„Fabio je úžasný hostitel, který má dům na skvělém místě. Ogliastro Marina je příjemné malé místo u moře, kde jsme za čtyři dny pobytu nepotkali jediného zahraničního turistu. Dům je blízko jedné menší pláže, na velkou pláž se dá dojít pěšky nebo se přiblížit autem. Fabiuv dům je na velmi klidném místě, slyšíte hlavně cikády :) Pokoj má krásnou terasu s výhledem na moře, to je jeho hlavní devíza. Ale i jinak má pokoj šarm, je zařízen celkem základním vybavením, ale vkusně. Cokoli potřebujete, tak Fabio může zařídit či vybavit.
Fabio nás hostil skvělými snídaněmi, kdy se snažil přizpůsobit našemu vkusu, a také jsme měli možnost zažít to, když vařil večeři. Skoro ještě teď jsme přejezení :) Díky, Fabio!“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.