44-04 21st Street, Long Island City, Queens, NY 11101, Verenigde Staten
Prijs-kwaliteitverhouding
8,7
Gratis WiFi
8,2
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterElke beoordelingsscore ligt tussen 1 en 10. Voor de algehele score die je ziet, tellen we alle beoordelingsscores die we hebben ontvangen, bij elkaar op, waarna we dat totale cijfer delen door het aantal beoordelingsscores die we hebben ontvangen. We gebruiken een gewogen beoordelingssysteem. Dit betekent dat hoe recenter een beoordeling is, des te meer impact deze heeft op de berekening van de totale beoordelingsscore. Daarnaast kunnen gasten aparte ‘subscores’ geven op cruciale onderdelen, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort, faciliteiten, prijs-kwaliteitverhouding en gratis WiFi. Let op: gasten dienen hun subscores en hun totaalscores apart in, dus er is geen direct verband tussen beide.
Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt. Als je een ingediende beoordeling wilt bewerken, neem je contact op met onze Klantenservice.
Wij hebben mensen en geautomatiseerde systemen die gespecialiseerd zijn in het opsporen van valse beoordelingen die op ons platform worden ingediend. Als we die vinden, verwijderen we ze en ondernemen we zo nodig actie tegen de verantwoordelijke.
Wie iets verdachts opmerkt, kan dit altijd melden aan onze Klantenservice, zodat ons Fraudeteam het verder kan onderzoeken.
Idealiter zouden we elke beoordeling die we ontvangen publiceren, positief of negatief. We zullen echter geen beoordelingen weergeven die (onder andere) bevatten of verwijzen naar:
Om te zorgen dat beoordelingen relevant zijn, accepteren we mogelijk alleen beoordelingen die binnen 3 maanden na het uitchecken worden ingediend en laten we beoordelingen mogelijk niet meer zien als ze 36 maanden oud zijn, of als de Accommodatie van eigenaar is veranderd.
Een Accommodatie kan ervoor kiezen om op een beoordeling te reageren.
Wanneer je meerdere beoordelingen ziet, staat de meest recente beoordeling bovenaan, afhankelijk van een paar andere factoren (in welke taal de beoordeling is geschreven, of het alleen een score is of dat er ook opmerkingen in staan, etc.). Als je wilt, kun je ze sorteren en/of filteren (op tijd van het jaar, beoordelingsscore, etc.).
Soms tonen we externe beoordelingsscores van andere bekende reiswebsites. We maken het duidelijk wanneer dit het geval is.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Deze service kan vertalingen van Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.
Einde tekst dialoogvensterBeoordeeld op: 12 april 2026
Nils
NederlandOntbijt met iets meer variatie zou fijn zijn: voor een enkele overnachting uiteraard geen probleem maar na een paar dagen is het aanbod wel wat eentonig. Maar goed, daar zijn deli's goed voor.
Goed gelegen hotel aan de rand van Queens. Prima buurtje met deli's en een paar aardige restaurants op een paar minuten lopen. De metro is eveneens op twee minuten lopen en de eerste stop is direct op Manhattan (Lexington Ave.) Fantastich gelegen om de stad te ontdekken zonder de nadelen van de continue drukte en prijzen. Kamers niet al te groot en basic ingericht maar wel echt schoon en een prettige douche. Ontbijt is inbegrepen maar wel basaal. Aparte vermelding voor het dakterras met geweldig uitzicht op de Manhattan skyline. Internet/wifi snel en zonder dropouts.
Verbleven in april 2026
Beoordeeld op: 8 april 2026
Leanne
NederlandEen beetje gehorig in de kamers, je hoort alles wat er buiten gebeurd heel de nacht door.
Super fijne ligging, 3 min van de metro af en binnen 15 min ben je op Times Square. Super vriendelijk personeel en grote kamers voor een goede prijs. Ontbijt is basic maar helemaal prima! Schoonmaak van kamers perfect. Wij zijn enthousiast!
Verbleven in april 2026

Beoordeeld op: 28 februari 2026
Roelof
NederlandUitzicht
Klantenservice
Verbleven in februari 2026
Beoordeeld op: 25 februari 2026
Lizandra
BelgiëIk heb niks negatiefs te zeggen. Alles was top. Voor mijn volgende verblijf in New York zal ik zeker nog eens opnieuw dit zelfde hotel boeken.
De werknemers van het hotel waren behulpzaam. Het ontbijt was ook voldoende, je kon kiezen uit van alles en nog wat.
Verbleven in januari 2026

Beoordeeld op: 25 januari 2026
Marieke
NederlandNiks
Alles Naast de metro terwijl je dit niet ziet en hoort Uitzicht
Verbleven in januari 2026
Beoordeeld op: 26 oktober 2025
Drent
NederlandNiets, prijs kwaliteit was gewoon goed.
Goede bedden met fijne kussens, hele schone kamer en badkamer met heerlijke douche. Een prima basic ontbijt elke dag t zelfde met vers fruit, yoghurt, toast, bagel, eieren, spek. Korte afstand naar metro station.
Beoordeeld op: 19 oktober 2025
Eva
NederlandLocatie en hygiëne, mooie kamer en fijne douche
Beoordeeld op: 11 oktober 2025
Arend4
NederlandMensen aan de desk waren vrij kortaf.
Fijne kamer, de hele dag thee en koffie beschikbaar en heel dicht bij de metro
Beoordeeld op: 19 augustus 2025
Jeroen
NederlandNiet heel gezellig.
Ruime kamer, schoon, lekker douche, dat ontbijt inbegrepen was, dakterras.
Beoordeeld op: 11 augustus 2025
Pieter
NederlandKleine ontbijt zaal, 30 minuten ontbijt. Je wordt ingedeeld en naar je tafel geleid.
Redelijk grote kamer, heel groot bed. Iedere dag schoon gemaakt. Lekker ontbijt. Goed bereikbaar met ov.
Beoordeeld op: 9 augustus 2025
Wendy
NederlandDe locatie was prima, vlakbij de metro.
Verbleven in augustus 2025
Beoordeeld op: 25 juli 2025
Stefan
NederlandNvt
Schoon
Beoordeeld op: 14 juli 2025
Paul
Nederlandgeen
Goed ontbijt, goede locatie dichtbij de metro.

Beoordeeld op: 5 juli 2025
Kees
NederlandDe eerste nacht was er onwijs veel herrie op straat. Ook als de ramen dicht zijn kun je veel geluid van buiten horen. We waren erg bang dat dit alle nachten zo zou zijn, maar dat was gelukkig niet zo. De andere vijf nachten bleef het stil buiten en konden we lekker slapen!
Het is een leuk, eenvoudig, hotel op een mooie plek. We vonden het heel fijn dat het hotel niet in Manhattan is, maar dat je daar wel echt heel snel kunt komen. Als je het hotel uitloopt is de tweede straat rechts een metrohalte met lijn E. Dat is een handige lijn want daarmee kun je én naar JFK Airport, maar ooks makkelijk mee het centrum van de stad in. We vonden het ook heel leuk dat je op loopafstand (10 min lopen ) vanaf de Ferry Landing zit. Je kan met de NYC-ferry dan heel makkelijk naar het Financial District bijvoorbeeld. In het hotel is de hele dag heet water (thee) en koffie beschikbaar. Dit is heus geen topkwaliteit koffie maar gewoon een groot vat met filterkoffie. We vonden het wel heel fijn dat dit er was. Je kan ook de hele dag gratis bagels pakken, maar die zijn wel heel erg droog. Als je ze in de toaster doet zijn ze wel lekker, maar dat kan alleen als het ontbijtbuffet geopend is. Het ontbijt is beschikbaar vanaf 6.30u. Het is een eenvoudig ontbijt, maar echt prima. We vonden het takterras erg leuk. Voorals je net aankomt, en je nog niet aan het uitzicht op de skyline gewend bent, is het super mooi om zo de stad te zien liggen.

Beoordeeld op: 23 juni 2025
Ellen
NederlandNiets
De rust van de locatie, het dakterras, de ruime kamer met airco en een comfortabel groot bed, het heerlijke ontbijt (continue vers bereide roereieren/gekookte eieren, hashbrowns en bacon, griekse yoghurt met (sinaas)appels, cruesli/muesli en brood/bagels om te roosteren). Mooi detail: er staat een koelkast op de kamer en in de lobby is 24/7 gratis koffie/heet water beschikbaar. Het is 3 min. lopen naar de metro die je in 1 lijn naar Manhattan brengt.
Verbleven in juni 2025
Beoordeeld op: 6 juni 2025
Patricia
NederlandNiks
Het hotel is zeer schoon. Het heeft een mooi dakterras met uitzicht op de manhattan. Ontbijt is simpel maar lekker.
Verbleven in juni 2025
Beoordeeld op: 1 juni 2025
Claudine
BelgiëOntbijt is beperkt en met weinig variatie.
Hoewel de infrastructuur verouderd is zijn de kamers netjes en hygiënisch. Alles is “basic” maar wordt dagelijks gepoetst. Uitstekende locatie om NY te verkennen, metro met talrijke verbindingen om de hoek
Beoordeeld op: 28 mei 2025
Jeanette
NederlandMist uitstraling.
Schone kamer. Goed ontbijt.
Beoordeeld op: 11 mei 2025
Martin
NederlandMager ontbijt.
Mooie ligging dichtbij metrostation
Beoordeeld op: 10 mei 2025
Paul
NederlandOp het eerste gezicht staat het hotel op een soort bedrijventerrein. Maar bij nader inzien zitten hier veel cafeetjes, kapper, sportschool, brouwerij met terras die ‘s avonds gevuld zijn met jongelui. Een leuke vibe!
Functioneel en schoon hotel. Elke dag schoonmaak en nieuwe handdoeken. Fantastisch! Goede douche. Dichtbij twee metrostations. Kortom een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen.
Beoordeeld op: 17 april 2025
Dris
België.
Verbleven in april 2025
Beoordeeld op: 9 maart 2025
Dion
NederlandBed voor mijn lengte aan de korte kant. Wel lekker breed!
Locatie is echt top, 1 metrostation op nog geen 100m loopafstand en nog een andere op 10min lopen. Hele grote kamers voor NY en tevens rustige ligging. Binnen 10min in Manhatten, om de hoek een uitstekende Mexicaan en een leuke biertent.
Verbleven in maart 2025
Beoordeeld op: 17 februari 2025
Gwendoline
NederlandMetro was vlakbij . Manhattan was makkelijk en snel te bereiken . Ok ontbijt .Schoon en comfortabel
Verbleven in februari 2025
Beoordeeld op: 16 februari 2025
Floor
Nederland-
De locatie van het hotel, metro is zeer dichtbij, ook dichtbij JFK. Het ontbijt was voldoende. Het bed lag lekker en de douche was heerlijk warm.
Verbleven in februari 2025
We bieden gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van je activiteit op ons platform. Je kunt je hiervoor afmelden als je dat wilt. Houd er rekening mee dat als je dit doet, dit alleen voor dit apparaat is. Je moet deze instelling daarom op elk ander apparaat aanpassen aan je voorkeur.
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster