Fatih Caddesi Kasım Sokak No:5 Merter, 34925 Istanbul, Turcia
8,4
Raport calitate/preţ
WiFi gratuit
8,4
Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.
Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialogFiecare scor din evaluări este cuprins între 1 și 10. Pentru a obține scorul general pe care îl vedeți, pur și simplu adunăm toate scorurile din evaluări pe care le-am primit și împărțim totalul la numărul de scoruri din evaluări pe care le-am primit. Folosim un sistem de evaluări ponderate, ceea ce înseamnă că, cu cât evaluarea este mai recentă, cu atât impactul asupra calculului scorului total din evaluări este mai mare. În plus, oaspeții pot acorda și „scoruri secundare” separate cu privire la aspecte esențiale, cum ar fi locația, curățenia, personalul, confortul, facilitățile, raportul calitate-preț și WiFi-ul gratuit. Rețineți că oaspeții transmit separat scorurile secundare și scorurile generale, prin urmare nu există o legătură directă între acestea.
Puteți evalua o Cazare pe care ați rezervat-o prin Platforma noastră dacă ați petrecut sejurul acolo sau dacă ați sosit la proprietate, dar nu ați petrecut sejurul acolo. Pentru a edita o evaluare pe care ați trimis-o deja, vă rugăm să contactați echipa noastră de la Serviciul Clienți.
Avem personal și sisteme automatizate care se specializează în detectarea evaluărilor false trimise pe Platforma noastră. Dacă găsim astfel de evaluări, le ștergem și, dacă este necesar, luăm măsuri împotriva celor responsabili.
Oricine identifică o activitate suspicioasă o poate raporta întotdeauna echipei noastre de la Serviciul Clienți, pentru ca echipa care se ocupă de Fraude să poată investiga.
În mod ideal, am publica fiecare evaluare pe care o primim, indiferent dacă este pozitivă sau negativă. Totuși, nu vom afișa nicio evaluare care include sau se referă la (printre altele):
Pentru a ne asigura că evaluările sunt relevante, este posibil să acceptăm numai evaluări care sunt depuse în termen de 3 luni de la check-out. De asemenea, este posibil să nu mai afișăm evaluări odată ce acestea devin vechi de 36 de luni sau dacă apare o schimbare de proprietar al Cazării.
Cazarea poate alege să răspundă la o evaluare.
Când vedeți mai multe evaluări, cele mai recente vor fi în partea de sus, sub rezerva câtorva altor factori (limba în care este scrisă evaluarea, dacă evaluarea este doar un scor sau conține și comentarii etc.) Dacă doriți, le puteți sorta și/sau filtra (după perioada din an, scorul din evaluări etc.).
Afișăm uneori și scoruri din evaluări externe, de pe alte website-uri de turism cunoscute. Vă atragem atenția atunci când facem acest lucru.
Aceste reguli și standarde au drept scop menținerea conținutului Booking.com relevant și potrivit chiar și minorilor, fără a limita exprimarea opiniilor personale. De asemenea, se aplică indiferent de sentimentul exprimat în comentariu.
Contribuțiile trebuie să se refere la călătorii. Cele mai utile contribuții sunt acelea foarte detaliate, care ajută alți călători să ia decizii mai bune. Vă rugăm să nu includeți comentarii la adresa unor persoane, și nici de natură politică, etică sau religioasă. Conținutul promoțional va fi eliminat, iar situațiile referitoare la serviciile Booking.com trebuie să fie adresate echipelor noastre din Serviciul Clienți sau Unități de Cazare.
Contribuțiile trebuie să fie potrivite pentru o audiență globală. Vă rugăm să nu folosiți invective sau injurii create prin tastare incorectă, indiferent de limbă. Comentariile și conținutul media care folosește limbaj care instigă la ură, remarci discriminatorii, amenințări, remarci explicite sexual, violență și promovarea activităților ilegale nu sunt permise.
Tot conținutul trebuie să fie onest și unic pentru fiecare client. Comentariile sunt foarte utile atunci când sunt originale și imparțiale. Contribuția dumneavoastră trebuie să vă aparțină. Proprietățile partenere Booking.com nu trebuie să posteze în numele clienților sau să ofere recompense în schimbul comentariilor. Încercările de a reduce scorul concurenților prin scrierea de comentarii negative despre aceștia nu vor fi tolerate.
Respectați intimitatea celorlalți. Booking.com va depune eforturi pentru a ascunde adresele de e-mail, numerele de telefon, website-uri, conturi de rețele sociale și alte detalii similare.
Opiniile exprimate în aceste contribuții aparțin clienților și proprietăților partenere Booking.com, și nu companiei Booking.com. Booking.com nu acceptă responsabilitatea sau răspunderea pentru niciun comentariu sau replică. Booking.com este un distribuitor (fără nicio obligație de verificare), și nu o editură care publică aceste comentarii și replici.
În mod automat, comentariile sunt sortate pe baza datei în care au fost create și pe baza unor criterii suplimentare, astfel încât să afișăm cele mai relevante comentarii, inclusiv dar nelimitat la: limba dumneavoastră, comentarii cu text și comentarii nominale. Pot fi disponibile și alte opțiuni de sortare (în funcție de tipul de călător, de scor etc.).
Acest serviciu poate conține traduceri oferite de Google. Google refuză orice garanție referitoare la traduceri, expresă sau implicită, inclusiv garanția acurateții, certitudinii și orice garanție implicită referitoare la calitatea comercială, adecvarea pentru un anumit scop și contrafacere.
Sfârșitul conținutului
Rezultate 1 – 25
Comentariu trimis pe 4 ianuarie 2026
Lavinia
RomâniaPiscina nu a fost încălzită deci nu sa putut folosi,foarte rece apa
Curat ,plăcut ,foarte frumos hotelul
Comentariu trimis pe 3 ianuarie 2026
Mândră
RomâniaPereții destul de subțiri, se aude tot prin eu, dar cu dopuri de urechi se rezolva!
Personalul foarte amabil, vb bine engleza! Se făcea curat zilnic, se schimbau prosoapele zilnic! Micul dejun variat. Cu tramvaiul T1 se ajunge in punctele principale din Istanbul!
Comentariu trimis pe 17 iulie 2025
Elite
RomâniaLa restaurant pentru cina nu era nimeni si nu am putut comanda.
Sejur în iunie 2025
Comentariu trimis pe 1 iulie 2025
Ion
RomâniaMicul dejun sărăcăcios, baia mica și murdara, mirosul in camera ciudat, departe de obiectivele turistice.
Sejur în iulie 2025
Comentariu trimis pe 23 aprilie 2025
Amar
RomâniaMic dejun bun, se putea mai diversificat
Sejur în aprilie 2025
Comentariu trimis pe 29 ianuarie 2025
Adam
RomâniaTotul
Comentariu trimis pe 21 ianuarie 2025
Olga
RomâniaTotul a fost Ok raport calitate-preț!
Camera curată și spațioasă. Mic dejun nu foarte variat dar aveai ce alege sa maninci!
Comentariu trimis pe 30 septembrie 2024
Ali
RomâniaÎn general, a fost bine. Liniștit, nu prea mult zgomot. Apa caldă a venit imediat. Foarte aproape de stația de tramvai. Eminonu, Beyazit ' pot merge direct. Dar cred că este un pic vechi. Are nevoie de ceva modernizare. Mai ales designul interior ar trebui păstrat. Pentru că loby este minunat.
Au existat multe tipuri de mic dejun. A fost suficientă mâncare. A fost igienic și ordonat. Hotelul este frumos din punct de vedere arhitectural. Camerele, patul sunt spațioase și confortabile. Hotelul se afla zona comerciala Merter. Multe magazine de textile.
Comentariu trimis pe 28 septembrie 2024
Enulescu
RomâniaCamerele miroseau a tigari si baile erau foarte mici si inghesuite.
Amabilitatea personalului a fost cel mai bun lucru din hotel.Multumiri dlui de la receptie si lui Deniz. Camera ok ca marime, pentru o noapte de tranzit, minibar in camera, dar baia foarte inghesuita, holurile de acces claustrofobice, cu un tavan foarte jos si spatii inguste. Parea o nava de croaziera, nu un hotel. Micul dejun ok, ar putea fi putin mai variat( ex ouale erau doar fierte, nu exista omleta sau prajite), supa de pui excelenta.
Comentariu trimis pe 24 septembrie 2024
Enulescu
RomâniaCuratenie impecabila in baie, camera ok cu exceptia fierbatorului care era necuratat de ceva timp, mic dejun rezonabil. Deniz, baiatul de la receptie, absolut minunat. Camera in schimb era foarte mica, aerul conditionat nu functiona si in camera persista miros de tigari, foarte intens. Am incercat sa o schimbam si dupa o plimbare de jumatate de ora prin alte doua camere, am primit una care avea in loc de pat dublu, doua paturi, confortabile, de altfel.Baia in schimb, era minuscula, daca deschideai usa camerei nu puteai deschide usa dusului, totul extrem de inghesuit. Am apreciat ca era curata si prosoapele impecabile. Hotelul este vechi dar curat, holurile de acces pe etaje sunt extrem de mici si cu tavane joase, au un efect claustrofob. Lobby-ul in schimb e foarte frumos decorat. Pentru o noapte de tranzit e cat de cat ok.
Comentariu trimis pe 31 iulie 2024
Ersun
RomâniaSe putea mai bine la capitolul curatenie.
Personal amabil si pozitionare buna.
Sejur în iulie 2024
Comentariu trimis pe 30 mai 2024
Dorian
RomâniaSalteaua patului deformata, avea o inclinatie care iti creea senzatia de alunecare din pat!
Sejur în mai 2024
Comentariu trimis pe 27 martie 2024
Alexandru
România- apă din piscină a fost extraordinar de rece
- personalul amabil deși mare parte din el este ne-vorbitor de limba engleză
Sejur în martie 2024
Comentariu trimis pe 3 aprilie 2026
Ecaterina
MoldovaLocația este departe de obiective turistice, pozele nu sunt reale, în baie mucegai negru printre rosturi. Nu încercați să intrați la baia comuna, miros oribil. Mâncarea lasă de dorit, biscuiți vechi, cartofii pai cred ca erau de o săptămâna acolo chinuite. Prima data scriu comentariul negativ, căci într-adevăr nu merită banii!
Sejur în martie 2026
Comentariu trimis pe 7 ianuarie 2026
Khis
RomâniaPersonalul paralel Piscina rece că gheata iceberg Piscina la bucătărie Micul dejun e la fel zilnic și culmea salamul nici pisicile nu l au mâncat Am platit camera tripla și ni s a dat dubla Cea mai proasta decizie
Nimic nu e de plăcut
Comentariu trimis pe 24 noiembrie 2025
Mm
RomâniaTot
Sejur în noiembrie 2025

Comentariu trimis pe 10 noiembrie 2025
Mihaela
RomâniaMicul dejun, nu este foarte diversificat. Aparatul de cafea niciodată nu a avut cafea. Nu am putut intra in piscina ,deoarece nu aveam casca de înot,desi aveam parul strâns in coc sus. Ne-a cerut 10 euro pe o casca de înot... Hammamul,de asemenea era contracost... Doar la sauna uscata am putut intra fără sa plătim
Arhitectura hotelului
Sejur în noiembrie 2025
Comentariu trimis pe 2 ianuarie 2025
Mihaela
RomâniaDeparte de centru, aproximativ 20 statii de tramvai, situati intr o zona ffff slab luminata, in plin proces de amenajare, piscina si zona spa neutilizabile, ffff frig si apa fff rece, pe langa plata de 100 lire obligatorie pentru casca pe care oricum nu o poti folosi avand in vedere frigul, micul dejun identic 5 zile la rand, daca voiai o banala omleta trebuia achitat separat….sa ti ia bani extra pe orice se poate cam asta e politica.
Locatie curata, cu toate cele mecesare la baie, apa calda, prosoape schimbate zilnic
Comentariu trimis pe 9 septembrie 2024
RomâniaTotul la superlativ.!Exceptional
Sejur în august 2024

Comentariu trimis pe 30 mai 2024
Valentin-mihail
RomâniaMicul dejun ar putea fi puțin mai diversificat, personalul foarte amabil și atent, camera curata, patul confortabil, prețul accesibil !
Sejur în mai 2024
Comentariu trimis pe 14 septembrie 2025
Sonia
Sejur în septembrie 2025
Rezultate 1 – 25
Oferim recomandări personalizate pe baza activității dvs. pe platforma noastră. Dacă doriți, puteți renunța la această opțiune. Rețineți însă că renunțarea se aplică numai pe dispozitivul folosit în momentul de față. Prin urmare, va trebui să ajustați această setare pe fiecare dispozitiv după cum este necesar pentru a vă reflecta preferința.
Booking.com face parte din Booking Holdings Inc., liderul mondial în călătorii online şi servicii asociate.
Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți reali și verificați.
Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să faceți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali care și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.
Când clienții noștri vizitează unitatea de cazare, evaluează insonorizarea camerei, amabilitatea personalului și multe altele.
După călătorie, clienții ne povestesc despre sejurul lor. Verificăm dacă limbajul nu este obscen, după care verificăm autenticitatea evaluărilor înainte de a le posta pe website-ul nostru.
Dacă ați rezervat prin noi și doriți să scrieți un comentariu, vă rugăm autentificați-vă mai întâi.
Sfârșitul conținutului