„Velice příjemné ubytování, dostatek prostoru, krásné okolí. Soužití s domácími a hospodářskýmí zvířátky (ovečky, kozy, kůň, kočka). Velice příjemní a ochotní hostitelé, pomohli vyřešit problém s autem (defekt, kontakt na opravnu a vyřízení rychlého přijetí k opravě).
Bude-li možné, rádi se vrátíme.“
„Dobrá lokalita pokud chcete třeba do Logarské doliny, projít Robanov Kot nebo vystoupat na Raduhu.
Farma se vším všudy včetně bučení krav a ranního kokrhání kohoutů. Náš pokoj byl sice trochu menší, ale jinak naprosto v pohodě. Paní domácí a její dcera jsou naprosto skvělé hostitelky. Snídaně velmi dobrá, vesnická s drtivou převahou opravdu lokálních produktů. A určitě neuděláte chybu, když si připlatíte i večeři (polévka, salát, hlavní jídlo a zákusek), dámy vaří slušně a porce jsou takové, že komplet všechny 4 chody asi spořádá málokdo. Parkování je přímo před domem.“
„Krásně účelně vybavený a uklizený apartmán menších rozměrů. Kuchyň vybavena nadstandardně - myčka, trouba, atd. Krásná terasa u apartmánu s výhledem na místní kostel. Skvělá dostupnost služeb - obchod, skvělá restaurace a zastávka autobusu prakticky naproti ubytování, výborná místní pekárna cca 200 m.“
„Všechno bylo na prosto vynikající 😀 cestovala jsem sama ale cítila jsem si tady jako doma mezi přátelskými a vstřícnými lidmi🙂 výborný snídaně a kouzelné okolí a hlavně pocit úplného klidu. Moc dekuju te rodině vůči které na tu dovolenou ještě dlouho nezapomenu a určitě se vrátím“
„Místo, ubytování i hostitelka bylo úžasné. Vše čisté, apartmán plně vybavený pro krátký i delší pobyt. Samostatný vchod, venkovní posezení, parkování přímo pod okny. Kvůli zdržení jsme nemohli přijet včas, hostitelka na nás počkala a osobně nás přivítala. Rádi se sem vrátíme.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.