijt is erg hoog dus dat hebben we niet gedaan. Autorisatie op de creditcard voor $500 ben ik geen fan van. Momenteel is dit nog niet verwerkt.

    Het hotel is modern en netjes. Boxspring ligt lekker en ook de badkamer is goed verzorgd. Goede voorzieningen op de kamer zoals kluis, strijkplank, fohn, toiletartikelen, koffie/thee. Vanuit het bed kun je alle lichten en de airco bedienen, ideaal. Er ligt een mobiele telefoon op de kamer die je mee kunt nemen voor de route of tickets onderweg. Op de hoek ligt het metrostation dus ideale locatie. Aan een grote straat maar daar merk je niks van.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    7,5
    Erg goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer Deluxe Plus (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs

    Behulpzaamheid van het personeel. Wij hadden de deluxe kamer en minibar was inbegrepen. Je krijgt zelfs een mobiele telefoon mee voor het gebruik van navigatie en gratis bellen naar lokale nummers.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Goede ligging in het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben geen ontbijt bijgeboekt, omdat het best duur is. Er zijn voldoende ontbijtgelegenheden in de buurt.

    We kregen een upgrade van onze kamer, omdat we lang moesten wachten voordat we in onze kamer konden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    8,3
    Leuke ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje prijzig, maar dat geldt voor alles in Singapore.

    Goede locatie, dicht bij de metro en bushalte voor de deur. Kamer zeer proper, op de lakens na, maar deze werden na dit te melden meteen vervangen. Zwembad is degelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    9,6
    Hotel goed bereikbaar met MRT vanaf het vliegveld naar halte...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geen commentaar!

    Hotel goed bereikbaar met MRT vanaf het vliegveld naar halte Bras Basah met een overstap in Tanah Marah (groene lijn) en vervolgens in Paya Lebar (oranje circle line) richting Dhoby Ghaut. Paar honderd meter naar het hotel! Uitstekend hotel, kamer, personeel, buitenzwembad, fitness. Upgrade plm € 40.00 per nacht aan te bevelen. Daarvoor uitstekend ontbijt, 's avonds warm eten, dag hop on-hop off-bus. Botanic garden absolute aanrader en bus stopt voor ingang. We were very suprised when we came in our room. We where in Singapore to celebrate our wedding-day and my birthday. Appreciated it, THANK YOU VERY MUCH! ! !

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    9,2
    Comfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptionistes waren vrij kil en kortaf. Er is geen lekkere lounge plek als je nog even beneden ergens op moet wachten, alleen een bar. Ontbijt erg duur, maar verschillende koffietentjes in de buurt.

    De porters waren enorm behulpzaam. Alles was erg netjes en comfortabel. Mooi zwembad. Fijne locatie. Directe bus met vliegveld voor maar $2,50 per persoon (bus 36, duurt wel ongeveer 50 minuten).

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    9,6
    Fijn hotel met lekker bed, ook voor onze zoon van 1,5 jaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik dan echt iets moet noemen: het water in het zwembad was net te koud voor onze zoon.

    Fijn hotel met lekker bed, ook voor onze zoon van 1,5 jaar. Personeel is ook erg vriendelijk. Locatie uitstekend met Orchard Road, Little India en Kampong Glam op loopafstand. Veel keuze in metrolijnen vlakbij, en een nieuwe halte naast het hotel die nog niet geopend was.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,3
    Mooi hotel, mooie kamers in hartje stad Singapore met MRT voor de deur en Foodcourt naast het hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Geen reclamaties.

    Mooi hotel met ruime kamer. Fijne locatie, naast foodcourt en MRT (metro) in hartje stad. Vele bezienswaardigheden op korte afstand. Daarom fijne plek voor zowel zakelijk als privé

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,5
    Fijn schoon hotel op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijn schoon hotel op een goede locatie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was verre van schoon en allemaal een beetje oud en gaar

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,5
    Cityverblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Deluxe Plus (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dure ontbijt

    Goede ligging -

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,6
    Prima verblijf met heerlijke bedden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen idee!

    Mooi hotel op mooie locatie vlakbij Orchard road. Goed bereikbaar per OV en erg vriendelijk personeel!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Super locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging en zwembad zijn fantastisch

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,5
    Ook al was het maar heel kort, fijn dat we zijn geweest
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers waren prima en ontbijt goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    8,5
    goed en verzorgd personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt veel te duur

    Goed en mooi verblijf veel faciliteiten zoals zwembad

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 november 2015

    8,3
    Goed hotel met alles wat je nodig hebt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het controlepaneel voor de verlichting in de kamer was een beetje ingewikkeld. Mijn kamer was niet groot, maar ook niet te klein. De inrichting van de kamer was ouderwets en stijf, geen modern boutique hotel dus.

    Goed hotel met alles wat je nodig hebt. Schone kamers met veel voorzieningen, comfortabele bedden en prima badkamer. Wifi-snelheid is goed. De service is ook goed en de locatie uitstekend. Met koffers ga je beter naar Bras Basah MRT dan naar Dhoby Ghaut MRT, maar beide stations zijn dicht bij het hotel.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    5,0
    locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    koud ontbijt/ luxe kamer genomen maar luxe was beneden peil/ geen toegang tot rendez vous club/ toiletbril stuk.

    locatie

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    8,8
    Wij hebben een aantal keer het uitstekende diner buffet...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hebben een aantal keer het uitstekende diner buffet gebruikt !

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    8,3
    het cafe op de 11de verdieping met gratis versnaperingen
    • Vakantiereis
    • Stel

    het cafe op de 11de verdieping met gratis versnaperingen

  • Beoordeeld op: 30 januari 2016

    7,9
    Nette en schone kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi werkt niet goed.

    Nette en schone kamer Zeer goede locatie

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    8,3
    Personeel heeft last van stemmingswisselingen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel heeft last van stemmingswisselingen.

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    7,5
    Location was good
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Location was good

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Rendezvous Hotel Singapore by Far East Hospitality

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: