Teruskan ke kandungan utama

Tapis mengikut:


Taraf Bintang

Skor reviu

Batu Feringgi – 89 hotel dan tempat untuk menginap
Lihat harga dan tawaran terkini dengan memilih tarikh anda.
Angsana Teluk Bahang, hotel di Batu Feringgi

Terletak di Batu Feringgi, 2-minit berjalan kaki dari ESCAPE Penang, Angsana Teluk Bahang menawarkan penginapan dengan kolam renang luaran, tempat parking peribadi percuma, pusat kecergasan dan teres....

8.7
Skor 8.7
Mengagumkan
Dinilai hebat
2,004 reviu
Harga dariMYR 488setiap malam
Super OYO 89807 My Budget Home, hotel di Batu Feringgi

My Budget Home terletak di Batu Ferringgi, hanya dalam jarak beberapa langkah dari pasar malam yang berhampiran.

6.7
Skor 6.7
Sederhana
Dinilai selesa
213 reviu
Harga dariMYR 55.90setiap malam
OYO 43933 Ferringhi Stay Iinn, hotel di Batu Feringgi

Terletak hanya 2 minit berjalan kaki yang singkat dari Pantai Feringghi yang terkenal, Feringghi Stay Iinn menyediakan tempat penginapan yang bersih dan selesa.

5.9
Skor 5.9
Atas sederhana
Dinilai ok
221 reviu
Harga dariMYR 72.67setiap malam
Bahang Bay Hotel, hotel di Batu Feringgi

Terletak di Batu Feringgi, 2.8km dari Pantai Batu Ferringhi, Bahang Bay Hotel menyediakan penginapan dengan kolam renang luaran, tempat parking peribadi percuma, pusat kecergasan dan restoran.

8.0
Skor 8.0
Sangat baik
Dinilai sangat baik
947 reviu
Harga dariMYR 266.88setiap malam
OYO 873 Bamboo Inn, hotel di Batu Feringgi

OYO 873 Bamboo Inn terletak di Batu Feringgi, 2-minit berjalan kaki dari Pantai Batu Ferringhi dan 2.1km dari Pantai Miami.

5.8
Skor 5.8
Atas sederhana
Dinilai ok
185 reviu
Harga dariMYR 80.42setiap malam
Ferringhi Inn Hotel, hotel di Batu Feringgi

Ferringhi Inn Hotel terletak di Batu Feringgi, 2.4km dari Pantai Miami dan 7.8km dari ESCAPE Penang. Hotel 1-bintang ini mempunyai bilik berhawa-dingin dengan bilik mandi peribadi dan WiFi percuma.

7.4
Skor 7.4
Baik
Dinilai baik
150 reviu
Harga dariMYR 63setiap malam
The Bayview Beach Resort, hotel di Batu Feringgi

Bayview Beach Resort terletak di sepanjang Pantai Batu Ferringhi di Pulau Pinang. Ia menawarkan bilik-bilik dengan balkoni peribadi yang menghadap ke bukit atau laut.

7.9
Skor 7.9
Baik
Dinilai baik
9,142 reviu
Harga dariMYR 198setiap malam
DoubleTree Resort by Hilton Hotel Penang, hotel di Batu Feringgi

DoubleTree Resort by Hilton Hotel Penang menawarkan penginapan di Pulau Pinang. Ia mempunyai sebuah kolam renang luaran dan pusat kecergasan. Tetamu boleh menjamu selera di restoran di lokasi.

8.2
Skor 8.2
Sangat baik
Dinilai sangat baik
5,804 reviu
Harga dariMYR 272setiap malam
Shangri-La Golden Sands, Penang, hotel di Batu Feringgi

Shangri-La Golden Sands, Penang merupakan sebuah tempat penginapan bertaraf empat bintang di pusat Pantai Batu Ferringi.

8.1
Skor 8.1
Sangat baik
Dinilai sangat baik
6,909 reviu
Harga dariMYR 357setiap malam
PARKROYAL Penang Resort, hotel di Batu Feringgi

Terletak di sepanjang Pantai Batu Ferringhi, PARKROYAL Penang menawarkan 4 pilihan untuk menjamu selera dan kolam renang luaran.

8.7
Skor 8.7
Mengagumkan
Dinilai hebat
5,966 reviu
Harga dariMYR 435setiap malam
Lihat semua 63 hotel di Batu Feringgi

Hotel yang paling banyak ditempah di Batu Feringgi pada bulan lalu

Hotel bajet di Batu Feringgi

  • Bahang Bay Hotel
    8.0
    Skor 8.0
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 947 reviu

    Terletak di Batu Feringgi, 2.8km dari Pantai Batu Ferringhi, Bahang Bay Hotel menyediakan penginapan dengan kolam renang luaran, tempat parking peribadi percuma, pusat kecergasan dan restoran.

    Clean and confortable. Room not so smal, just nice

  • OYO 528 Andaman Sea Hotel
    5.7
    Skor 5.7
    Atas sederhana
    Dinilai ok
     · 159 reviu

    OYO 528 Andaman Sea Hotel terletak di Batu Feringgi, 38km dari Bukit Bendera dan 40km dari Penang Times Square.

    Lif ada disediakan, channel tv pun okey, bilik pun luas

  • FERRINGHI PARADISE HOTEL

    Terletak dalam 2.5km dari Pantai Miami dan 7.8km dari ESCAPE Penang, FERRINGHI PARADISE HOTEL mempunyai bilik di Batu Feringgi.

  • D'Feringghi Hotel
    5.2
    Skor 5.2
    Sederhana
    Dinilai sederhana
     · 17 reviu

    Terletak di Batu Feringgi, dalam 3-minit berjalan kaki dari Pantai Batu Ferringhi dan 5.8km dari ESCAPE Penang, D'Feringghi Hotel menawarkan penginapan dengan teres dan juga tempat parking peribadi...

FAQ tentang hotel di Batu Feringgi


Beach and Fun in Penang

Batu Ferringhi is a combination of a beach resort packed with modern hotels and a tropical Asian paradise. Located in the Penang area of northern Malaysia, it is one of the biggest resorts of its kind in the country. Restaurants, shopping centres and numerous modern services and facilities are also available, along with its well-known ‘Pasar Malam’ or Night Market.

The strip along Jalan Batu Ferringhi Street is the main service area, and you’ll find a large variety of hotels on the beach, apartments and guest houses. The area can be divided in three different zones: Tanjung Bungah to the east, Batu Ferringhi itself, and the quieter Teluk Bahang to the west. Check the hotels map to see which area is the most convenient for you.

Things to do in the surroundings include the ‘Butterfly Farm’, home to a collection of thousands of beautiful specimens; and the ‘Spice Garden’, which features a lush landscape with a large variety of herbs and spices. The town is located only 16 km from the UNESCO World Heritage Site of George Town’s historic centre.

It can be reached by bus, or via a 45-minute flight from Kuala Lumpur to Penang Airport. Before enjoying the sun and fun of Batu Ferringhi, don’t miss the accommodation deals available on Booking.com!

Langgani untuk menerima tawaran premium

Harga jatuh sebaik saja anda langgani!

Apa tetamu katakan tentang Batu Feringgi:

  • 8.0
    Skor 8.0

    Kawasan berkhelah pantai cantik dn mesra pelanggan.

    Kawasan berkhelah pantai cantik dn mesra pelanggan. Banyak aktiviti laut spt jectsky.. naik bot.. mandi laut..
    bp88
  • 2.0
    Skor 2.0

    Kedai makan tidak banyak

    Kedai makan tidak banyak Kedai makan harga mahal dan makanan tidak sedap langsung Tiada tempat menarik
    Ihsan
  • 2.0
    Skor 2.0

    Saya suka Batu Feringgi tapi saya x suka segelintir bangsa...

    Saya suka Batu Feringgi tapi saya x suka segelintir bangsa cina yang ada di situ, sebab dekat bazaar night market dekat dengan restoran cina tempat laluan bazaar isteri saya telah dikejutkan oleh anjing yang saya tak pasti anjing pelihara atau anjing jalanan yang cuba untuk menggigit isteri saya. Tidak ada bantuan dari bangsa cina yang sedang makan atau yang sedang berniaga kat situ. Semuanya memandang dan ada yang buat tak endah. Hanya ada beberapa orang melayu yang menolong halau anjing tersebut. Saya tetap mengatakan bahawa bangsa cina yang ada kat situ adalah RASIS. Bangsa yang tak tahu diuntung yang datang ke Tanah Melayu menumpang tapi berlagak jadi tuan.
    Noriesrazedi
    Malaysia
  • 2.0
    Skor 2.0

    Sangat menyedihkan ketika melalui bazaar night market...

    Sangat menyedihkan ketika melalui bazaar night market berdekatan dgn kedai makan cina terdapat anjing2 yg berkeliaran dan hampir menggigit isteri saya sehingga isteri saya terjatuh dan luka, pengunjung cina yg sedang makan ramai2 sekadar tengok dan x buat apa, begitu juga penjual2 yg ada kat situ pon tengok saja tanpa menolong. Hanya melayu yg ada di situ yg menolong. Ini menunjukkan sikap RASIS bangsa cina di Penang. Memang betul2 babi, sial dan bangsa yg x tau untung.
    Noriesrazedi
    Malaysia
  • 8.0
    Skor 8.0

    KEADAAN SEMUA AGAK MEMUASKAN CUMA PERLU PERBAIKI CRA...

    KEADAAN SEMUA AGAK MEMUASKAN CUMA PERLU PERBAIKI CRA PENYEDIAAN SARAPAN PAGI SUPAYA LEBIH BAIK DARI SEGI RASA, MENU PRESENTATION DAN TAMBAH SIKIT KUIH MUIH TRADISIONAL CTH KUIH SERI MUKA, TEPUNG TALAM DLL.
    shahrulzukhir bin sharif
    Malaysia
  • 8.0
    Skor 8.0

    Kawasan yang menarik,

    Kawasan yang menarik, SArapan pagi Agak kurang menarik.. tak banyak gerai untuk sarapan pagi kedai2 lambat buka dan tutup dengan Cepat.
    AR

Tinjau reviu tetamu untuk hotel di Batu Feringgi

  • Dari MYR 59.40 setiap malam
    8.7
    Skor 8.7
    Mengagumkan
    Dinilai hebat
     · 817 reviu
    Love the places. Mr Tony is very friendly man. Environment yang best sebab dikelilingi hutan. Macam vibe kampung tenang je. Oh macam rumah panjang pun ada. Ramai jiran-jiran di bilik sebelah. Waktu malam yang sunyi. Kami baru balik dari Escape Penang, this guesthouse dengan escape sangatlah dekat yaa. Takdelah penat sangat nak mencari location rumah.
    Qutrin
    Malaysia
  • Dari MYR 192.04 setiap malam
    5.8
    Skor 5.8
    Atas sederhana
    Dinilai ok
     · 185 reviu
    Hotel paling teruk Dalam sejarah hidup.... Tv x berfungsi, Aircond x sejuk sgt, heater water x panas sgt, pintu bilik mandi rosak, pintu bilik hotel x rapat sepenuhnya... Kakitangan x fasih berbahasa Melayu...
    Rose
    Malaysia
  • 5.9
    Skor 5.9
    Atas sederhana
    Dinilai ok
     · 16 reviu
    Tempat tenang,boleh mandi kolam, bilik mghadap laut, host tbaik, harga murah.suggestion, better ada trnsport sndri kalau nk stay sini sbb agak jauh dr kedai2. Overall sy n family suka.
    HERNA AIRA
    Malaysia
  • Dari MYR 299.72 setiap malam
    8.2
    Skor 8.2
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 5,804 reviu
    Best sgt2... pasti dtg lagi.. rindu welcoming cookies... ada beli 1 tin... x smpai 2nd hotel... dah hbis... 😭😭😭 sedap sgt2... rindu nak stay doubletree penang lagi....
    Asmawali
    Malaysia
  • Dari MYR 99.02 setiap malam
    8.5
    Skor 8.5
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 1,007 reviu
    Dekat dengan kedai makan. Layanan sambut tetamu, mesra pelanggan. Semua ok mmg terbaikkk😉👍. Hotel bersih. Kelengkapan semua cukup.
    Muhammad Al Azim
    Malaysia
  • Dari MYR 71.82 setiap malam
    7.4
    Skor 7.4
    Baik
    Dinilai baik
     · 150 reviu
    Sangat selesa kedai makan kat bawah je staf friendly parking senang banyak ada foodcourt gerai tepi petronas 200m dari hotel
    Mohamad Asnawi
    Malaysia
  • Dari MYR 223.02 setiap malam
    7.9
    Skor 7.9
    Baik
    Dinilai baik
     · 9,142 reviu
    Kawasan hotel yg cantik, boleh mandi kolam besar, pantai pon boleh mandi. Sesuai utk famili yg bawa anak2 kecil.
    Amsyar Abdullah
    Malaysia
  • Dari MYR 225.12 setiap malam
    8.1
    Skor 8.1
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 84 reviu
    terbaikk....👍👍👍 lepas ni nk g penang lagi...stay kat sini je...selesa sgt2...
    Henryanto
    Malaysia
  • Dari MYR 64.60 setiap malam
    5.3
    Skor 5.3
    Sederhana
    Dinilai sederhana
     · 1,100 reviu
    Dekat dengan pantai,kedai makan dan up town batu feringgi
    FIRDAUS
    Malaysia
  • Dari MYR 150.42 setiap malam
    7.4
    Skor 7.4
    Baik
    Dinilai baik
     · 517 reviu
    Only RM99 saja, murah gila-gila
    Rosliza
    Malaysia

Selidik, perhaluskan carian dan rancang seluruh lawatan anda