Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Buddy Lodge, Khaosan Road 3-sterren

265 Khaosan Rd., Taladyod, Pranakorn, 10200 Bangkok, Thailand

#561 van de 1.238 hotels in Bangkok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2621 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    8,8
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel herrie van andere gasten. Maar daar kunnen jullie niet veel aan doen. Veel geluid van de bar naar de lift. Ook op de 5e verdieping.

    Ligging. John was super vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    10
    nette kamer zeer rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    nette kamer zeer rustig mooi en groot verwarmd buiten zwembad met cocktailbar op de 5 de verdieping in zeer druk toeristische straat , valt s'avonds wat te beleven

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    6,3
    Goede ligging, comfortabele bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel gehorig, slecht baby bedje met scherpe punten en plakband, onvriendelijk personeel. Op de laatste dag stond er overigens wel een erg vriendelijke man achter de desk.

    Goede ligging, comfortabele bedden

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,5
    Schitterend hotel aan een drukke straat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Je kunt het hotel niet de schuld geven van de herrie. Dit hoort bij Khao San Road. Wij hadden dit een beetje onderschat.

    Heerlijk zwembad en goede kamers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Goed hotel als uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Herrie in het hotel zelf (niet van KSR). In de kamer hoorde je alles wat er op de gang gebeurde. Uitzicht op het balkon was om te huilen, kamer 407. Geen mooi uitzicht vanop het dak over Bangkok.

    Locatie was perfect als je van drukte houdt. Mooi zwembad op het dak.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,5
    Ideaal hotel als je op khaosan road wilt verblijven.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden mieren op de kamer. Groot verschil in personeel. Of super vriendelijk óf chagarijnig en met moeite iets willen dien. Ook het Engels was erg divers.

    Perfecte lokatie. Midden in het centrum. Niet veel last van het nachtleven op de slaapkamer. Fijn zwembad op het dak.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    10
    Volgende keer Bangkok verblijf ik zeer zeker in het buddy Lodge hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is geweldig. Ik ben het liefst in de buurt van Khaosan omdat er altijd wel wat te beleven valt. Het bed was heerlijk en mijn kamer kwam met een eigen patio.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    5,4
    Alles is zeer oud vooral de olanken op het dak langs zwembad staken overal omhoog.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de personen aan de balie slecht engels spreken. En buddy lodge prijzig is .

    Buddy lodge ligt middenin khoa sanroad dus zeer druk er is een zwembad en sportschool wat jammer genoeg pas om 9u open gaat wegens te kort aan personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    10
    Heerlijk goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niks

    De perfecte ligging op KhaoSan road, de kamers aan de achterzijde waren niet gehorig waardoor je rustig kunt slapen. Heerlijk mooi zwembad. Personeel erg aardig en behulpzaam

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    9,2
    Zijn we in Bangkok, dan verblijven we hier.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Het heel regelmatig moeten inloggen voor de wifi is niet leuk. Was ooit anders. Wifi signaal is wel goed overal. De regels bij het zwembad lijken ook wat willekeurig. Soms kan iedereen eigen drankjes en eten meenemen, andere keren wordt je daar op aangesproken. Prijs van drank bij het zwembad zijn ook erg hoog. Prijzen van de roomservice en minibar daarentegen weer heel vriendelijk.

    We komen hier graag als we in Bangkok zijn. Lekker midden in de gekte van Khao San Road. Kamers zijn charmant en goed ingericht naar onze behoeften. Bed is ronduit heerlijk. Het zwembad en de sportzaal zijn een extra bonus. Hadden bij verschillende boekingen een wens voor specifieke verdieping aangegeven, waar beide keren aan werd voldaan.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    9,6
    Prima verblijf in heel gezellige buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging in de gezellige Khao San Road. De mooie inrichting van de kamer. Het vriendelijke en behulpzame personeel. Het zwembad op het dak. We waren hier voor de derde keer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    7,1
    Het was een prettig hotel ruime verzorgde kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas de locatie is leuk voor jonge mensen. Maar om te slapen is het echt verkeerde locatie. Iedere avond aan beide kanten van het hotel ontzettend harde muziek tot laat in de nacht. Dat was minder fijn.

    Het was een prettig hotel ruime verzorgde kamers. Hygiënisch en iedere dag werd opgeruimd handdoeken indien nodig verschoont. Het personeel was vriendelijk en servicegericht.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,1
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Het was het nodige lawaai.

    Het hotel is zeer centraal gelegen, midden op Khaosan Road. Dat betekent: veel lawaai. Alle kamers liggen aan de achterkant waardoor het geluid gedempt wordt, maar slapen met de ramen open kan niet en oordopjes zijn noodzakelijk. Hotel heeft goede voorzieningen o.a. een fitnessruimte en een zwembad. Schoon, goede bedden, vriendelijk personeel. Door herrie van Khaosan Road kan het wel onrustig zijn.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    9,2
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat ik kan bedenken als minpunt is dat er bij het zwembad weinig ligbedden zijn omdat het nogal klein is.

    7 jaar geleden hier als eens geslapen en nu weer, wederom heel goed bevallen. Keurige, schone en ruime kamers en een heerlijk zwembad op het dakterras. De locatie is helemaal top, midden in de chaos van Khaosan Road.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    8,3
    Heerlijke bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was nogal mat. Ze deden het hoognodige en namen weinig initiatief met het geven van tips of het aanbieden van service. Er was niet echt een nummer warm welkom. Je zou het wel een beetje verwachten voor deze prijs, maar de lokatie maakt vast dat ze hier weinig moeite voor hoeven te doen.

    Het bed was echt heerlijk comfortabel en omdat we aan de achterzijde een kamer hadden (dus niet aan de kant van khao san) hebben we 's nachts ook totaal geen last gehad van geluidsoverlast. Heerlijk slapen dus! Daarnaast was het zwembad heerlijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    8,3
    Buddy Lodge perfect voor khaoson road
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airport transport , adverteren ieder uur een shuttle voor 150 Bhat pp Bij reservering was 14u en 13u niet mogelijk alleen 12u. Op Airport bus waren we enige toeristen op dat tijdstip Vermoeden dat ze geen vervoer voor 2 wilden inzetten

    Locatie, prijs kwaliteit, ruime schone kamers Leuke tram by night tour via Biddy Lodge geboekt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    6,7
    De accomodatie is gevestigd in de zeer drukke Khaoson Road,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    De accomodatie is gevestigd in de zeer drukke Khaoson Road, slechte geluidsisolatie zorgt er voor dat er zeker tot 03.00 luide muziek in de Kamers hoorbaar is.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,8
    De bedden lagen heel goed en het hotel was schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt aan koa san road wat s nachts erg druk is. Helaas is het hotel niet erg geluids dicht

    De bedden lagen heel goed en het hotel was schoon. Het zwembad was ook erg fijn

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    5,8
    Neem je oordoppen mee!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Neem je oordoppen mee, je kunt door de herrie tot 3 uur 's nachts niet slapen.

    In principe is de ligging direct aan Kao San Road geweldig, maar dat is meteen ook het grootste probleem aan dit hotel: het is tot diep in de nacht een ongelooflijke herrie. Je wordt je bed ongeveer uitgeblazen door de herrie en harde disco muziek. Het zwembad op het dakterras is erg mooi, en de kamers zijn prima. Ontbijt is niet inbegrepen. Als je zelf tot 3 uur 's nachts gaat feesten is het een geweldige plek, anders moet je dit hotel niet kiezen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,7
    Prima maar volgende keer toch iets rustigers gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Geluidsoverlast was toch wel behoorlijk. Hadden een kamer aan de zijkant en vrij hoog. Kamers zijn erg klein. Badkamer is zeer gedateerd en erg klein. Een zwembad is fijn maar wel super druk en weinig ruimte en schaduw in deze hitte..

    Zwembad op het dak is lekker. Het ligt midden in Kho san road, dus zeer centraal.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    Heerlijk hotel midden op Khaosan
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel geluidsoverlast van Khaosan road, maar daar kies je voor als je op een top locatie wikt zitten.

    Perfecte locatie, heerlijke bedden, schone kamers, goede gym en lekker zwembad op het dak.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    10
    Rustig verblijf midden in Bangkok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De straal uit de douche was niet altijd even sterk, omdat andere gasten in het hotel aan het douchen waren.

    Een mooi ingerichte en nette kamer. Het bed lag ook heel lekker. Het was ook fijn dat het pad naar het hotel bewaakt werd, dus je voelde je erg veilig in het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,9
    Top ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen, wij waren voorbereid op veel geluidsoverlast van de bars tot vroeg in de morgen. Dat heb je als je midden op Khaosan road wil verblijven

    Top locatie, vriendelijk personeel, comfortabele kamers met balkon

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    8,3
    Prijs kwaliteit verhouding is heel goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt

    Prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Wij hadden een kamer op de etage van het zwembad en daardoor geen last van de discotheek beneden. Erg tevreden!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    6,3
    Prima maar erg gehorig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig. Vanaf 00:00 beginnen de live bands op Khao san road te spelen tot ongeveer 02:30. Hier was het niet mogelijk zelfs met oordoppen in doorheen te slapen. Hebben daarom maar 2 x besloten zo lang mogelijk uit te blijven zodat we daarna door konden slapen.

    De kamers waren schoon. Bed was erg fijn.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    6,3
    Jongeren die het lawaai van de straat niet hinderlijk vinden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Welk een lawaai! Van de straat en van de onderliggende disco; tot in de vroege uurtjes. Maar dat weet je van tevoren. Zeer matig ontbijt in grand-cafe, waar de sporen van de wilde, vorige nacht nog zicht- en merkbaar zijn. De laatste bezoekers hangen er nog rond. Meer kamerverhuur dan hotel, geen lobby. Onpersoonlijk. Vrij kleine kamer. Echt een hotel voor degenen (jongeren) die aan Khao San Road het summum van plezier beleven. En dan is het ook perfect.

    Locatie ligt in de levendige Khao San Road. Hotel heeft mooi zwembad op het dak met gezellige bar. Goede airco op de kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    8,8
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie was prima, recht aan Kao San Rd. Personeel was zeer vriendelijk en stond altijd klaar voor vragen. Er werd goed Engels gesproken. Bed was van goede kwaliteit

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    7,5
    Heerlijk bed, mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk bed, mooie kamer. Goede locatie. Zwembad op het dak is fijn vertoeven. Eigenaar zit overdag bij de receptie en is zeer bereid om te adviseren. Het personeel spreekt niet heel goed Engels, dus het is fijn dat hij er zit. Ik denk dat je hier niet moet verblijven als je niet van feesten houdt want als je op tijd naar bed wilt, is er wel sprake van veel geluid vanaf de straat.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    8,3
    Locatie, schone en mooie kamers bovendien een prima zwembad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op veel kamers van het hotel is het erg gehorig omdat de Khaosan road nogal wat geluid produceert en daar zit je middenin. Maar we hebben hier ook een kamer gehad waarbij we niks van al het lawaai mee kregen.

    Locatie, schone en mooie kamers bovendien een prima zwembad.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    8,3
    Goed hotel,mooie kamers plus zwembad tegen goede prijs; gewoon doen!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onprofessionele en ongeinteresseerde bediening bij het zwembad en mede daardoor onrealistische prijzen van met name de dranken. Ontbijt bleek niet inbegrepen.

    Mooie sfeervolle kamer, mooi zwembad op het dak. Centrale locatie; Khao San rd Daardoor wel veel kabaal maar op de kamer geen last van gehad; echt een aanrader!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    7,5
    Prima hotel centraal gelegen in het oude centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is goed, maar tot 02:00uur geluidsoverlast van de barren en discotheken in de straat.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamer was goed verzorgd en schoon.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    10
    Een mooi hotel midden in het uitgaanscentrum van Kaosan Road
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi moest elke keer opnieuw aangemaakt worden. 2 nachten geslapen, waarvan 1 nacht de bas van de discotheek in de kamer goed te voelen was. Oordopjes mee dus.

    Kamer de luxe. Met heerlijk groot bed en lekker balkon. TV en koelkast aanwezig. Lekker dat je ook kan zwemmen en zonnen. Hotel gevestigd in de drukke straat Kaosan Road met zijn cafeetjes en marktkraampjes.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 december 2016

    8,3
    The Buddy Lodge is gelegen in het midden van Khoasan Road.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel nachtlawaai A lot of noise at night

    The Buddy Lodge is gelegen in het midden van Khoasan Road. Overdag rustig met marktjes, s'avonds midden in het feestgedruis. Voor een stille nachtrust moet je er dus niet zijn, de stilte keert pas terug omstreeks 2u30 s'nachts. Maar met een goed set oordopjes slaap je wel door het gedreun heen. The Buddy Lodge is een zéér proper hotel met vriendelijk personeel. Onze kamer was op het vijfde verdiep, op het einde van de gang het leuke zwembad. De slaap- en badkamer waren netjes en goed verzorgd. Er was een minibar met 2 flesjes gratis water, er waren handdoeken, kamerjassen, shampoo en douchegel aanwezig. Ook was er een kluis en tv aanwezig in de kamer, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. De wifi in het gebouw is excellent! We zouden er zeker nog terug logeren! The Buddy Lodge is located in the middle of Khaosan Road. Calm during daytime but loud at night. You probably shouldn't stay at the Buddy Lodge if you want a good night sleep, only if you have a good pair of earplugs. The Buddy Lodge is a very clean hotel with a friendly staff. Our room was located on the fifth floor. The entrance of the nice swimming pool was at the end of the hallway. The bedroom and bathroom were both very clean. There was a minibar with two free bottles of water. There were towels, robes, shampoo and showergel. Also a tv and safe, but we didn't use those. The wifi in the building is perfect, we would defenitely stay there again!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    6,3
    Kamer, mooi en proper zwembad op het dak met bar, minibar,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mogelijkheid om de kamer te verduisteren dus om 6u wakker, veel lawaai, personeel matig vriendelijk, telkens opnieuw WiFi pw + login geven, prijs kwaliteit aan de dure kant

    Kamer, mooi en proper zwembad op het dak met bar, minibar, goed en ruim bed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,5
    Gratis fitness, gratis zwembad, goede locatie op de Khao San...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaierige buren, maar als je lekker drukke dag hebt gehad, slaap je er zo doorheen. Drank bij het zwembad is relatief duur 140 Baht voor een biertje.

    Gratis fitness, gratis zwembad, goede locatie op de Khao San Road.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    8,3
    Centrale ligging in de drukke uitgaansstraat. Nette kamers en een prima zwembad. Geen restaurant.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niet-gasten kunnen via een externe lift vrij makkelijk het gebouw in zonder langs de officiele receptie te hoeven. Taxi die het hotel-reisbureau geregeld had was duur en was een zwarte taxi (geen officiele logos/verlichting) en smerig van binnen (rokerig, vies, stoffig).

    Nette kamers v.v. losse bedden, stoel, bureau, tv, kluis, airco, badkamer, koelkast, kastruimte, telefoon, nachtkastje, ietswat kleine badkamer met toilet, douche, wastafel. Zwembad op 5e verdieping met veel zon, voldoende bedden en bar (alleen drinken).

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    8,8
    We hadden een kamer aan de achterkant van de Koa San Road.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De lift ging niet volledig vanaf de begane grond. Er moesten alsnog diverse trappen gelopen worden voor de lift. Aangezien ik een geblesseerde knie heb ging dat moeizaam.

    We hadden een kamer aan de achterkant van de Koa San Road. Dus we zaten niet in 'de herrie'. Daarom was ons verblijf eigenlijk perfect. Je zit aan de drukke straat, zonder de overlast.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    8,3
    Direct aan de khao San road!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ingang nachtclub/bar naast de lift, kan wat druk zijn als er een rij voor staat! Overigens geen muziek overlast ervaren (4e etage)

    Lekkere bedjes bij zwembad op het dakterras. Gratis handdoeken bijgeleverd, top! Kamer niet heel groot, maar prima te doen, groot en comfortabel bed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,5
    Prima hotel op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt bestond een aantal jaren geleden uit een uitgebreid buffet, nu was het een ontbijt op een dienblad. Wel goed maar de verwachting was anders.

    Kamer was in stijl gerenoveerd met een heel groot tweepersoonsbed.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    7,1
    hotel midden in khoa san road.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    hotel midden in khoa san road. Als je s avonds aankomt moet je met je koffers over khoa san road omdat dit gedeelte 's avonds is afgesloten voor verkeer. Kamer zag er goed uit, prima bed, ontbijt in het iets verder gelegen buddy lodge beer. Is wat gehorig ivm discotheek maar we hebben goed geslapen. Personeel behulpzaam en vriendelijk;

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    7,5
    Prima kamer met goede airco, niet te lawaaierig ondanks dat...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Prima kamer met goede airco, niet te lawaaierig ondanks dat het aan een drukke straat ligt. Fijn zwembad om even tot rust te komen na de chaos van Khao San road.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    9,6
    Het waren mooie kamers met goede airco.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De locatie was goed alleen de ingang was moeilijk vindbaar.

    Het waren mooie kamers met goede airco. Mooi zwembad, fijn voor af en toe af te koelen. Geweldige locatie, midden op Khaosan Road.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    8,3
    Mooi hotel in party straat van Bangkok
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachtlawaai duidelijk hoorbaar, je kon tot 3h 's nachts meedansen in je bed. Het ligt wel in de fuifstraat van Bangkok

    Ontbijt lag op aparte locatie, maar mooi verzorgd. Ook dakzwembad + bar was mooi en gezellig

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    8,8
    Leuk verblijf met kinderen als je Khaosan Road wil beleven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden het leuk om op een drukke straat als Khaosan Road te verblijven. Het leeft! We hadden geen last van de muziek enzo op onze kamer. Het zwembad vonden we ook heerlijk! Aanrader na een dagje bezichtigen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    9,2
    Fantastisch hotel voor de feestvierder.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte locatie voor diegene wie houden van een feestje. Prima zwembad op de 5e etage en vriendelijk personeel. Overdag heel levendig met kraampjes en winkels, 's nachts een paradijs voor liefhebbers van een drankje en een dansje. Wij komen aan het einde van onze reis zeker terug hier.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2016

    7,1
    Hotel in de openlucht disco
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Khaosan Road is een soort openlucht disco waar alles kan en mag. Dit houdt ondermeer in dat je rekening moet houden met geluidsoverlast 's nachts. Tenzij je een goede slaper bent kun je het beste een kamer vragen aan de rechter kant van het hotel (wanneer je op straat met je gezicht naar het hotel gekeerd staat).

    De bedden en kamers waren op zich prima. Ook fijn dat er een zwembad op het dak is.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    8,8
    Goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers op lagere verdieping zullen waarschijnlijk weinig slaap krijgen door de drukte buiten.

    Prijs kwaliteit heel erg goed. Je zit gelijk aan de drukke Khoasan Road. Buddy lodge travel agency is ook heel erg goed. We zijn goed geholpen door Ann om activiteiten in te plannen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    5,4
    Hotel geschikt voor jonge mensen, genoeg vertier!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was te klein voor drie personen. Gedateerd hotel met gratis verschillende soorten muziek van de straat tot 4.00 uur. Personeel zegt nauwelijks iets, zelfs niet een groet in de morgen oid.

    Zwembad prima. gratis verschillende soorten muziek van de straat tot 4.00 uur. Prima hotel voor jonge mensen, veel barretjes en straatleven! En centraal gelegen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    10
    Top voor een 1e nacht thailand
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk, top locatie midden in kohsan en het mogen gebruiken van het zwembad en fitness (incl. Douche) op de gehele uitcheck dag is geweldig.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    9,2
    Dit verblijf was erg aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets te klagen!

    Dit verblijf was erg aangenaam. Heerlijk zwembad dat tot 21:00 uur open is inclusief bar. Ook de aanwezigheid van badjassen op de kamer was prettig. Daarnaast is het bed heerlijk zacht en personeel vriendelijk.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    10
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wederom een heerlijk verblijf gehad. Voor de derde keer dit hotel gekozen. Fijn zwembad fijne kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    Prima locatie!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing

    Locatie was heel erg goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,8
    Dat ze met je mee denken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ze met je mee denken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    7,9
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    prijzen van drank aan het zwembad zijn behoorlijk hoog.

    Goede nette kamers en lekker zwembadje op het dak.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    8,3
    Hebben het heerlijk gehad in buddylodge
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fijn hotel midden op de khaosanroad

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    9,2
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Alles was goed, netjes, schoon, mooie locatie aan khaosan road.

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,3
    Lekker hotel midden op Khaosan road
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Lekker hotel midden op de Khaosan road comfortabele kamers Ook mooi zwembad op dak met bar

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    10
    Rustige locatie, mooie ruime kamer, centrale ligging op 10...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Rustige locatie, mooie ruime kamer, centrale ligging op 10 min lopen van hartje oude stad

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,9
    Het is een heerlijk hotel met mooie grote kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het is een heerlijk hotel met mooie grote kamers. Mooi zwembad op dak toplocatie khaosanroad

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    8,3
    Uitstekende ligging voor bezoek aan het toeristische centrum en voor mensen die laat gaan slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving was wel zeer luidruchtig en het raam was helemaal niet geluidsdicht. Slapen was pas mogelijk na twee uur.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    10
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel. Alles perfect

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    9,6
    Zwembad en bed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad en bed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    7,5
    Mooie kamer met marmeren badkamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid! Erg gehorig aan binnenplaatsje en beats van de onderliggende pubs

    Mooie kamer met marmeren badkamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    8,8
    Goede locatie, goed hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast (harde muziek) van Khao San Road tot diep in de nacht

    Goede locatie op Khao San Road, mooi zwembad en fijne kamers.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    5,4
    Goede locatie als je van drukte houd. Verouderde kamer, het geld niet waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd hotel. Armoedige badkamer. Bed te klein voor mijn vriend. Gehorig. Geen ontbijt mogelijkheden

    Fijne sportschool

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    8,3
    Midden op khoasan road heel mooi zwembad en schone kamer!
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Midden op khoasan road heel mooi zwembad en schone kamer! Alleen geen ontbijt zat erbij maar er zijn genoeg restaurantjes omheen!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    6,7
    Prima voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Matras was erg hard geluidsoverlast in de nacht

    Mooi rooftop zwembad waar je echt kan ontsnappen uit de drukte.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    8,3
    De ligging midden op Khao San Road , op de 5de verdieping...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    De ligging midden op Khao San Road , op de 5de verdieping geen last van herrie vanaf de straat. Heerlijk zwembad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    10
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een klein beetje de muziek van de straat maar dat hoort er bij

    Het bed en de uitstraling van de kamer heel sfeervol

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,5
    Prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast 's nachts

    Prijs kwaliteit

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    10
    Stijlvol afgewerkte kamers, schoon en een goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Stijlvol afgewerkte kamers, schoon en een goede locatie!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,2
    Geweldige locatie aan Sao Kan Road.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Neem oordoppen mee want de harde muziek gaat de hele nacht door.

    Geweldige locatie aan Sao Kan Road. Mooi zwembad op het dakterras.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    6,3
    Mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kakkerlakken en geluidsoverlast. Leuk voor backpackers, maar als je ouder bent vermijd deze oh oh cherso spot

    Mooie kamer. Zwembad en gym.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    2,5
    Slechte service en oneerlijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte WiFi

    Zeer lawaaierig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,5
    Uitgaan onder het hotel mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je niet mocht roken op het balkon

    Uitgaan onder het hotel mooi zwembad

    Verbleven in juli 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: