Визволителів Вулиця 18 Б, Умань, 20300, Україна
Співвідношення ціна/якість
7,5
Безкоштовний Wi-Fi
4,6
Справжні гості. Справжні подорожі. Справжні враження.
Читати далі- відкриється в діалоговому вікніКожна оцінка за відгуками становить від 1 до 10. Щоб отримати загальну оцінку, яку ви бачите, ми підсумовуємо всі отримані оцінки за відгуками й ділимо цю суму на кількість отриманих нами оцінок за відгуками. Ми використовуємо зважений розрахунок оцінки за відгуками, тобто чим новіший відгук, тим більший вплив він має під час розрахунку підсумкової оцінки. Крім того, гості можуть давати окремі "додаткові оцінки" у таких важливих аспектах, як розташування, чистота, персонал, комфорт, зручності, співвідношення ціни і якості та безкоштовний Wi-Fi. Зверніть увагу, що гості надсилають свої додаткові оцінки та загальні оцінки незалежно одні від одних, тому між ними немає прямого зв’язку.
Ви можете надати відгук про Готельний об'єкт, де ви забронювали житло через нашу Платформу, якщо ви в ньому проживали або якщо ви приїхали, але не проживали. Щоб змінити вже надісланий відгук, зверніться до нашої Служби підтримки.
Фальшиві відгуки на нашій Платформі виявляють відповідні спеціалісти й автоматизовані системи. Ми видаляємо такі відгуки й за потреби вживаємо заходів проти користувачів, які їх опублікували.
Усі користувачі, які помітили щось підозріле, завжди можуть повідомити про це нашу Службу підтримки, щоб наша команда із запобігання шахрайству провела розслідування.
В ідеальному випадку ми публікуємо всі відгуки, які отримуємо, як позитивні, так і негативні. Однак ми не будемо показувати відгуки, які, поміж іншим, включають або посилаються на:
Щоб забезпечити актуальність відгуків, ми можемо приймати тільки ті відгуки, які надані протягом 3 місяців з моменту від'їзду, і можемо перестати показувати відгуки, яким уже 36 місяців або якщо Готельний об'єкт змінив власника.
Готельний об'єкт може вирішити відповісти на відгук.
Коли ви бачите кілька відгуків, найновіші з них будуть угорі, з урахуванням низки інших факторів (якою мовою написаний відгук, чи є він просто рейтингом або містить також коментарі тощо). За бажанням ви можете відсортувати та (або) відфільтрувати їх (за порою року, оцінкою за відгуками тощо).
Інколи ми показуємо деякі оцінки за відгуками з інших відомих сайтів для подорожей і завжди чітко позначаємо такі оцінки.
За допомогою цих правил і стандартів ми хочемо досягти того, щоб контент на Booking.com був корисним та підходив для всієї сім'ї. Водночас, ми не хочемо обмежувати свободу висловлювання критичних думок. Вони також важливі, незалежно від емоційного забарвлення.
Коментарі повинні стосуватися подорожі. Найкорисніші - це докладні відгуки, що допомагають іншим мандрівникам приймати кращі рішення. Будь ласка, не додавайте коментарі особистого, політичного, етичного чи релігійного характеру. Рекламну інформацію буде вилучено. Коментарі про сервіс Booking.com повинні бути надіслані до Служби підтримки клієнтів або партнерів.
Коментарі повинні бути доречні для міжнародної аудиторії. Не використовуйте лайку і не маскуйте її за допомогою зміненого написання слів будь-якою мовою. Не допускаються коментарі та матеріали, що розпалюють ворожнечу, та такі, що містять дискримінацію, погрози, непристойні зауваження і насильство або спонукають до порушення закону.
Контент повинен бути справжнім і унікальним. Відгуки є найціннішими, якщо вони неупереджені і незалежні. Ваш коментар повинен виражати вашу думку. Партнерам Booking.com забороняється розміщати відгуки від імені гостей або пропонувати гостям винагороду в обмін на написання гарного відгуку. Спроби знизити рейтинг конкурента за допомогою написання негативних відгуків не допускаються.
Не розповсюджуйте особисту інформацію інших людей. Booking.com буде приховувати електронні адреси, номери телефонів, адреси сайтів, сторінки в соціальних мережах та інші схожі дані.
Думки, висловлені в коментарях, належать клієнтам і представникам готельних об'єктів на Booking.com, а не компанії Booking.com. Booking.com не несе відповідальності за відгуки та відповіді на відгуки. Booking.com є платформою для поширення цих відгуків та відповідей (без жодних зобов'язань щодо перевірки), а не їх власником.
Стандартно відгуки сортуються за датою написання та додатковими критеріями, щоб вони були найбільш релевантні, включаючи (але не обмежуючись) вашу мову, відгуки з текстом і неанонімні відгуки. Також можуть бути доступні додаткові параметри сортування (за типом мандрівника, за оцінкою тощо).
Цей сервіс може містити переклади, виконані за допомогою Google. Google не дає жодних гарантій (прямих або непрямих) точності або надійності перекладів, їх комерційної придатності та відповідності певним цілям, а також не гарантує, що переклади не порушують прав будь-яких осіб.
Кінець діалогового вікнаВідгук від 18 травня 2026
Аліса
УкраїнаВ номері дуже холодно, пульт від кондиціонеру був відсутній
В номері було чисто
Дата проживання: Травень 2026
Відгук від 28 вересня 2025
Viktoriia
УкраїнаПрирода
Дата проживання: Вересень 2025
Відгук від 17 серпня 2025
Міняйло
УкраїнаНа день, але не більше.
Розташування.
Відгук від 1 серпня 2025
Маргарита
УкраїнаДивний запах в будиночку
Чудова місцевість, привітний персонал, смачна їжа
Відгук від 22 червня 2025
Kostiantin
УкраїнаНапор води в душовій та в крані поганий.
Легко знайти, великий номер
Дата проживання: Червень 2025
Відгук від 29 грудня 2024
Андрій
УкраїнаВідсутність в помешканні мікрохвильовки, відсутність разових капців,і розетка для телевізора іскрила.
Сподобалося те,що в пізній час відкрили в'їзд на територію і проводили до помешкання. Власник досить чемний.
Дата проживання: Грудень 2024
Відгук від 29 вересня 2024
Bruhadur
УкраїнаПроблеми з електрикою. Вода в умивальнику б'ється током. Лампочка в туалеті коротить. Хотіли включити телевізор, запхали вилку в переноску, і тут бабах. Резко перехотіли його включати. Номер був маленький, також погана шумоізоляція між номерами, чути абсолютно все з сусіднього номера. За таку ціну за номер, цього б не повинно було бути.
Дуже гарне місце, територія колиби дуже красива. Також дуже смачна їжа та привітний персонал!
Дата проживання: Вересень 2024
Відгук від 23 вересня 2024
Олійник
УкраїнаЛіжко не відповідає заявленому розміру
Дата проживання: Серпень 2024
Відгук від 3 вересня 2024
Melnyk
УкраїнаДалеко від усюди, старенький ремонт, в деревянних стінах і потолку багато комарів:/
Просторі номери
Дата проживання: Серпень 2024
Відгук від 25 червня 2024
Анастасия
УкраїнаГарна природа,на території комплексу є невеликий фазанарій. Дуже привітні власники. Відвідувачів не було (не сезон, війна), тому вийшло так, що відпочивала одна на весь готель) Смачна їжа)
Дата проживання: Червень 2024

Відгук від 18 листопада 2023
Dmytro
Україназавтрак добрий
Відгук від 3 листопада 2023
Килячус
УкраїнаНомер був підвищеного комфорту, але я так і не зрозуміла в чому ж він полягав. В номері нові меблі, в карпатському стилі будинок. І це весь підвищений комфорт. Є закуток у вигляді кухні (столик, мийка), але тим не скористаєшся, бо навіть стакана для води нема. Я вже мовчу про відсутність фену, чайника чи одноразових тапок, що є зазвичай в стандартних номерах інших готелів. Постільна білизна замала для двоспального ліжка.
Тихе місце на окраїні міста.
Дата проживання: Жовтень 2023
Відгук від 22 вересня 2023
Oleksandr
УкраїнаДеревʼяний дім, було чутно як за стінкою хропіли, Ліжко рипіло від старості Обрав ліжко кінгсаіз, а в реальності ліжко не дуже велике Стара шторка в душі Кондиціонер є та пульта до нього не знайшли
Тепла вода та більш-менш комфортне ліжко, більш менш чисто, єхолодильник
Відгук від 21 вересня 2023
Vladyslav
УкраїнаМалесенький номер без жодної звукоізоляції
Привітний персонал. Зручне ( для мене) розташування
Відгук від 6 вересня 2023
Darya
УкраїнаВ номері не вистачає техніки (електрочайник, мікрохвильовка), хотілося б за таку ціну в номер трохи якіснішу косметику, воду
Серед очевидних плюсів - розташування - територія - привітний персонал
Відгук від 3 вересня 2023
Zhyvak
РумуніяБрудний туалет, поганий туалетний папір, точніше його залишки. Бо кількості паперу вистачило для однієї людини.
Гарне розташування, затишок, ліс навколо. Привітні і чемні господарі.
Відгук від 8 серпня 2023
Yevgen
УкраїнаЦіни зросли у три рази. Сервіс залишився таким, як і був
Тиша, гарне розташування
Дата проживання: Серпень 2023
Відгук від 1 липня 2023
Anatolii
УкраїнаПрибували о 22:00, по телефону попросили щось замовити заздалегіть з ресторану на вечерю - було відмовлено, бо ресторан працює до 22, а замовлення заздалегіть приймати не можна. Шо це таке?). Ванна маленька, тримач для душа не тримає, конструктивні рішення в кімнаті викликають посмішку :) Ще було б добре сіточку придумати якось від комарів на вікно, але це мансарда, тому ок. Ковдра маленька, вдвох вкритись проблематично, подушки незручні, рушники варто оновити.
Гарна локація для зупинки під час подорожей одеською трасою. Зелено і тихо! В кімнаті є кондиціонер. Для швидкої зупинки на ніч - піде.
Дата проживання: Липень 2023

Відгук від 10 вересня 2025
Alyokhina
УкраїнаВідношення персоналу, коли ми звернулись до них з проблемою. Ліжко було двуспальне, а ковдра з односпального комплекту, в санвузлі частково несправний унітаз. Не було навіть склянок, щоб води попити.
Наявність горячої води, туалетного папіру, рушників, якщо це вважати плюсом .
Дата проживання: Вересень 2025
Відгук від 1 серпня 2025
Вікторія
УкраїнаБагато чого. Ціна -якість не відповідають один одному. Запах сирості чи плісняви в номері. Якщо два шампуня, то два мила має бути. Одноразові капці мають бути запечатані. Туалетний папір - новий рулон. Фен, чайник - відсутні. Занадто пахучий чи порошок, чи ополіскувач - пахло ним все до болі в голові. Ліжко не плюс сайз, а полуторка, як і постільна білизна. З 12 ночі не можна виходити з номера - таке собі, якщо приїхав відпочити компанією. Їжа дорога. За таку ціну можна положити трохи більше ніж 3 кружка огірка. І хочеться свіже приготовлене, а не розігріте
Зупинитися на одну ніч - більш-менш нормально, але надовго би не залишилися
Відгук від 19 липня 2025
Кондратюк
УкраїнаНемає чайника, чашок. У правилах заборонено вмикати інші електроприлади, крім тих, які є номер, при цьому фена у номері немає
Близько до траси Київ - Одеса
Дата проживання: Липень 2025
Відгук від 18 липня 2025
Кулька
УкраїнаТихо, спокійно. Ненав'язливий персонал. Близькість до траси Київ-Одеса
Дата проживання: Липень 2025
Відгук від 11 травня 2025
Ирина
УкраїнаНе сподобалося багато що: 1. В описі не написано перелік чого не можна робити Відношення власника таке ніби Вас хочуть обдерти абсолютно за все Наявність розеток-це теж на словах велика "розкіш" Власник взагалі не знає про клієнтоорієетованість ...... Якби знати наперед-краще б заночували на вулиці в машинах Не рекомендую зовсім
Дата проживання: Травень 2025
Відгук від 7 січня 2025
Егор
УкраїнаЖахливий персонал та погана кухня. Майже добу не було гарячою води, в чому виявились винні відвідувачі, бо "вчасно" (серед ночі) не повідомили про це. Дуже слабка шумоізуляція. (Ми мешкали на першому поверсі, а над нами постійно було чутно дітей, що бігали та стрибали).
Баня
Рим, Італія
Дрезден, Німеччина
Монсанту, Португалія
Белград, Сербія
Booking.com входить у групу компаній Booking Holdings Inc. – світового лідера в галузі онлайн-туризму та супутніх послуг.
На нашому сайті понад 70 млн відгуків про помешкання, і всі вони від справжніх, перевірених гостей.
Єдиний спосіб залишити відгук - це спершу зробити бронювання. Тому ми точно знаємо, що відгуки на нашому сайті пишуть справжні гості, які зупинялися у наших готельних об'єктах.
Наші гості приїжджають і перевіряють, наскільки тихо у номері, їжа смачна, персонал дружній та інше.
Після подорожі гості розповідають нам про своє перебування. Ми перевіряємо кожен відгук, переконуємося, що в них немає нецензурної лексики і що їх залишили справжні гості, перед тим, як розміщати їх на нашому сайті.
Якщо ви забронювали помешкання через наш сайт і хочете залишити відгук, будь ласка, спочатку увійдіть у свій аккаунт.
Кінець діалогового вікна