2. Arménie hodnocení hotelů
  3. Jerevan hodnocení penzionů a B&B
Arménie Jerevan Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Art Guest House in KASKAD Průměrné hodnocení: 9

„Výborné apartmány s obří terasou s nejlepšími jerevanskymi výhledy, pár minut na kaskády a do centra, kousek od dobrých kaváren. Přístup je po schodech a může vypadat trochu složitěji, ale o to kouzelnejsi to místo je. Apartmán měl vše, co jsme potřebovali, včetně džezvy na kávu ❤️ majitel nám poradil, jak si zorganizovat výlet do klášterů.“

• Tnak Hotel Průměrné hodnocení: 9,2

„Velmi milý personál nám připravil večeři po půlnoci, jelikož jsme přiletěli později, než jsme měli. Snídaně byla také výborná. Ubytování je hned u hlavní silnice, přitom jsme si připadli jako v přírodě. Byli jsme nadšeni.“

• The Nut Guest House Průměrné hodnocení: 9,7

„Jedno z nejpříjemnějších ubytování v Arménii. Naprosto skvělý pán domácí, který nám nabídl pokoj dokonce dřív, než byl napsán check-in. Kontaktoval nás přes Whatsapp a se vším nám vyhověl. Ubytování krásné, v přízemí se vstupem na zahrádku plnou ovocných stromů a keřů. Snídaně na zahrádce - chutné domácí jídlo a čerstvé ovoce. Na zahrádce se pohyboval také tatínek majitele a vedli jsme příjemné konverzace. V ubytování pouze cca 3 pokoje, ostatní byly v našem čase prázdné a proto jsme měli naprosté soukromí. Společná kuchyňka výhodou. Kousek od stanice metra a odtud krásně dojezd do centra. Parkování na ulici zdarma a volné.“