170 Broadway, New York, NY 10007, Verenigde Staten
Prijs-kwaliteitverhouding
8,1
Gratis WiFi
8,4
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterElke beoordelingsscore is tussen 1-10. Voor de algehele score die je ziet, tellen we alle beoordelingsscores die we hebben ontvangen, bij elkaar op, waarna we dat totale cijfer delen door het aantal beoordelingsscores die we hebben ontvangen. Momenteel testen we een gewogen beoordelingssysteem in Malta, IJsland, Australië, Griekenland, Brazilië en North Carolina. Dat betekent voor accommodaties in deze gebieden dat de meest recente beoordelingen zwaarder meetellen voor de berekening van de totaalscore. Daarnaast kunnen gasten aparte ‘subscores’ geven op cruciale onderdelen, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort, faciliteiten, prijs-kwaliteitverhouding en gratis WiFi. Merk op dat gasten hun subscores en algehele scores onafhankelijk van elkaar geven, dus er bestaat geen directe koppeling tussen die scores.
Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt. Als je een ingediende beoordeling wilt bewerken, neem je contact op met onze Klantenservice.
Wij hebben mensen en geautomatiseerde systemen die gespecialiseerd zijn in het opsporen van valse beoordelingen die op ons platform worden ingediend. Als we die vinden, verwijderen we ze en ondernemen we zo nodig actie tegen de verantwoordelijke.
Wie iets verdachts opmerkt, kan dit altijd melden aan onze Klantenservice, zodat ons Fraudeteam het verder kan onderzoeken.
Idealiter zouden we elke beoordeling die we ontvangen publiceren, positief of negatief. We zullen echter geen beoordelingen weergeven die (onder andere) bevatten of verwijzen naar:
Om te zorgen dat beoordelingen relevant zijn, accepteren we mogelijk alleen beoordelingen die binnen 3 maanden na het uitchecken worden ingediend en laten we beoordelingen mogelijk niet meer zien als ze 36 maanden oud zijn, of als de Accommodatie van eigenaar is veranderd.
Een Accommodatie kan ervoor kiezen om op een beoordeling te reageren.
Wanneer je meerdere beoordelingen ziet, staat de meest recente beoordeling bovenaan, afhankelijk van een paar andere factoren (in welke taal de beoordeling is geschreven, of het alleen een score is of dat er ook opmerkingen in staan, etc.). Als je wilt, kun je ze sorteren en/of filteren (op tijd van het jaar, beoordelingsscore, etc.).
Soms tonen we externe beoordelingsscores van andere bekende reiswebsites. We maken het duidelijk wanneer dit het geval is.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Deze service kan vertalingen van Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.
Einde tekst dialoogvenster
Resultaat 1 – 25
Beoordeeld op: 22 september 2024
Raymond
NederlandVriendelijk personeel. Nette kamer. Goed ontbijt.
Verbleven in september 2024
Beoordeeld op: 27 augustus 2024
Lievens
BelgiëHey ontbijt was niet erg uitgebreid. We hebben een dag geen ontbijt gehad en er was niets anders voorzien. Dit vind ik niet kunnen
De kamer was proper en in orde. Zeer vriendelijke personeel
Verbleven in juli 2024
Beoordeeld op: 28 mei 2024
Thijs
NederlandDe slaapbank was van bedroevende kwaliteit. Het matras is te dun, je voelt de metalen ondersteuning er dwars doorheen. Uiteindelijk het matras op de grond gelegd, dat was het meest comfortabel.
Het personeel was erg behulpzaam en dacht goed mee. De locatie is werkelijk top, de metro is om de hoek en een aantal bezienswaardigheden zijn te voet ook goed bereikbaar. Het ontbijt is goed, er is voor ieder wat wils. De kamer zelf was ruim. De bedden zelf zijn comfortabel, de slaapbank was echte alleen geschikt om op te zitten maar niet om op te slapen.
Verbleven in mei 2024
Verbleven in mei 2024
Beoordeeld op: 25 februari 2024
Dennis
Nederland-
Een voortreffelijke locatie, ruime schone kamer met kitchenette, ruime badkamer en super schoon. Prima ontbijt om de dag te starten. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Een echte aanrader!
Verbleven in februari 2024
Beoordeeld op: 13 januari 2024
Annette
NederlandNvt
Formaat kamer, ontbijt, locatie
Verbleven in januari 2024
Beoordeeld op: 24 oktober 2023
Bernard
NederlandOntbijt. Te weinig en veel producten niet meer beschikbaar. Bovendien veel te weinig ruimte voor het herbergen van alle gasten die kwamen ontbijten.
Kamer, ligging hotel, personeel
Verbleven in oktober 2023
Beoordeeld op: 17 oktober 2023
Eva
NederlandOntbijt was slechts tot 10.00 uur. Het tapijt en de vloer voelden plakkerig aan.
Erg vriendelijk personeel. De locatie is uitstekend. Kamer was ruim en het bed was erg comfortabel. Het ontbijt was lekker.
Verbleven in oktober 2023
Beoordeeld op: 6 augustus 2023
Siska
NederlandNiks
Uitstekend locatie, vriendelijk personeel, grote kamer.
Verbleven in augustus 2023
Beoordeeld op: 5 juni 2023
Anna
NederlandNiets
Prima ligging. Dichtbij de metro. Vlakbij het 9/11 monument. Personeel is behulpzaam. Ontbijt meer dan voldoende. Ook glutenvrij brood aanwezig. Wij vonden het vooral fijn een keukenblok te hebben.
Verbleven in mei 2023
Beoordeeld op: 11 april 2023
Myriam
BelgiëOntbijt kon beter
Locatie,
Verbleven in april 2023
Beoordeeld op: 5 januari 2023
Ron
NederlandOntbijt was ok maar heel beperkte variatie
Locatie
Verbleven in januari 2023
Beoordeeld op: 27 oktober 2022
Robert
NederlandWe hadden een kamer met uitzicht op een binnenplaats. Er was weinig daglicht, waardoor de kamer vrij donker was. Er lagen nog broodkruimels van een vorige gast in een kast en hebben dit onmiddellijk bij de receptie aangeven. Na 5 dagen waren deze nog niet opgeruimd. Twee keer waren onze handdoeken niet vervangen en ook het toiletpapier was een keer op en niet aangevuld. Kleine minpunten, maar daarom geen 9 of 10 score.
Het hotel ligt op een goede locatie. Binnen een paar minuten ben je bij de metro (Fulton Str). Bezienswaardigheden zoals 9/11 Monument, Wall Street en Brooklyn Bridge liggen op loopafstand. Er zijn heel veel eetgelegenheden in de omgeving. We hadden een 4-persoonskamer met voldoende ruimte en een grote badkamer met heerlijke douche. Het ontbijt is eenvoudig, maar goed verzorgd. Het personeel is vriendelijk.
Verbleven in oktober 2022
Beoordeeld op: 16 oktober 2022
Maria
NederlandMatig ontbijt. Maar het was er wél
Heerlijke kamer, goede ligging, wasmachines
Verbleven in september 2022
Beoordeeld op: 11 september 2022
Edwin
Nederlandniets
locatie, kamer, ontbijt, vriendelijk personeel
Verbleven in september 2022
Beoordeeld op: 26 juli 2022
Marielle
Nederlandkamer stoffig
lekker bed, fijne locatie dichtbij subway, eenvoudig maar prima ontbijt
Verbleven in juli 2022
Beoordeeld op: 11 juli 2022
Koen
BelgiëLigt midden in het financiële district, waardoor je steeds de metro moet nemen om naar mid-town te gaan. Beperkt ontbijt.
Ruime kamers. Goede bedden.
Verbleven in juli 2022
Beoordeeld op: 19 mei 2022
Cherryll
NederlandNiets te melden.
Locatie en schone en grote kamer!
Beoordeeld op: 11 mei 2022
Conny
BelgiëDe medewerker in de ontbijtzaal was iets minder. Het ontbijt mocht wat later eindigen. 9u30 is vroeg. De medewerker sloot ook echt de deur naar het buffet. Uitzicht uit de kamer
zeer vriendelijk personeel aan de balie.
Beoordeeld op: 7 mei 2022
Kim
NederlandWe hadden een kamer aan binnenzijde gebouw en dat was nogal donker maar verder was alles uitstekend!
de lokatie, ruime kamer, faciliteiten op de kamer
Beoordeeld op: 28 april 2022
M
Nederlandontbijt had iets gevarieerder gekunt
bed, kamer
Beoordeeld op: 12 april 2022
Kristof
BelgiëGrote kamer, maar aan de donkere kant. Amerikaans ontbijt was even wennen (geef mij maar meer brood-mogelijkheden).
We hadden een deluxe studio met 2 queensizebedden gereserveerd (1260€. voor 5 nachten). Bij aankomst bleek de kamer niet beschikbaar. We kregen een upgrade naar de Maiden Lane hoekstudio (zonder toeslag) met ongelooflijk veel ruimte: 2 x queensize bed, aparte living met sofa en keuken met grote koelkast. De badkamer was eveneens 'queensize'. De locatie: in het financial district, 5 min te voet van 9/11 memorial & Freedom Tower. Op wandelafstand (10min) van Battery Park vanwaar je het Vrijheidbeeld & Ellis Island kan bezoeken, wandelafstand naar Brooklyn Bridge. Het metrostation ligt om de hoek, op maximum 15 minuten sta je op alle gekende bezienswaardigheden (Central Park, Time Square, Empire State Building,.....). De blauwe metrolijn brengt je naar luchthaven JFK (enkel nog overstappen op de Airtrain naar JFK), reistijd ongeveer een klein uurtje. Bij aankomst namen we de taxi en die rit duurde ook een uur. Bij terugreis hebben we de metro genomen, goedkoper en zekerheid qua timing. Het ontbijt was ok, Amerikaans, sneetjes brood, eieren, beperkt fruit aanbod, bagels,.....Starbucks koffie die eigenlijk geen echte Starbucks is.
Beoordeeld op: 9 april 2022
Koen
BelgiëTrage Starbucks koffie automaten aan het ontbijt. Onvriendelijk onthaal onderaan in het hotel door de portiers in schril contrast met de vriendelijkheid aan de check in.
Zeer goede ligging om Manhattan te verkennen. Knooppunt van verschillende metro lijnen. Veel restaurants in de directe omtrek en goed maar compact ontbijt.
Beoordeeld op: 2 januari 2022
Joost
NederlandEigenlijk niets.
prima locatie, 300 mtr van One World Trade Center, 10 minuten van Brooklyn Bridge, 50 meter van subway. In kleine 10 minuten sta je op Times Square. Voor Amerikaanse begrippen prima ontbijt. Bagels, muffins, veel yoghurtjes (zowel plain als met smaakje), sapjes. In ochtend is er gratis Starbucks koffie uit een automaat (niet de smaak van echte Starbucks maar het is er toch). Bananen en appels verkrijgbaar. Gratis gym en gratis wassen en drogen. Erg vriendelijk personeel. We hadden voor 3 personen een soort suite/appartement, met tweepersoonsbed en prima slaapbank, keukentje met magnetron, koelkast, vaatwasser, broodrooster en koffiezetapparaat. Prima geregeld
Verbleven in januari 2022
Furtwangen, Duitsland
Sommacampagna, Italië
Messina, Italië
Krk, Kroatië
We bieden gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van je activiteit op ons platform. Je kunt je hiervoor afmelden als je dat wilt. Houd er rekening mee dat als je dit doet, dit alleen voor dit apparaat is. Je moet deze instelling daarom op elk ander apparaat aanpassen aan je voorkeur.
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster