30 Iskar Str., 1000 Sofia, Bułgaria
Stosunek jakości do ceny
8,7
Bezpłatne WiFi
8,9
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowego
wyświetlono 1 – 25
Ocena dodana: 3 maja 2026
Justyna
PolskaBrak restauracji, bar nieczynny, brak dodatkowej karty do pokoju. Papierowe kubki podczas śniadania mnie zaskoczyły. Mrówki w łazience...
Dobra lokalizacja, wygodne łóżko, czysto.
Pobyt: maj 2026
Ocena dodana: 20 kwietnia 2026
Marcin
PolskaDobra lokalizacja, komfortowe i dobrze wyposażone pokoje.
Ocena dodana: 8 kwietnia 2026
Marcin
PolskaŚniadanie było bardzo skromne. Sejf w pokoju był zablokowany, a na moją prośbę o jego odblokowanie obsługa nie zareagowała, więc przez cały pobyt nie mogłem z niego korzystać. Obsługa nigdy się nie uśmiecha i nie nawiązuje kontaktu z gośćmi.
Świetna lokalizacja. Pokój był bardzo przestronny, łazienka również. Hotel jest czysty i ogólnie przyjemny.
Pobyt: kwiecień 2026
Ocena dodana: 25 marca 2026
Katarzyna
PolskaMonotonne śniadania, rano słychać było hałas ulicy
Lokalizacja
Ocena dodana: 22 marca 2026
Jan
PolskaŚniadania trochę monotonne, nieduży wybór..
Bardzo dobry, komfortowy hotel, w samym centrum Sofii.
Ocena dodana: 16 marca 2026
Piotr
PolskaGdyby był balkon i możliwość pobytu ze zwierzęciem, wówczas z chęcią odwiedzilibyśmy hotel ponownie z całą rodziną. Śniadania słabe jak na 4* hotel w Bułgarii - to był już nasz siódmy pobyt w tym kraju, więc mamy porównanie.
Hotel w świetnej cenie, dobry na weekendowy wypad. Czysty, ciepły, dobrze zlokalizowany. Przestronny, wygodny pokój. Duża, nowoczesna łazienka ze wszystkimi niezbędnymi kosmetykami. Minibar, czajnik oraz kubki i codziennie uzupełniany zapas kaw, herbat, cukrów i wód mineralnych w małych butelkach.
Ocena dodana: 18 grudnia 2025
Andrzej
Polskabardzo dobre, duzy wybór
Pobyt: grudzień 2025
Ocena dodana: 19 listopada 2025
Adam
PolskaW zasadzie nie takiej rzeczy, która mi się nie spodobała. Jeśli już, to wspomnę, że pracowałem chwilę przy biurku i było tam niewiele światła. Sadzę, że przydałaby się dodatkowa lampka na biurko. Ale to oczywiście nie jest jakieś specjalne utrudnienie :)
Hotel znajduje się w centrum miasta, w spokojnej okolicy. Zameldowanie i wymeldowanie odbyw się bardzo sprawnie, a obsługa jest miła. Wielkość pokoju bardzo mnie zadowoliła, podobnie jak przestronna łazienka. Śniadanie w stylu kontynentalnym było różnorodne i sycące. Jest to hotel, w którym z wielką przyjemnością mógłbym się zatrzymać podczas kolejnego pobytu w Sofii.
Ocena dodana: 14 listopada 2025
Violetta
PolskaTrochę mało urozmaicone śniadania
Dobry hotel, idealnie położony.
Pobyt: listopad 2025
Ocena dodana: 27 października 2025
Zbigniew
PolskaZbyt słabe oświetlenie
Super wyposażenie i czystość
Ocena dodana: 14 października 2025
Michał
PolskaMoże niektóre potrawy z założenia ciepłe, takimi nie były, ale generalnie śniadania bardzo urozmaione i smaczne.
Bardzo miła i pomocna obsługa. Blisko do centrum.
Ocena dodana: 10 października 2025
Agnieszka
PolskaŚwietna lokalizacja,czysty pokój, przestronna łazienka. Wszystko co potrzebne pod ręką. Miła obsługa.
Ocena dodana: 10 września 2025
Kr
PolskaNie było takiej rzeczy ani sytuacji.
Wszystko !!! HOTEL na 5 ☆ !!!
Pobyt: wrzesień 2025
Ocena dodana: 6 września 2025
Magdalena
PolskaW nocy dało się slyszeć odgłosy z ulicy.
Pokój komfortowy. Zrobiono nam dodatkowo śniadanie mimo, że się na nie spóźniliśmy. Lokalizacja bardzo dobra, piechotą 10 min do najważniejszych zabytków.
Pobyt: sierpień 2025
Ocena dodana: 8 sierpnia 2025
Barbara
PolskaDodatkowa opłata za korzystanie z sauny (20 Euro za osobę), brak ręczników w saunie (trzeba zabrać ręczniki z pokoju).
Standard pokoju, czystość, lokalizacja.
Pobyt: sierpień 2025
Ocena dodana: 27 lipca 2025
Michał
PolskaŚniadana monotonne i mało urozmaicone.
Bardzo fajny przestronny pokój, duża łazienka, wygodne łóżko
Pobyt: lipiec 2025
Ocena dodana: 22 sierpnia 2024
Małgorzata
PolskaProdukty na śniadaniu mogłyby być częściej uzupełniane.
Bardzo dogodna lokalizacja; duży, czysty pokój i łazienka; miła obsługa i możliwość zostawienia bagaży po wymeldowaniu.
Pobyt: sierpień 2024
Ocena dodana: 19 maja 2024
Marcin
PolskaŁadnie położony, urządzony stylowo. Miła i pomocna obsługa.
Pobyt: maj 2024
Ocena dodana: 20 kwietnia 2024
Łukasz
PolskaDo dyspozycji mieliśmy przestronny, wygodny i czysty pokój. Duże łóżko. Możliwość parkowania w hali garażowej za dodatkową opłatą. Śniadanie mało zróżnicowane i w godzinach szczytu brakowało części produktów. Przy standardzie 4 gwiazdek więcej oczekiwalibyśmy również od obsługi. W godzinach wieczornych bar nie był dostępny, nie można było również pożyczyć korkociągu. Świetna lokalizacja w centrum Sofii, spacerkiem od cerkwi Aleksandra Newskiego. W pobliżu sklepy, restauracje, komunikacja miejska. Dla nas obiekt w dobrej relacji jakości do ceny.
Pobyt: luty 2024
Ocena dodana: 22 marca 2024
Magdalena
PolskaNic
Wszystko
Pobyt: marzec 2024
Ocena dodana: 6 lutego 2024
Kacper
PolskaW pokoju było trochę zimno
Bardzo dobra lokalizacja Przyjemna obsługa Przestronny pokój
Pobyt: luty 2024
Ocena dodana: 11 grudnia 2023
Michał
PolskaŚwietna lokalizacja (możliwość dojścia na pieszo do najważniejszych zabytków). Oprócz tego łazienka i pokoje czyste oraz przestrzenne. Bardzo dobre śniadania.
Pobyt: grudzień 2023
Ocena dodana: 31 października 2023
Zbigniew
PolskaŚniadania bardzo monotonne i mały wybór. Brak świeżego pieczywa.
Pobyt: październik 2023
Ocena dodana: 24 września 2023
Tadeusz
PolskaW pokoju brakuje wieszaków na odzież.
Dobre śniadanie, wygodne łóżko, dobra lokalizacja, duży pokój.
Pobyt: wrzesień 2023
wyświetlono 1 – 25
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego