Hoppa till innehållet

• Gratis WiFi

7,5

100 % verifierade recensioner

Riktiga gäster. Verkliga vistelser. Äkta åsikter

Läs mer- öppnar en dialogruta
Skriv en recension

Visar 1 – 3

• Recenserades: 22 november 2025

7,0
    Prisvärt hotell med fin utsikt
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Dubbelrum Standard med 2 dubbelsängar
    • Vistelsen var 1 natt

Rummet var tyvärr väldigt smutsigt, med damm över hela väggarna. Vi sov bara där en natt, så vi lät det vara, men jag är säker på att personalen hade hjälpt till om vi sagt till. Vårt resesällskaps rum var rent! AC:n låter väldigt mycket och sitter precis över sängen.

Trevligt läge med vacker utsikt över vattnet (vi såg delfiner!) och bara en promenad över bron för att utforska St Augustine! Bra frukost och parkering utanför rummet. Personalen var toppen, speciellt Rick (tror jag!) som var jättetrevlig och hjälpsam! Vi var två vuxna och två barn (8 och 11 år).

Bodde här oktober 2025

• Recenserades: 16 oktober 2025

6,0
    Fint läge men var beredd på doft.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Rum King med utsikt över floden
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

Den så kallade stranden var full med tång. Luktade galet illa när vi kom. Fick rum 103 först. Gick knappt att sitta ute på grund av stanken av typ lik. Luktade även unken mögel i rummet. Sen visade sig att vår tv fungerade inte så vi fick byta rum till 104 som var betydligt bättre. Sliten uteplats som hade behövt lite kärlek

Läget. Ligger ett stenkast från stan. Bara rakt över bron. Tar 5 minuter att gå över. Skönt med en uteplats. Lugnt och fridfullt

Bodde här oktober 2025

Visar 1 – 3

Vi matchar priset
Vi matchar priset
Låga priser • Inga bokningsavgifter • Hittat billigare? Vi återbetalar mellanskillnaden!