Перейти до головної сторінки

8,6

• Безкоштовний Wi-Fi

9,2

На 100% дійсні відгуки

Справжні гості. Справжні подорожі. Справжні враження.

Читати далі- відкриється в діалоговому вікні
Написати відгук

Показано 1 - 25

• Відгук від 19 жовтня 2025

8,0
    Дуже добре
    • Ділова поїздка
    • Індивідуальний мандрівник
    • Термін перебування: 4 ночі

Здається, минулого разу не було таких проблем з вуличним освітленням. У верхній частині вулиці, де розташований будиночок, після заходу сонця стоїть непроглядна темінь. Трохи стрьомно було повертатися туди вечорами.

Зупинялася тут вже вдруге, будиночок і досі дуже затишний і тихий, в ньому є все необхідне. Господарі привітні, однак ненав'язливі.

Дата проживання: Жовтень 2025

• Відгук від 21 вересня 2025

• Надіслано з телефону

Дуже тихе та спокійне місце. В номері було абсолютно все що потрібно: міні-кухня, посуд, у ванній кімнаті також є все необхідне; електричне опалення ( це плюс, бо є можливість скористатися ним за необхідності), зручна тераса. Є магазини поруч в пішій доступності, асортимент ок. Підйом до помешкання крутий,проте дорога в плитці, тому проблем немає; є парковка біля будиночку. Особливо атмосферне розташування: вийшов за територію готелю і одразу густий ліс: повітря неймовірно чисте!

Дата проживання: Вересень 2025

• Відгук від 7 серпня 2025

Чудовий відпочинок у лісі
    • Надіслано з телефону

За таку адекватну ціну мінусів не має.

Прекрасна міні вілла зі всім необхідним для комфортного відпочинку. Теплий басейн, хоч і літо, в горах прохолодно.

Дата проживання: Серпень 2025

• Відгук від 14 червня 2025

Рекомендую
    • Термін перебування: 5 ночей
    • Надіслано з телефону

Російська музика з сусідніх котеджів. Прикро, що не всі є свідомими громадянами. Неприємно, особливо коли ти з прифронтового міста, чути пісні зі словами "Встрєчайтє прямо із Мацкви". Звичайно, до самого помешкання це не відноситься і знижувати оцінку за дії інших відпочиваючих було б некоректно. Але й написати про це варто бо, можливо, хтось прочитає, задумається і не буде такого робити в майбутньому.

Сподобалося все. Локація дуже гарна. Гарний вид на терасі, за будиночком одразу ліс. Хто хоче відпочити на природі, то вам сюди. В помешканні є все необхідне для приготування їжі. Ліжко зручне, постіль чиста, душова кабіна з блютузом, слухали музику) Господар завжди на зв'язку. В Миговому є багато мальовничих місць де відкриваються гарні краєвиди. Взагалі курорт перевершив наші очікування. Ми їхали туди гуляти на природі, тому на розмаїття розваг не розраховували. Підйомник не працював, є прокат квадроциклів, велосипедів, прогулянки на конях. Ціни в магазинах та кафе адекватні. Хоча магазинів небагато, але товари першої необхідності купити можна. З нюансів: 1. Басейна не було, для кого це пріоритет, краще перепитайте. Я так зрозуміла, що ми відпочивали не в сезон, його ще просто не поставили. Ми не питали. 2. Беріть готівку, але багато де можна розрахуватися переводом на карту. 3. Хто палить, запасіться сигаретами або треба буде поїхати в центр села, щоб придбати те, що вам треба, бо вибір невеликий. Загалом відпочинком дуже задоволені та можемо рекомендувати!

Дата проживання: Червень 2025

• Відгук від 13 травня 2025

8,0
    Затишно, темно, гарно спиться - хороший варіант, щоб заночувати й поснідати, а далі бігти у справах.
    • Ділова поїздка
    • Індивідуальний мандрівник
    • Надіслано з телефону

Оскільки два вікна виходять на криту веранду, а третє - на зарослий пагорб, у будиночку постійно темно. Це чудово вночі (я давно так добре не висипалась), але вдень доводилося вмикати світло.

Будиночок розташований в кінці вулички, майже в лісі, далеко від дороги, тому там надзвичайно тихо. Зручні меблі, кухонька з усім необхідним, душ з гарячою водою, опалення. З опаленням у першу ніч були невеликі проблеми (батарея з термостатом самовільно вимкнулася), проте господар швидко зорієнтував мене, як це виправити - дуже вдячна йому за уважність, навіть у пізній час.

Дата проживання: Травень 2025

• Відгук від 28 березня 2025

• Надіслано з телефону

Вдячні Дімі за гостинність 🤗смачнішого Бануша зі шкварками ,білими грибами і бринзою не смакували, грибна ушка-це топ🥰

Дата проживання: Березень 2025

• Відгук від 25 лютого 2025

• Мандрівники з друзями
    • Вілла
    • Надіслано з телефону

Просторий і затишний будинок.

Дата проживання: Лютий 2025

• Відгук від 31 жовтня 2024

Все сподобалось

Нам дуже сподобалось ,домівка, затишна,є все не обхідне та ще й більше. Будиночок знаходиться на узгір'я серед лісу. Дуже чисте повітря ,тиша,та спокій ( хоча всі домівки заселені,але один одному не заважають, є свій простір). Господар дуже доброзичливий. Рекомендую відпочинок.

Дата проживання: Жовтень 2024

• Відгук від 20 вересня 2024

Гарна локація, привітний власник

Дата проживання: Вересень 2024

• Відгук від 31 липня 2024

• Сім'я з малими дітьми
    • Термін перебування: 9 ночей
    • Надіслано з телефону

Розташування в лісі. Все було чудово. Хазяїн був дуже гостинний. Тиша та спокій -це те, що необхідно зараз кожному

• Відгук від 23 липня 2024

• Надіслано з телефону

Розташування, комфорт, чистота. Будинок в лісі, на висоті гори. Повітря, аура, басейн біля будинку - все, що треба для доброго відпочинку! Власник-Дмитро - приємний, гостинний, зробив невелику екскурсію з купанням у гірській річці. Все дуже сподобалося!! Рекомендую всім, хто бажає гарно відпочити!

• Відгук від 16 липня 2024

• Надіслано з телефону

Шкода що ми приїхали дуже пізно а виселитися потрібно було рано, але все супер

• Відгук від 21 червня 2024

• Надіслано з телефону

Для мене ідеальне місце для відпочинку.Тихо, комфортно, зручно, затишно і запах лісу (як в дитинстві).

Дата проживання: Червень 2024

• Відгук від 5 травня 2024

Дуже задоволений, рекомендую. Дуже гарний варіант за цю ціну
    • Група

Цукру не було

Розташування гуд. Дуже виручили з трансфером до готеля. Було майже все необхідне.

Дата проживання: Травень 2024

• Відгук від 13 квітня 2024

Файно
    • Надіслано з телефону

Гарне місце, затишне е де припаркуватися, зустрічають при приїзді, все чистенько, все охайно

Дата проживання: Березень 2024

• Відгук від 7 квітня 2024

• Надіслано з телефону

Дуже гостинний господар, красиве місце, гарний номер обладнаний всім необхідним

Дата проживання: Квітень 2024

• Відгук від 1 лютого 2024

• Термін перебування: 3 ночі

Все дуже споодбалось, нарікань не маємо!

Дуже чудове місце та доброзичливий господар! В номері чисто, все є до дрібниць, проживання було цілком комфортне. Єдине, на що треба звернути увагу подорожуючим, що готель знаходиться на горі, проте це також є великим плюсом для тих, кто любить тихий і спокійний відпочинок.

Дата проживання: Січень 2024

• Відгук від 20 січня 2024

Все супер 😊
    • Надіслано з телефону

Ввічливий господар, завжди відповідав на дзвінки та швидко вирішував питання, якщо виникали. Номер чистий, охайний, недалеко від гірськолижного курорту. Все на високому рівні)

Дата проживання: Січень 2024

• Відгук від 8 листопада 2023

Ідеальне місце для відпочинку з усіма зручностями.
    • Надіслано з телефону

Дуже привітний господар. Чемний персонал. Нас зустріли, поселили без ніяк проблем.

Дата проживання: Листопад 2023

• Відгук від 30 жовтня 2023

Все дуже сподобалось

Нічого

Все дуже сподобалось! Дуже гарна місцевість, номер знаходиться прям біля лісу, пахне деревом, дуже чисто. Хозяйн дуже ввічливий. В номері є всі зручності. В номері тепло. Постіль чиста.

• Відгук від 20 жовтня 2023

Загалом приємне місце для відпочинку і перезавантаження
    • Надіслано з телефону

Якщо ви працюєте з людьми і вам захотілося у відпустку у хатинку високо на горі - вам сюди) У хатинці є все необхідне для проживання: душ, полотенця, фен, рушникосушка, холодильник(вмісткий), посуд для приготування та подачі їжі, батареї (це виявилося спасінням у + 4 в ночі), обідня зона. Приємний власник, який намагався зробити перебування максимально комфортним, дякуємо вам! А ще, що дуже важливо для нас, дозволили розміститись з нашим чотирьохлапим другом! Підʼїзд до хатинки різко в гору, проте зараз якраз там роблять дорогу. Бажаємо вам приємних відвідувачів і до нових зустрічей!

• Відгук від 3 жовтня 2023

Рай на землі!
    • Термін перебування: 9 ночей
    • Надіслано з телефону

До помешкання досить крутий підйом,на якому знизу і до половини шляху дорога просто" убита".Друга половина аж до вілли викладена плиткою.Залишайте машину знизу,якщо Ви не на джипі.В крані вода не питна!

Якщо хочете в рай на землі,то Вам в "Провінцію".Вілла на горі,в лісі,при забудові максимально зберегли дерева,вони скрізь,разом з грибами!Помешкання супер,є абсолютно все з електроприладів-плита,сушарка для рушників,обігрівачі на стінах,бойлер,телевізор,фен,мікрохвильовка,холодильник.Окрема тема-це господар Дмитро.Все розкаже,покаже,завжди допоможе,порадить і врятує!Він не буде виносити Вам мізки,але завжди буде на зв'язку і Ви будете раді його побачити!Природа просто казкова,незабутня,приїдемо знову обов'язково!

• Відгук від 29 серпня 2023

все чудово для відпочинку у горах

все сподобалося

дуже затишно, поруч ліс для комфортного відпочинку, зручності в будиночку, чистота, гарне обслуговування

Дата проживання: Серпень 2023

• Відгук від 28 серпня 2023

9,0
    Чудово
    • Сім'я з малими дітьми
    • Вілла
    • Надіслано з телефону

Власникам потрібно задуматися про чистоту приміщення та території навколо: трохи є сміття, особливо будівельного від самого ж будинку. З 4х ванних кімнат працювало лише 2. Нас було четверо дорослих, тому не критично, але сантехніка дешева. Також потрібно взяти до уваги, що басейн та мангал не є приватними, гості можуть домовитися про користування ним. Нам було ок, але про таке варто попереджувати.

Власник завжди був на звʼязку, відповідав на запитання, координував по місцевості. Територія у лісі, рятувала нас від спеки. Басейн з підігрітою водою ❤️ камін у вітальні 🔥Чудове місце для перезавантаження. Є пралка, якщо потрібно попрати одяг після підйому у гори ⛰️

Дата проживання: Серпень 2023

Показано 1 - 25

Ми повертаємо різницю у ціні
Ми повертаємо різницю у ціні
Помітна економія! • Жодної комісії за бронювання • Знайдете дешевше? Ми відшкодуємо вам різницю в ціні!