Przejdź do głównej treści

8,4

• Bezpłatne WiFi

8,6

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 31 stycznia 2026

7,0
    Bardzo przyjemny pobyt oprócz okropnych doświadczeń przy check-inie
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Suite z 1 sypialnią, rozkładaną sofą oraz dostępem do ogrodu, balkonem, kuchnią i rozkładaną sofą
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Obsługa recepcji przy check-inie była tragiczna. Przyjechaliśmy dość wcześnie bo mieliśmy poranny przylot. Hotel niestety nie odpowiedział na wiadomość na booking.com z pytaniem o możliwość wczesnego check-inu. Byliśmy wyczerpani bo w nocy mieliśmy przesiadkę i w ogóle nie spaliśmy. Po podejściu do recepcji Pani poprosiła żebyśmy usiedli a ona podejdzie po nas za chwile bo musi coś skończyć. Usiedliśmy i czekamy, dzieci bardzo szybko zasnęły ze zmęczenia. Czekaliśmy dobre pół godziny patrząc jak w recepcji nic się nie dzieje i będąc kompletnie ignorowani. Podszedłem do tej Pani zirytowany pytając na co czekamy. Odparła jakby nigdy nic że była zajęta ale teraz może mnie obsłużyć. Dostałem informacje, że nie ma gotowych pokoi i dostaniemy klucze dopiero bliżej 15tej (za jakieś 3-4h), oraz że jak tylko pokój się zwolni zadzwoni do mnie na telefon - ok. Wróciłem na fotele do rodziny, a ponieważ dzieci spały postanowiliśmy posiedzieć trochę w recepcji aż się przebudzą. Po jakichś 20 minutach podszedł do nas ochroniarz i oznajmił że tu nie można spać. Odparliśmy że to tylko dzieci i spytaliśmy gdzie w takim razie możemy się przenieść, na co tylko wzruszył ramionami stwierdzając, że w recepcji nie można spać. Obudziliśmy dzieci i przenieśliśmy się na zewnątrz. Przeczekaliśmy parę godzin i po 14 wróciliśmy do recepcji spytać czy może pokój jest gotowy. Nie, ale inny Pan zapewnił, że jak tylko będzie to osobiście do nas wyjdzie i nas powiadomi. Przyszła 15, nic żadnego telefonu, nikt nie wyszedł. Wróciliśmy tam ponownie o 15:30 i okazało się że klucze już leżą i czekają. Nikt nie pofatygował się żeby nas o tym poinformować. Przez ten czas obserwowaliśmy jak niewiele się dzieje w recepcji, pracownicy nie byli zawalani pracą i gośćmi. Nie rozumiem jak można tak potraktować gości w 5-gwiazdkowym hotelu. Taki początek pobytu zepsuł nam opinie o hotelu na resztę czasu. Na szczęście poza tym pobyt już się udał ale niesmak pozostanie na zawsze.

Przestronny i dobrze wyposażony pokój, dobre śniadania a’la carte, dużo dostępnych aktywności, fajny widok na centrum miasta z plaży. Generalnie miła obsługa (oprócz recepcji przy check-inie)

• Ocena dodana: 20 grudnia 2025

9,0
    Dobry hotel ale nie wrócę
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Suite z 1 sypialnią, balkonem, kuchnią i rozkładaną sofą oraz widokiem na morze i Wyspy Palmowe
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Dwa razy jedliśmy obiad i kolację wykupując pakiet w recepcji. Niestety jedzenie nie było smaczne. Cena nieadekwatna do jakości. Najsmaczniejszy był bufet a dania do wyboru z karty menu bardzo średnie. Druga rzecz to głośność muzyki. W weekendy DJ nad basenem dla dorosłych gra tak głośno że wszystko słychać w pokojach. Jeśli ktoś ma małe dziecko które podczas drzemek musi mieć ciszę dookoła to odradzam ten pokój. Jest bardzo dużo osób z Rosji, którzy często nie potrafią uszanować czyjegoś spokoju (głośni i dużo pijący).

Hotel jest nowy i podzielony na część z pokojami na wynajem i z mieszkaniami na stały pobyt. Pokoje bardzo wygodne i z pięknym widokiem na palmę. Komfortowy balkon. Duży plus za baseny dla dzieci. Personel też bardzo przyjazny, dobrze wyszkolony. Jeśli chce się mieszkać na palmie i zaznać dobrego standardu to miejsce jest godne polecenia. Hotel jednak średnio się nadaje jako baza wypadowa (dość daleko do metra), trzeba korzystać z taksówek i stać w korkach wyjeżdżając z palmy.

Pobyt: grudzień 2025

• Ocena dodana: 13 marca 2025

7,0
    Wygodny hotel z dala od smogu.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament rodzinny typu Suite z 2 sypialniami, balkonem, kuchnią i rozkładaną sofą oraz widokiem na morze i Wyspy Palmowe
    • 6 noclegów

Bardzo dużym minusem i jedynym , jest obsługa w restauracji. Totalnie niezorganizowana. Chyba ,że jest atrakcją turystyczną i trzeba to obserwować .... :)

Lokalizacja jest dużym plusem. Mimo korków to przynajmniej nie spedza sie czasu w okrutnym smogu. Pokoje duże , wygodne. Posiłki skromne ale bardzo smaczne. Kuchnia jest dużym plusem. Swietna obsługa parkingowa. Chyba najszybsza w całym Dubaju !!! brawo.

• Ocena dodana: 26 lutego 2025

7,0
    Dobry hotel dla sredniowymagajacych.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament rodzinny typu Suite z 2 sypialniami i widokiem na apartament typu Palm Suite
    • 5 noclegów

Tak prawdę mówiąc , to jedynym minusem -dużym jest obsługa w restauracji.

Jest to kolejny hotel na palmie , który odwiedziliśmy i musze przyznać ,że gdyby nie personel restauracji , to mogłabym go polecić . Bardzo wygodne , funkcjonalne pokoje z widokiem. Szybkie windy , bo tez i hotel nie jest wysoki. Smaczna kuchnia ,choć skromna ..Panowie parkingowi , najlepsi jakich kiedykolwiek spotkaliśmy w ZEA. Szybcy jak błyskawica i bardzo pomocni. Jak ktoś jest przeciętnie wymagający , to będzie zadowolony z hotelu.

• Ocena dodana: 26 lutego 2025

7,0
    Wygodne pokoje , dramatyczny personel restauracji.
    • 5 noclegów

Zupełnie nie adekwatny do reszty personel restauracji. Pilne długie szkolenie trzeba im zafundować .

Wygodne , przestronne pokoje. Wszystko działało sprawnie. W pierwszym tygodniu serwis sprzątający był bez zarzutu , w drugim zupełnie inna bajka. Ciągle czegoś brakowało, np. ręczników , papieru toaletowego , chusteczek. Śniadania i kolacje wystarczające i naprawdę smaczne. Znakomity personel parkingu 10 !!!!

• Ocena dodana: 24 lutego 2025

7,0
    Wygodne pokoje , obsługa restauracji nieprzeszkolona.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo słaba obsługa w restauracji. Kuchnia smaczna , nawet bardzo. Ale kelnerzy, katastrofa. O wszystko trzeba prosić i to często po kilka razy. Hotel dla cierpliwych.

Duże , wygodne apartamenty z panoramą Dubaju. Sprzątanie pokoju ok.

• Ocena dodana: 14 lutego 2025

Dobry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Halas w restauracji do 2 w nocy. Ciężko było zasnąć. Personel myl okna o 7.30 rano w naszym apartamencie. Pi wejsciu do apartamentu śmierdziało farbą. Nie działała klimatyzacja w sypialni,została naprawiona po 2 dniach. Nie było pościeli dla dzieci. Donieśli 2 poduszki i koc.

Plaża i basen. Śniadania były ok.

• Ocena dodana: 15 marca 2026

4,0
    Tak sobie
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nie było konkretnej pomocy ze strony hotelu w sytaucji ataków Iranu. Obiecali transfer z lotniska do hotelu i tego nie zrobili. Mimo tego, że na 8 dni pobytu 5 dni spedzilismy w okresie atakow Iranu nie dostaliśmy żadnej rekompensaty

Lokalizacja, wyżywienie i jedzenie

Pobyt: marzec 2026

• Ocena dodana: 13 lutego 2026

Bardzo dobry hotel, w przystępnej cenie jak na lokalizację, śniadanie przepyszne serwowane z karty bardzo duży wybór dań
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nic, wszystko było idealnie:)

Pokój i jego perfekcyjne wyposażenie, świetnie zagospodarowana przestrzeń dla rodzin z dziećmi, wspaniały pomocny personel

Pobyt: luty 2026

• Ocena dodana: 18 stycznia 2026

• 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Przemily personel zwlaszcza Sedrik z ochrony przy badenie. Zasluguje na wyroznieni

• Ocena dodana: 23 grudnia 2025

miły hotel
    • Grupa
    • 3 noclegi

dobry hotel do wypoczynku, dobre śniadania, miła obsługa

Pobyt: grudzień 2025

• Ocena dodana: 27 września 2025

Amazing !
    • Pokój typu Deluxe z widokiem na morze

Wszystko było świetne !

Przemiła obsługa ❤️ świetna atmosfera Pyszne jedzonko !❤️ Świetny hotel ❤️

Pobyt: wrzesień 2025

• Ocena dodana: 16 lutego 2025

Hotel elegancki, romantyczny raczej rekomendowałabym dla Par niż dla rodzin z dziećmi.
    • 5 noclegów

Obsługa momentami była za bardzo kontrolująca i ingerującą w zabawy dzieci na basenie i plaży - upominająca- co nie bardzo mi się podobno.

Kameralny hotel z piękną plażą z widokiem na Dubaj. Pokoje duże z fantastyczną łazienką z wanną. Smaczne śniadania (możliwość zamówienia dań z karty w cenie). Fajny basen z DJ i dużym TV. Można fajnie się zrelaksować. Pięknie oświetlone otoczenie hotelu z romantycznym aranżem. Duży plus za przygotowanie śniadania na wynos w ostatnim dniu gdy wyjeżdżaliśmy. Z atrakcji na miejscu boisko do piłki nożnej oraz siatkówki plażowej, stół do ping-ponga.

• Ocena dodana: 24 maja 2024

• 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Śliczna plaża z pięknym widokiem, bardzo miła obsługa, przestronny pokój, dobre śniadania.

Pobyt: maj 2024

• Ocena dodana: 14 lutego 2024

3,0
    Nie jest to hotel na wypad rodzinny
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Głośna muzyka na basenie codziennie grała d-jka można zapomnieć o poczytaniu książki a nawet rozmowie z osobą obok na leżaku, na basenie dziecięcym stare niewygodne leżaki do tego brudzące skórę, plus pracę remontowe - wymiana desek

Miejsce na palmie

Pobyt: wrzesień 2024

• Ocena dodana: 7 marca 2024

Dobry
    • W parze
    • Apartament typu Suite z 1 sypialnią, balkonem, kuchnią i rozkładaną sofą oraz widokiem na Morze Arabskie

Pobyt: marzec 2024

Pobyt: czerwiec 2025

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!