Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

• Prijs-kwaliteitverhouding

• Gratis WiFi

8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 25

• Beoordeeld op: 6 juni 2026

Voortreffelijk

Ik kan niets verzinnen.

Fijn hotel, goed bed, badkamer voorzien van toiletartikelen, zachte handdoeken. Alles schoon en fris. Dagelijkse schoonmaak. Koffie, thee, water gratis beschikbaar. Kleine buitenpatio. Prettige omgeving, binnen 15 minuten Manhattan. Diverse metrolijnen in de buurt. Met twee vrouwen elke avond metro terug genomen (na 23.30 uur zelfs). Klein balkon (geen stoel), maar toch fijn. Vriendelijk personeel. Als ik terugkom naar New York boek ik ze weer!

Verbleven in juni 2026

• Beoordeeld op: 14 mei 2026

Prima verblijf top lokatie
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Prima kamer ruim genoeg met koelkast, in lobby gratis water thee ijskonten en koffie maar die is niet te drinken. Er is ook een magnetron en je kan er zitten om te eten of werken

Zeer goede uitvalsbasis voor nyc! In de buurt goed eten en supermarkten! Ook metro dichtbij

Verbleven in mei 2026

• Beoordeeld op: 6 januari 2026

8,0
    Goed hotel in long Island city
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Ik had graag een stoel op de kamer gehad.

Goede matrassen, direct warm water uit de douche/bad en heerlijke straal. Beneden kun je de ele dag koffie, warm en koud water en ijsblokjes pakken. Het personeel aan de balie is heel aardig en behulpzaam. Er is een kofferruimte voor late vertrekken. Metrostations heel dichtbij. Mocht ik weer naar New York gaan dan zal ik zeker dit hotel weer boeken.

Verbleven in december 2025

• Beoordeeld op: 1 januari 2026

Prettig
    • Verstuurd vanaf een mobiel

In eerste instantie niet zo een goede indruk - het was extreem koud en de gordijnen waren niet toereikend voor tocht/ licht. Losse electrische verwarming deed zijn werk maar niet ideaal. Geen aparte verwarming op badkamer. Maar grootste minpunt was beddengoed. Slechts opgemaakt 2 lakens (synthetisch) en je kon er een losse fleece deken op leggen. Deze was niet schoon! Geen Dekbed. Weinig handdoeken. Maar - elke dag nieuwe extra handdoeken gevraagd en gekregen en 2 extra dekens gevraagd. Maar een dekbed was echt pluspunt geweest Uiteindelijk wel heel fijn gehad daar

Ruime kamer zeker voor NY begrippen In de buurt van 3 metro stations en diverse supermarkten 20 min tot Manhattan Voelden ons heel veilig in de buurt, ook snachts Goed en ruim bed Rustig hotel, rustige buurt

Verbleven in december 2025

• Beoordeeld op: 28 oktober 2025

8,0
    Inchecken en uitcheken ging snel personeel was erg netjes en behulpzaam 24 uur koffie,thee en water met ijsblokmashine z
    • Groep
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Schoonmaken kan beter Vooral qua badkamer

Alles was netjes niet luxe maar waar voor m’n geld

Verbleven in oktober 2025

• Beoordeeld op: 26 september 2025

Prima verblijf
    • Verbleef 2 nachten

Smal bed voor 2 personen, maar dat hadden we denk ik zelf gekozen

Ontvangst

Verbleven in september 2025

• Beoordeeld op: 21 september 2025

Tophotel in een rustige omgeving.
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Als je dan toch een minpuntje moet noemen: de koffie was super waterig en niet te drinken.

Een heerlijk rustig gelegen hotel van 9 verdiepingen in de wijk Dutch Kills in Long Island City. Ca. 45 minuten met de taxi vanaf JFK. Uitzicht vanaf kamer 703 op Manhattan en de Queensboro Bridge. Heerlijk dat er een balkon is. Keurige badkamer met bad , doucheschuim, shampoo, conditioner en zelfs bodylotion. Dagelijkse schoonmaakservice. Koffie en thee gratis beneden te verkrijgen. Een klein binnenplaatsje waar je buiten kunt zitten. Borg was $100, deze wordt teruggestort op creditcard en dat gebeurde na thuiskomst al. Metrostation Dutch Kill op 2 minuten lopen, Queensboro station op 5 minuten. Ontbijt eten of afhalen kan bij Artpresso op 1 minuut lopen.

Verbleven in september 2025

• Beoordeeld op: 24 juli 2025

Prima hotel voor paar dagen New York
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Helaas voor ons ging 2 nachten achter elkaar het brandalarm af. Waardoor we in onze pyjama’s op straat stonden. Gelukkig was er geen brand (waarschijnlijk iemand gerookt). Maar wel 2 gebroken nachten. Hotel kan er niet veel aan doen, maar zeker niet bevordelijk voor de jetlag.

Goede locatie met metro om de hoek. Binnen 2 haltes zit je in Manhattan. Kamers zijn niet heel ruim, maar zijn schoon en personeel is vriendelijk.

Verbleven in juli 2025

• Beoordeeld op: 15 mei 2025

8,0
    Fijn verblijf voor een goede prijs
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het kan erg warm worden op de kamers, maar gelukkig is er airco.

Vlakbij de metro die je snel naar Manhattan brengt. De gratis koffie, thee en water is heel fijn en het personeel is erg aardig.

Verbleven in mei 2025

• Beoordeeld op: 30 april 2025

Erg goed
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Dichtbij metroverbindingen. Slechts 2 haltes naar Manhattan.

Verbleven in april 2025

• Beoordeeld op: 22 april 2025

Leuk hotel

Niets!

Hele goede ligging, op 5 en 10 minuten wandelen van 2 metrostations, ook bushaltes op wandelafstand. Heel vriendelijk personeel, proper, ruime kamer. Gratis gebruik van koffie en melk. Er is op gelijkvloers een m icrogolf aanwezig om iets op te warmen. Frigo in de kamer is ook heel praktisch! Geen lawaai van buitenaf, rustige buurt! Heel goede prijs-kwaliteit verhouding! Goede bedden.

Verbleven in april 2025

• Beoordeeld op: 11 maart 2025

Fijn
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De deur naar het balkon sloot niet goed waardoor het tochtte, koffie of thee op de kamer was fijner geweest dan beneden te moeten halen. Zeker als je net wakker wordt. De buurt was prima maar later op de avond niet fijn met 2 vrouwen

Vriendelijke service, 24/7 open, goede bedden en fijne douche

Verbleven in maart 2025

• Beoordeeld op: 22 februari 2025

8,0
    Superlocatie maar wel wat minpuntjes.
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Dekens ipv dekbedden. Hoewel housekeeping die elke ochtend netjes voor je opmaakt, schuift alles in de nacht. Douche is onlogisch of te heet of snel koud. Kamers worden aan straatkant snel warm. Zou er niet graag in de zomer verblijven- weet niet of de airco dat aankan.

Superlocatie dicht bij metro - zo in midtown Manhattan. Comfortabele bedden. Koffie en thee in de lobby en een koelkastje op de kamer. Deli op 50m lopen en vriendelijk personeel.

Verbleven in februari 2025

• Beoordeeld op: 29 augustus 2024

9,0
    Prima hotel. Voldoet aan de verwachtingen
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Geen stoelen op het balkon en de schoonmaak was op sommige dagen aan de late kant (na 6 uur savonds).

Ruime grote (bad)kamer met een ruim balkon en airco. Locatie dichtbij verschillende metro stations die je binnen 15 minuten naar Manhattan brengen. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

Verbleven in augustus 2024

• Beoordeeld op: 25 juni 2024

Goed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Geen usb aansluiting Geen stoeltjes op balkon

Locatie Uitzicht op Manhattan

Verbleven in juni 2024

• Beoordeeld op: 13 juni 2024

Erg goed
    • Reizigers met vrienden
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Als er iemand naar de wc gaat of een douche neemt in andere kamers hoor je dat wel.

Heel goede locatie met 3 verschillende metrostations dicht in de buurt, je bent snel in manhattan. Snachts ook heel rustig om te slapen.

Verbleven in juni 2024

• Beoordeeld op: 28 mei 2024

8,0
    Voldeed aan de verwachtingen ( buitenkant viel tegen maar eens binnen was alles in orde
    • Groep

Geen geluidsisolatie

Ruime kamer

Verbleven in oktober 2023

• Beoordeeld op: 25 september 2023

Mooi hotel, goed personeel!
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 16 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De omgeving is een beetje luidruchtig kwa verkeer maar met het raam dicht is het prima te doen.

Vanuit het hotel was Manhattan goed te bereiken. Iedere dag ook schone handdoeken, bed netjes opgemaakt en kamer schoongemaakt. Complimenten!

Verbleven in september 2023

• Beoordeeld op: 6 september 2023

Super!
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Erg grote kamer, vriendelijk personeel en fijne locatie. Kamer werd ook heel netjes bijgehouden.

Verbleven in september 2023

• Beoordeeld op: 15 juli 2023

9,0
    Fijn modern hotel vlakbij de metro.
    • Verbleef 6 nachten

De koelkast op de kamer was een mini koelkast waar je drinken niet heel erg koud in bleef.

We hadden kamer 702 met balkon, uitzicht op Manhatten! Lekkere koffie en thee 24/7 gratis. Een koelkast beneden waar je eventueel iets in kon bewaren. 5 minuten lopen naar de metro.

Verbleven in juli 2023

• Beoordeeld op: 10 juli 2023

8,0
    Fijne, complete kamer met balkon en fantastisch uitzicht op Manhattan.
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Buurt is rommelig. Niet onveilig maar wel veel zwervers en afval.

Fijne kamer met balkon (7e verdieping) en fantastisch uitzicht op Manhattan. Badkamer heeft een fijn bad. Bed ook prima. We kregen elke dag schoonmaak wat niet nodig was, maar wel prettig. :) Kamer is niet groot, maar we waren er dan ook alleen om te slapen. Diverse metrostations op 10 min afstand.

Verbleven in juli 2023

• Beoordeeld op: 21 november 2025

5,0
    Voldoende
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Ik heb 2 Dagen mijn portemonnee in een jas op de kamer achtergelaten. Nu mis ik rond 30 dollar….

Verbleven in november 2025

• Beoordeeld op: 9 mei 2025

6,0
    Fijn
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Weinig tot geen faciliteiten, maar prima als je gewoon de stad wilt ontdekken.

Op loopafstand van de metro en wat diverse ontbijt mogelijkheden in de buurt.

Verbleven in mei 2025

Resultaat 1 – 25

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: