Direct la pagina principală

7,9

• WiFi gratuit

8,7

Evaluări verificate 100%

Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.

Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialog
Scrieți un comentariu

Rezultate 1 – 10

• Comentariu trimis pe 26 mai 2026

Foarte bine
    • Suită Junior
    • Trimis de pe mobil

Este putin neplacut faptul ca intrarea in hotel se face prin restaurant si faptul ca baia nu este separata, ci cada se afla direct in camera. Poate ati putea pune un paravan care sa permita o mai multa intimitate( in special in camerele in care pot fi cazate mai mult de 2 persoane).

Locatia este excelenta, in centrul orasului. Camera spatioasa, curata, patul foarte mare si comfortabil.

Sejur în mai 2026

• Comentariu trimis pe 27 iunie 2025

8,0
    Ok dar se putea si mai bine pentru costuri de peste 200, 250 Eur/ noapte.
    • A stat 4 nopți
    • Trimis de pe mobil

Nu nea placut cada in camera (lipsa de intimitate), lenjeria si prosoape uzate, gaurite, sampon si gel dus cu economie, optiuni oarecum limitate la micul dejun (de ex rosii si atit ca legume).

Nea placut locatia aproape de centru, espresorul si cafeaua casei, apa gratuit.

Sejur în iunie 2025

• Comentariu trimis pe 25 ianuarie 2024

Mediu
    • Cameră dublă standard
    • Trimis de pe mobil

Cada este amplasată direct in cameră, fără niciun paravan sau macar o perdeluță, lucru care devine o problemă dacă călătorești cu fiul/fiica, mama, o prietenă sau altcineva decât partenerul. Nu ai pic de intimitate. Perna a fost extrem de incomodă, nu am putut dormi pe ea. Check in s-a făcut cu 30 de minute întârziere dar macar ni s-a oferit o cafea din partea casei in timpul acesta. La recepție trebuie lăsată o garanție de 200 euro cash sau un card de credit. Card de credit nu aveam, noroc că am avut cash, in mod normal folosesc peste tot cardul de debit. Mesajul despre acest aspect a venit târziu, eram deja în Belgia când l-am primit. Dimineața am primit garanția de 200 euro fara probleme înapoi. În ciuda curățeniei din cameră, soțul meu s-a trezit plin de mușcături de insectă, după toate aparențele de ploșnițe. Asta însă nu poate fi controlat, aceste mici insecte își fac lăcaș peste tot, fie hotel de 5 stele, acasă sau altundeva. Dar a fost foarte neplăcut, sperăm doar să nu le fi cărat cu noi. Camera este mica.

Hotelul este amplasat central, la câteva minute de Grand Place, personalul a fost amabil, camera a fost curata iar salteaua confortabilă. Fiind cu vedere in spate, a fost o cameră liniștită și am putut dormi bine.

Sejur în ianuarie 2024

• Comentariu trimis pe 1 august 2023

7,0
    Se poate mai bine…
    • Familie cu copii mici
    • Cameră dublă standard
    • Trimis de pe mobil

- nu am avut camere apropiate desi am solicitat aceasta; - dimineata devreme (pe la 7:30) cineva trantea usile in mod repetat; - liftul nu a functionat; - camerele dadeau undeva in spatele cladirii si, dupa ce ca sunt mici oricum(asta este orasul…), lipsa de vedere facea incaperea si mai posomorata.

Este a doua oara cand stau aici. Initial, pe langa locatia excelenta, am apreciat aranjamentul (special) al camerei. Acum am rezervat doua camere, pentru ca veneam cu familia. Camerele pe care le-am avut au fost la etaje diferite (desi le solicitasem apropiate) si au fost complet diferite de cea dintai… cam neprietenoase…

Sejur în iulie 2023

Sejur în martie 2024

Rezultate 1 – 10

Echivalăm prețurile
Echivalăm prețurile
Preţuri mici • Fără comisioane de rezervare • Găsiţi mai ieftin? Vom rambursa diferenţa!

Clienții au evaluat și aceste proprietăți: