2. Německo hodnocení hotelů
  3. Bavorsko hodnocení hotelů
  4. Mnichov hodnocení hotelů
Německo Mnichov Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Wyndham Garden Munich Messe Průměrné hodnocení: 8,4

„Pěkný hotel v klidně čtvrti. Vybaveni moderní, luxusní matrace.klimatizace na pokoji. Autobus na metro/vlak jen 5 minut chůze(194). Personál přátelský, jídlo bylo dobré- standardní.“

• MEININGER Hotel München Olympiapark Průměrné hodnocení: 7,1

„Pěkný hotel na pěkném místě, určitě doporučuji“

• Classik Hotel Martinshof, Messe München Průměrné hodnocení: 8,1

„lokalita“

• BEST WESTERN Hotel The K Unterföhring Průměrné hodnocení: 8,6

„Chutná snídaně. Čisté pokoje, vybavení nové, velice milý personál, Celkově velmi dobrý poměr cena/výkon.“

• Flemings Hotel München-Schwabing Průměrné hodnocení: 7,7

„Největší highlight pobytu být barman. Úžasný člověk a velmi zábavný. Každopádně pro naše potřeby byl hotel vynikající. Trávili jsme tu rodinný výlet i s prarodiči spojeny se zápasem v Alianz aréně. Poloha ideální mezi arénou a centrem. Parkování jsme na P+R poblíž arény za 9,5 € na tři dny. V dochází vzdálenosti englisher park.“

• „Velmi přátelský a ochotný personál, vinikající snídaně, čistota v celém hotelu. Výhodná poloha, blízko na metro, do parku a nákupního centra. Možnost úschovy zavazadel před možností převzít pokoj, nebo po vyklizení pokoje. Jediné malinkaté mínus bylo, že na pokoji není lednička, ale to jsme předem věděli.“

• Motel One München-Campus Průměrné hodnocení: 8,5

„Snídaně byla fajn, jen byl možná menší výběr, nezm bych v tak velkém hotelu čekala.“

• Hampton By Hilton Munich City North Průměrné hodnocení: 8,1

„Naprostá pecka“