Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Vietnam
  3. Hotelbeoordelingen: Lam Dong
  4. Hotelbeoordelingen Da Lat
Vietnam Da Lat Geverifieerde hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen

• TTR Moonstone Apart Hotel Beoordelingsscore: 8,3

“Personeel was vriendelijk. Badkamer en bedden waren schoon”

• Nature Hotel Da Lat - Le Dai Hanh Beoordelingsscore: 8,8

“De locatie was echt top!”

• Hoang Quan Hotel Beoordelingsscore: 9,2

“We hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in het Hoang Quan Hotel. De familiekamer was netjes en comfortabel. Alles was schoon en verzorgd, en de bedden lagen goed. De dame bij de receptie was vriendelijk en behulpzaam. Ze begroette ons hartelijk en was attent naar de kinderen, wat we erg waardeerden. Ook zijn we goed geholpen bij het regelen van ons vervoer naar onze volgende bestemming. De ligging van het hotel is goed, op loopafstand van het centrum en eetgelegenheden. Wij vonden de prijs-kwaliteitverhouding erg goed. Wij bevelen het hotel dan ook van harte aan!”

• “We hadden een zeer warm welkom. Bij incheck kregen we een map van de omgeving en tips voor restaurants. Ook bonden ze gratis laundry aan dat de volgende dag vroeg in de ochtend weer fris voor de deur van de kamer stond. Zoals op de foto’s is het ook echt. Inclusief oordopjes en slaap olie. Personeel is enorm aardig en zeer behulpzaam. Er was geen airco maar er staat naast het bed wel een geruisloze fan en dat is meer dan voldoende doordat het hier koeler is.Leuk ingericht en van alle gemakken voorzien. Klein maar heel fijn. Er is een hele grote bakker om de hoek die al om 5 uur in de ochtend open is. Bij het afscheid heel vroeg in de ochtend kreeg we een zakje koekjes mee.”

• Saigon Dalat Hotel Beoordelingsscore: 8,6

“Kamer waren groot en schoon. Ontbijt was op een paar zaken - uitgedroogd en weinig fruit - na best goed. Bediening behulpzaam, ondanks ze weinig engels spraken. Locatie is voor mensen die graag iets wandelen prima (20 minuten lopem naar de Night Market).”

• Pi Boutique Hotel Beoordelingsscore: 8,7

“Goede ligging ,ruime kamer,en heerlijk ontbijtbuffet. Behulpzame staf.”

• “De service, gastvrijheid. Mooie kamers”

• Bach Place Dalat Beoordelingsscore: 9,2

“De huisjes waren mooi. En behulpzaam personeel, kregen uit eindelijk een kamer upgrade dus onze kinderen daar laten slapen”