12A Hnatiuka St, Львів, 79007, Україна
Співвідношення ціна/якість
9,1
Безкоштовний Wi-Fi
8,7
Справжні гості. Справжні подорожі. Справжні враження.
Читати далі- відкриється в діалоговому вікніКожна оцінка за відгуками становить від 1 до 10. Щоб отримати загальну оцінку, яку ви бачите, ми підсумовуємо всі отримані оцінки за відгуками й ділимо цю суму на кількість отриманих нами оцінок за відгуками. Ми використовуємо зважений розрахунок оцінки за відгуками, тобто чим новіший відгук, тим більший вплив він має під час розрахунку підсумкової оцінки. Крім того, гості можуть давати окремі "додаткові оцінки" у таких важливих аспектах, як розташування, чистота, персонал, комфорт, зручності, співвідношення ціни і якості та безкоштовний Wi-Fi. Зверніть увагу, що гості надсилають свої додаткові оцінки та загальні оцінки незалежно одні від одних, тому між ними немає прямого зв’язку.
Ви можете надати відгук про Готельний об'єкт, де ви забронювали житло через нашу Платформу, якщо ви в ньому проживали або якщо ви приїхали, але не проживали. Щоб змінити вже надісланий відгук, зверніться до нашої Служби підтримки.
Фальшиві відгуки на нашій Платформі виявляють відповідні спеціалісти й автоматизовані системи. Ми видаляємо такі відгуки й за потреби вживаємо заходів проти користувачів, які їх опублікували.
Усі користувачі, які помітили щось підозріле, завжди можуть повідомити про це нашу Службу підтримки, щоб наша команда із запобігання шахрайству провела розслідування.
В ідеальному випадку ми публікуємо всі відгуки, які отримуємо, як позитивні, так і негативні. Однак ми не будемо показувати відгуки, які, поміж іншим, включають або посилаються на:
Щоб забезпечити актуальність відгуків, ми можемо приймати тільки ті відгуки, які надані протягом 3 місяців з моменту від'їзду, і можемо перестати показувати відгуки, яким уже 36 місяців або якщо Готельний об'єкт змінив власника.
Готельний об'єкт може вирішити відповісти на відгук.
Коли ви бачите кілька відгуків, найновіші з них будуть угорі, з урахуванням низки інших факторів (якою мовою написаний відгук, чи є він просто рейтингом або містить також коментарі тощо). За бажанням ви можете відсортувати та (або) відфільтрувати їх (за порою року, оцінкою за відгуками тощо).
Інколи ми показуємо деякі оцінки за відгуками з інших відомих сайтів для подорожей і завжди чітко позначаємо такі оцінки.
За допомогою цих правил і стандартів ми хочемо досягти того, щоб контент на Booking.com був корисним та підходив для всієї сім'ї. Водночас, ми не хочемо обмежувати свободу висловлювання критичних думок. Вони також важливі, незалежно від емоційного забарвлення.
Коментарі повинні стосуватися подорожі. Найкорисніші - це докладні відгуки, що допомагають іншим мандрівникам приймати кращі рішення. Будь ласка, не додавайте коментарі особистого, політичного, етичного чи релігійного характеру. Рекламну інформацію буде вилучено. Коментарі про сервіс Booking.com повинні бути надіслані до Служби підтримки клієнтів або партнерів.
Коментарі повинні бути доречні для міжнародної аудиторії. Не використовуйте лайку і не маскуйте її за допомогою зміненого написання слів будь-якою мовою. Не допускаються коментарі та матеріали, що розпалюють ворожнечу, та такі, що містять дискримінацію, погрози, непристойні зауваження і насильство або спонукають до порушення закону.
Контент повинен бути справжнім і унікальним. Відгуки є найціннішими, якщо вони неупереджені і незалежні. Ваш коментар повинен виражати вашу думку. Партнерам Booking.com забороняється розміщати відгуки від імені гостей або пропонувати гостям винагороду в обмін на написання гарного відгуку. Спроби знизити рейтинг конкурента за допомогою написання негативних відгуків не допускаються.
Не розповсюджуйте особисту інформацію інших людей. Booking.com буде приховувати електронні адреси, номери телефонів, адреси сайтів, сторінки в соціальних мережах та інші схожі дані.
Думки, висловлені в коментарях, належать клієнтам і представникам готельних об'єктів на Booking.com, а не компанії Booking.com. Booking.com не несе відповідальності за відгуки та відповіді на відгуки. Booking.com є платформою для поширення цих відгуків та відповідей (без жодних зобов'язань щодо перевірки), а не їх власником.
Стандартно відгуки сортуються за датою написання та додатковими критеріями, щоб вони були найбільш релевантні, включаючи (але не обмежуючись) вашу мову, відгуки з текстом і неанонімні відгуки. Також можуть бути доступні додаткові параметри сортування (за типом мандрівника, за оцінкою тощо).
Цей сервіс може містити переклади, виконані за допомогою Google. Google не дає жодних гарантій (прямих або непрямих) точності або надійності перекладів, їх комерційної придатності та відповідності певним цілям, а також не гарантує, що переклади не порушують прав будь-яких осіб.
Кінець діалогового вікнаВідгук від 4 червня 2026
Yuliia
АвстріяРозташування, наявність поруч ресторану, салону краси, обміну валют
Відгук від 28 травня 2026
Anna
УкраїнаГарне місце розташування, просторий номер.
Відгук від 25 травня 2026
Дмитро
УкраїнаНедостатня увага до прибирання у номері.
Чудове місцерозташування.
Відгук від 25 травня 2026
Vladyslava
УкраїнаГарний готель. Так вже не сучасний, але все чисто, всього вистачає. Гарна локація та гарний персонал. Плюсом є підземний паркінг.
Відгук від 24 травня 2026
Iryna
УкраїнаМи зупинялись на добу, але нам все сподобалось) приїдемо ще) Величезний плюс- паркінг.
Відгук від 23 травня 2026
Olga
УкраїнаРозташування в центрі міста
Відгук від 13 травня 2026
Anna
УкраїнаДуже зручне ліжко. Хороші подушки і гарний вигляд з вікна Чисто і охайно. Прекрасний готель в центрі (проте шуму міста не чути)
Відгук від 13 травня 2026
Tetiana
НімеччинаЗручне розташування, привітний персонал, комфортні ліжка і подушка, чистота.
Відгук від 3 травня 2026
Iryna
УкраїнаЦентральне розташування.
Відгук від 28 квітня 2026
Olena
НімеччинаМало місць на парковці.
Уважний персонал, великі кімнати, зручне розташування, гарний вид з балкону
Відгук від 20 квітня 2026
Yuliya
УкраїнаЧудове розташування, неймовірна тераса
Відгук від 17 квітня 2026
Viktor
УкраїнаВідсутність парковки. Навіть речі викласти з авто проблематично.
Відгук від 12 квітня 2026
Dima
НімеччинаДуже гарний отель, та привітний персонал.
Відгук від 12 квітня 2026
Vladyslav
УкраїнаКонцепція сніданку. Відсутність будь який блюд для дітей
Дуже гарне розташування, гарні номери, чистота
Відгук від 23 березня 2026
Aivakin
УкраїнаВсе чудово, вже не в перший раз. Стабільно і відповідає очікуванням.
Відгук від 15 березня 2026
Vitalii
УкраїнаРемонт в цілому хороший, але очевидно вимагає якихось змін, кому принципово сніданки - немає шведського столу.
Хороший готель – місце розташування, чистота, персонал, є столи з комп'ютерами на 7 поверсі для роботи – дуже зручно
Відгук від 10 березня 2026
Kateryna
УкраїнаНе розумію навіщо мені шлють форму на відгук, якщо мій візит в готель було скасовано згідно усіх правил бронювання
Відгук від 6 березня 2026
Hanna
УкраїнаГотель дуже гарний! Номер був великий і з гарним видом. Знаходиться у самому серці Львова . Персонал дуже чемний. Дівчата приємні. Навіть охоронець з турботою до нас відносився. Мабуть найкращий де ми були. Є паркінг підземний вартість 250 грн доба. Для маленької дитини надали все необхідне. Це наразі фаворит!!! Дякую Вам за таку зустріч.

Відгук від 4 березня 2026
Sergii
УкраїнаСтарі тв без інтернету…
Все достатньо комфортно
Відгук від 26 лютого 2026
Вікторія
УкраїнаДуже зручно і комфортно
Відгук від 23 лютого 2026
Galyna
ІспаніяТакого немає
Все сподобалося,в номері було дуже тепло,чисто.Персонал заселив нас на 1,5 години скоріше.Ну от всьо абсолютно відповідає ціна якість
Відгук від 22 лютого 2026
Oleksiy
УкраїнаХоч сніданки і смачні, - це комплексні сніданки, а не шведська лінія. Їх підготовка та обслуговування потребує часу. Оскільки подаються сніданки тільки з 8 ранку, а тобі вже на 9 годину треба десь вже бути десь на робочій зустрічі, це дуже незручно. Якби в готелі була шведська лінія та сніданки починалися з 7 ранку, то все було би взагалі чудово.
Не вперше вже зупиняюсь в цьому готелі. Самий центр міста, комфортні номери, гарний вид з вікна, привітний персонал тощо. Гарний варіант як для короткострокового, так і довгострокового перебування. Рекомендую!
Відгук від 22 лютого 2026
Dina
УкраїнаСніданок не «шведський стіл», а потрібно чекати замовлення. Плюс починається аж о 8:00, що для відрядження запізно.
Зручна локація в самому центрі: пару хвилин до старого міста, оперного. У номері є чайник, що дуже зручно. Тепло, тихо, комфортно.
Відгук від 15 лютого 2026
Hanna
УкраїнаСніданок після 08 ранку, який замовляєш та очікуєш. Одна ковдра на великому ліжку. Неприємний , хлорований запах у санвузліі. Гучна труба впритул вікна та балкона кімнати.
Чудовий готель . Відмінне місце як для відпочинку так і для ділової подорожі. Все поряд . Безліч кафе, магазинів, Львівський Університет , Оперний театр , великий торговий центр - у пішому доступі велика кількість локацій.. .Номер гарно прибраний, єдине санвузол мав доволі не примний запах;, пів дня провітрювали вентиляцією та відчиненим вікном. Смачний сніданок у ресторані отелю, правда пізній , що не зручно , якщо зранку мало часу таі справи.з 08.00.. В нас номер був на сьомому поверсі з вікном та невеличким балконом у внутрішній двір . Гарний краєвид , єдине, що заважав шум великої чи то витяжки чи чогось іншого ..гуділо гучно та довго навіть із зачиненими вікнами.. .. Готель має чудовий прозорий ліфт, яким у разі тривоги маєш змогу спуститися у паркінг..- це великий плюс сьогодення України. .. Персонал привітний у живому спілкуванні., телефоном - не завжди. Ліжко зручне, постіль чиста . Хотілось би дві ковдри ,на ліжку, щоб не перетягувати одну на двох вночі. 🙂. Міні бар працював, водичку лишили, чайник робочий , також є все для чаювання. Телевізор працював , каналів небагато, новини , спорт, дитячі ; , музичного жодного не знайшлося... Загалом: готель рекомендую . Гадаю, буду ще не один раз там зупинятися., адже знаю всі ньюанси.проживання. Місту Львів окреме респект та повага. !💙💛
Зальцбург, Австрія
Прага, Чехія
Лурд, Франція
Краків, Польща
Winterrieden, Німеччина
Приморсько, Болгарія
Вишків, Україна
Рим, Італія
Booking.com входить у групу компаній Booking Holdings Inc. – світового лідера в галузі онлайн-туризму та супутніх послуг.
На нашому сайті понад 70 млн відгуків про помешкання, і всі вони від справжніх, перевірених гостей.
Єдиний спосіб залишити відгук - це спершу зробити бронювання. Тому ми точно знаємо, що відгуки на нашому сайті пишуть справжні гості, які зупинялися у наших готельних об'єктах.
Наші гості приїжджають і перевіряють, наскільки тихо у номері, їжа смачна, персонал дружній та інше.
Після подорожі гості розповідають нам про своє перебування. Ми перевіряємо кожен відгук, переконуємося, що в них немає нецензурної лексики і що їх залишили справжні гості, перед тим, як розміщати їх на нашому сайті.
Якщо ви забронювали помешкання через наш сайт і хочете залишити відгук, будь ласка, спочатку увійдіть у свій аккаунт.
Кінець діалогового вікна