Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over OX Hotel

Im Stühlinger 10, 79423 Heitersheim, Duitsland

#2 van de 3 hotels in Heitersheim

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 748 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    9,2
    Netjes en lekker maar een domper op het eind
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitchecken, Er kwam een mederwerker vanaf de keuken met een chagrijnig gezicht. Vertelde wat we moesten betalen. En dat was het! Alles was heel netjes verlopen maar dit was wel een domper! Het minste wat ze had kunnen doen is het vragen hoe het verblijf was en ons een fijne reis te wensen.

    Het hotel zag er zeer netjes uit. Kamers zijn ook netjes. Min puntje van de kamer zijn de glazen deuren van de douche/wc.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,9
    prima voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    we hadden een kamer voor 4 volwassenen maar 1 bed was een opklapbank en daar was aan 1 kant echt niet op te liggen.

    Terras voor het hotel onder een enorme kastanjeboom.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,3
    Mooi modern hotel maar niet klantvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ons erg tegenviel waren de medewerkers van het hotel.We hadden het idee dat we niet erg welkom waren, het inchecken ging even tussen de bedrijven door en met een enkele handbeweging werd ons de weg gewezen waar onze kamer was. De mederwerkers waren totaal niet klantvriendelijk. Jammer het is zoveel leuker om je echt gast te voelen! We hadden het idee dat alles teveel was! S’ochtends bij het ontbijt moesten we zelf om koffie vragen, terwijl ik het vroeg of we msschien een kopje koffie mochten kregen we niet echt een leuk antwoord. Misschien een idee om de medewerkers een training te geven in gastvrijheid en vriendelijkheid! Wel zo goed voor dit hotel.

    De accommodatie is super. Het hotel ligt mooi aan een gezellig plein waar je s’avonds heerlijk buiten kunt eten bij mooi weer. De kamers zijn modern en leuk ingericht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    Super,echt een aanrader.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zoals eerder vermeld het glas van de badkamer en misschien toch een airco plaatsen.

    Ontbijt was goed, diner was goed,schone kamer,top, bediening vriendelijk, minder was de badkamer met glas, zo dat je geen privacy had. Middels wel mat plastic geplakt, maar toch. En warm op de kamer. Verder een fijne accommodatie voor doorreis.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    9,2
    We kwamen er vaak op doorreis naar Frankrijk en wilden nu een paar dagen in de mooie omgeving fietse
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alles erg goed! Een paar kleine verbeterpuntjes zie boven! Dit is niet negatief bedoeld, maar om het nog aantrekkelijker te maken!

    Alles was prima! Wij komen hier al sinds 1986! Toen was het nog in oude Duitse stijl. In 2008 zijn we voor het eerst in het vernieuwde hotel geweest. Het is mooi geworden en we gaan er graag naar toe. Het ontbijt is heerlijk en kamers zijn prima; het eten is heerlijk en personeel vriendelijk. Ze brengen echter wel vaak het hoofdgerecht erg snel na het voorgerecht. Dat kan beter afgestemd worden, soms ben je nog met het voorgerecht bezig en komt het hoofdgerecht al. De douche is prima, alleen is er niet goed over nagedacht om het water goed af te laten lopen, want het is er kletsnat. De douchebak zou iets hoger moeten of een verhoging erin waardoor het beter afloopt en beter afsluit.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,1
    Modern hotel tussen Basel en Freiburg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt viel wat tegen als je het afzet tegen het diner de avond ervoor.

    Gemoderniseerd hotel met ruime kamers en badkamers. Restaurant is goed, wel verstandig bij boeking te reserveren. wij sliepen hier op de terugweg van de wintersport.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,1
    Fijn hotel maar niet meer met Carnaval.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas was er een feest die avond met harde muziek waardoor slapen tot laat in de nacht niet mogelijk was.

    We komen hier al jaren om te overnachten op weg naar wintersport. Fijne, ruime kamers en heerlijk schoon. Mooie inrichting.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    Hele fijne tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden geen enkele tegenvaller

    Het avondeten en ontbijt waren super! Wat een wat slaperig dorpje schijnt, blijkt met OX een levendig etablissement te hebben. Wij waren onderweg naar wintersport en hebben een super tussenstop gehad. 4 eenpersoons bedden op een rijtje. Nieuwe strakke badkamer, matrasssen e.d. Parkeren op de prive plek achter het hotel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,1
    Het had beter gekund.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer had geen echte ruimte voor stoelen. Luidruchtige afzuiging. Hotel staat in centrum en autos rijden hard en maken veel lawaai. We sliepen aan de voorzijde. Hotel heeft geen ruimte voor relaxen van gasten in lobby. Je moest dan in restaurant gaan zitten. WIFI is dramatisch en ook geen data dekking in het dorp.

    Koffie en thee uitstekend. Personeel zeer gastvrij. Diner is prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    9,2
    Heellijk hotel met uitstekend restaurant.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door matige ventilatie kun je kleding in de was doen na de maaltijd. Alles rook naar eten. Jammer, daar zou men echt iets aan moeten doen want elke keer dat ik er geweest ben is mij dit opgevallen.

    Mooi hotel-restaurant in leuke plaats. Kamers was zeer ruim en comfortabel. Uitstekend gege5en.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,8
    Prachtig gerenoveerd hotel/restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel zou iets vriendelijker kunnen. Vooral tijdens ontbijt . Op een enkele uitzondering na.. Je voelt je geen hotel gast omdat je in het restaurant in checkt. Door de drukte ben je 1 van de vele restaurant gasten waarbij het personeel alleen maar druk in de bediening is.

    Prachtig gerenoveerd hotel en restaurant. Kamer was mooi met regendouche en schoon. Aan de straat was het wat gehorig. In het restaurant kun je heerlijk eten. Modern ingericht.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was even zoeken naar de receptie Die was bij de bar Als opmerking Voorgerecht en hoofdgerecht moet je niet tegelijk bestellen want dan krijg je het ook te gelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    5,8
    3e verblijf is de laatste keer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme kamer zonder airco. Ramen niet opengedaan ivm herrie op het teŕras. Restaurant niet bijzonder schoon. Duidelijk achteruitgang sinds 2016.

    Leuk hotel. Goed restaurant

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    9,2
    Goed, degelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets viel tegen. Het enige wat niet kon was drank en diner op de kamerrekening zetten.

    Rustig dorpje, waar verder weinig te doen is. Er is een mogelijkheid tot een korte wandeling in het dorp. Het hotel ligt aan een pleintje in het centrum, terras. Grote kamer, hygiënisch. Goede douche. Ontbijt is goed, kan slechter, maar kan ook uitgebreider. Kortom: prima hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,1
    Goed hotel voor 1 nachtje op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel leek erg onderbezet, met name in het restaurant en met uitchecken. En het was een vreselijk heet hotel, één raam wat open kon, dus totaal geen ventilatie.

    Makkelijk bereikbaar, nette kamer, goed eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,3
    De moeite om te logeren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met kleine kindjes in één kamer slapen is niet zo handig aangezien er geen afscherming was en iedereen dus op hetzelfde tijdstip moest gaan slapen. Kindjes laat of volwassenen vroeg.

    Het ontbijt was heel uitgebreid. Het personeel was heel vriendelijk. De maaltijd die we 's avonds nog genuttigd hebben in het restaurant aan dit hotel was heel lekker.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    Moderne schone kamers, prima restaurant, we konden buiten...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toilet/douche ruimte is slechts met een glazen deur afgesloten naar de hotelkamer toe. Op zich werkt het prima, maar wellicht voor sommige mensen wel wat onwennig.

    Moderne schone kamers, prima restaurant, we konden buiten eten voor het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,9
    Heerlijk maar bediening kan beter
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening , heel wisselend , variërend van aardig tot humeurig. 'S ochtends bij ontbijt was de dame ronduit chagrijnig , niet echt visite kaartje

    Fijn adres om als doorreis te bezoeken, heerlijk eten en ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    9,2
    Wij komen al een aantal jaar op doorreis in het OX hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel is vriendelijk, maar behalve bij het in- en uitchecken, lijken zij zich niet zo te bemoeien met het hotel en zijn zij er vooral voor het restaurant. Ox hotel is eigenlijk meer een restaurant met een hotel erbij dan andersom... Het is daardoor wat minder persoonlijk voor de hotelgasten, maar dat is geen probleem omdat het een heerlijk hotel is op een leuke plek, handig dichtbij de snelweg voor als je op doorreis bent

    Wij komen al een aantal jaar op doorreis in het OX hotel. Een fijn hotel met een heerlijk terras buiten en een trendy restaurant waar je goed kunt eten. Ook het ontbijtbuffet is prima. Inmiddels op de kamer die wij hadden ook een ventilator. Dat s prettig, want het kan warm zijn in de kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    8,3
    Functioneel, goed verzorgt, van alle gemakken voorzien voor doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lawaaierig restaurant. We hadden maanden van te voren een tafel gereserveerd voor het diner, maar het terras was vol en wij moesten binnen zitten, ondanks het mooie warme weer.

    Locatie dichtbij de snelweg, maar toch in een rustige dorpse omgeving. Mogelijkheid om te dineren in goed eigen restaurant

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    10
    Zeer goede accommodatie waar het goed toeven is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Goede ontvangst , mooie kamer en we keken op het plein waar onder de kastanjebomen lekker gegeten kan worden voor een schappelijke prijsstelling. Ontbijt was ook goed en een goede overnachting gehad op doorreis naar Italië.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,3
    Terras onder de bomen , stijl van het hotel, ontbijt was...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je even wat wilde drinken moest je gelijk afrekenen , kon niet meer op kamer nummer

    Terras onder de bomen , stijl van het hotel, ontbijt was heerlijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    Prima hotel voor doorreis terug uit Toscane/Italië.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco redelijk warm. Herrie van buiten (rokers van cafe/restaurant bezoekers), dus ramen dicht.

    Goede familiekamer. Goed eten in restaurant. Prima ontbijt. Parkeren direct achter het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    10
    Goede locatie voor een tussenstop.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De scheidingswand tussen de badkamer en slaapkamer is van glas/melkglas. Zowel qua privacy als qua lichtinval minder praktisch.

    Fijne ruime kamer en nieuwe badkamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    9,6
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Door drukte in het restaurant, weinig parkeerplek

    Kamer was geweldig en aankomst tijd was de hele avond en dat geeft rust als je op doorreis bent en niet precies weet wat voor verkeer je tegen komt. Dat het restaurant nog open was tot 23 uur was ook perfect omdat we toch nog een klein hapje konden eten ondanks late aankomst.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    5,4
    Alles is goed georganiseerd, maar ook een beetje op de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles is goed georganiseerd, maar ook een beetje op de automatische pilot. Daardoor mist warmte en hartelijkheid. We hadden een kamer aan de voorzijde. Dat was buitengewoon rumoerig door verkeer 's nachts en in de vroege ochtend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    6,3
    Als doorreishotel maar zeker niet meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was veel te warm, wifi was niet aanwezig of werkte niet. Het aanwezige personeel was duidelijk niet van plan ons hiermee te helpen. Had de indruk dat het allemaal jobstudenten waren, ook het inchecken was zeer rommelig en allemaal best wel onduidelijk.

    Bedden waren goed, wij hebben in dit hotel 1 nacht verbleven als tussenhotel opreis naar Italië.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    8,8
    Mooie ligging en een ontzettend jong en enthousiast team...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchvloer was zeer glad ! We hebben het badmatje erin gelegd om niet uit te glijden

    Mooie ligging en een ontzettend jong en enthousiast team ontbijt was goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,1
    Prima hotel voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm, misschien airco? En misschien tafels om te eten voor s'avonds reserveren voor hotel klanten, voor buiten op het terras.

    Ontbijt was prima

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    3,8
    Ongezellig,oncomfortabel ,onvriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen lift aanwezig.Twee steile trappen op. Geen airco, geen koelkastje. Geen plaats buiten om te dineren.Zéér formele en onvriendelijke reactie van personeelsleden. Vieze tafels op terras.(uiteindelijk zelf een gevonden na vertrek van een groepje gasten) Kortom veel kapsones,maar weinig comfort en service.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,8
    Prima hotel voor een nacht op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen aan de voorkant. Het bleef lang lawaaiig op het terras en de volgende ochtend was het al vroeg een komen en gaan van leveranciers, ook dit maakte veel lawaai.

    Zeer klantvriendelijk en uitstekend eten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Zeer comfortabel hotel met prima restaurant!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer 19 ligt boven de keuken en vlakbij achter-ingang. 's Nachts maakten de feestgangers daar wel iets teveel geluid..

    Mooie ruime kamer, heerlijke badkamer met regendouche!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,7
    De kamers zijn ruim en modern ingericht, goede bedden ,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De receptie van het hotel bevind zich in de bar , personeel mag wat behulpzamer zijn bij uitleg kamers. Er is geen airco aanwezig , men kan het raam open zetten ,maar het terras van het restaurant bevind zich daar wat het tijdens de nacht onmogelijk maakt om te slapen van het lawaai. Het ontbijt staat klaar op de toog van de bar ,waar je alles zelf moet nemen en je tafel dekken . Personeel spreekt je niet aan( vb goedemorgen ,u kan daar plaats nemen , het is hier zelfbediening, wat wil je drinken...;) als je niet zelf achter hen loop heb je niets .

    De kamers zijn ruim en modern ingericht, goede bedden , badkamer met inloopdouche . Ruime parking op binnenplaats hotel. Je kan in het dorp mooie wandeling maken

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    10
    favoriet
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk adres, het hotel ligt rustig in het mooie dorpje met goede parkeergelegenheid, is van alle comfort voorzien , de sleutel ligt klaar , heerlijke kaart in het grand cafe, mooi terras, en BVN op de televisie. Heitersheim ligt aan de weg die evenwijdig aan de snelweg ligt dus je verliest geen kilometers wanneer je op doorreis bent.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    8,8
    Schoon, ligging t.o.v. snelweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Per email hadden we een paar dagen tevoren gereserveerd voor het avondeten. Bij aankomst wist men van niets en was er helaas geen tafeltje voor ons in het restaurant beschikbaar. We mochten wel plaatsnemen in de rokersruimte. Het eten was ook niet om over naar huis te schrijven. Bij een vorig bezoek was het eten wel goed.

    Locatie, de schone kamer en het ontbijt waren uitstekend. Het hotel ligt gunstig t.o.v. de snelweg op weg naar Italië.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    9,6
    Fijn hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfect doorreis hotel. Gezellig restaurant met lekker eten. Familiekamers met babybedje stond al klaar. Lekker ontbijten met zijn allen en weer verder!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    7,5
    Goed onderweg hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting op de kamer minimaal als je het plafondlicht te veel vindt.

    Goed ontbijt. Erg harde matrassen Leuk restaurant/ wel van te voren reserveren

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    9,6
    Op onze reizen naar Italië is OX onze eerste vakantiestop evenals op de terugreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Men kan tot 23uur inchecken en in het restaurant kan men tot 22.00uur bestellen. Het uitgebreid ontbijtbuffet is van goede kwaliteit met vers gezette koffie's en thee.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    7,5
    prima overnachtingsplaats
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    hoewel begrijpelijk en beter voor het milieu vind ik het feit dat je geen eigen zeepjes e.d. meer krijgt een klein beetje jammer

    het is een gezellig hotel waarvan het restaurant ook bij de inwoners van Heitersheim in de smaak valt: het is er gezellig druk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    10
    Super aardig personeel !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super aardig personeel ! We zijn al lang bekend met het OX hotel, ontvangst, kamers , diner en ontbijt , allemaal zo geweldig goed !! Ik heb de doorreis zomervakantie en wintersport 2017 al weer geboekt !! :)

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    10
    Goed overnachting adres!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de straat. Maar als je de ventilator aan doet en het raam dicht hoor je dat niet meer. Ik mis wel een make-up spiegel zoals ik dat eigenlijk in veel hotels mis. Ben 1,58 m. en bijziend dus moeilijk make-up op doen als de spiegel ver weg is.

    Ontbijt heerlijk! En je kunt er ook heel lekker eten als je lange reis achter de rug hebt is dat heerlijk!Heel aardige mensen die hun best voor je doen om het naar je zin te maken. Leuk dorp met wat winkels en supermarkt die tot laat open is!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,9
    Prima overnachting op doorreis naar Italië
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift, aparte constructie badkamer (schuifdeur welke aan de boven- en onderkant doorzichtig was; klein badkamer raampje waar men potentieel gewoon door naar binnen kon kijken).

    Prive parkeren, goed ontbijt, uitstekende wifi, kamer was zeer netjes en schoon, gratis 2 flesjes water bij aankomst.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    7,1
    prima hotel, goede parkeergelegenheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij zaten op de bovenste verdieping en het was erg warm op de kamer terwijl er geen ventilator of airco aanwezig was, duidelijk minpunt

    prima ontbijt, heerlijke douche

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,9
    Ruime kamer in een historisch pand
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme kamers, airco zou geen overbodige luxe zijn. Personeel zakelijk, mag wat vriendelijker. Veel vliegen in de periode dat wij er waren

    Mooie ruime kamer, prima ontbijt. Groot buiten terras

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warm op de kamer Erg druk tijdens het eten, lange wachttijden Geen eigen koffie/thee mogelijkheid op de kamer

    Goede ligging voor (onze) doorreis Prachtig hotel, erg sfeervol Mooie kamer (zolder) Parkeergelegenheid achter hotel

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    8,8
    Ruime kamer, schoon en netjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg druk in het restaurant. Dat is op zich een goed teken, maar personeel was daardoor beetje gestrest.

    Ruime kamer, schoon en netjes. Parkeren op terrein van het hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    7,9
    Fraai en prettig hotel, gunstige ligging tov snelweg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche (strips van de deur en voegen van de wand) vertoonde enige rode schimmel, verder wel brandschoon. Ontvangst was onvriendelijk, we leken ongelegen te komen (vanwege drukte in restaurant) en kregen nauwelijks informatie. Daarna dus wel erg vriendelijk. De badkamerwand/deur is van glas, grotendeels matglas. Dat vonden mn mijn (puber)kinderen erg onprettig. Je kijkt er niet echt doorheen, maar ziet wel bewegingen. Toch zouden we dit hotel waarschijnlijk opnieuw boeken.

    Fraai hotel, gunstige ligging tov de snelweg, gestresste, wat onvriendelijke ontvangst, maar daarna was t personeel erg vriendelijk, probleem met douchedeur werd a la minute opgelost, ondanks grote drukte in het restaurant, heel gezellig restaurant, heerlijke, zeer redelijk geprijste maaltijd, grote porties.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    7,1
    Leuke locatie aan een pleintje
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer wel leuk echter geen airco (enkel een ventilator) en uitzicht op achtertuin van een naastgelegen woning, niet bijzonder. Dit terwijl het hotel verder wel kamers heeft met een goed uitzicht. Op de terugreis weer dit hotel geboekt en toen een kamer aan de voorzijde. Leuker! Hier een nadeel dat er tot laat mensen op het terras luidruchtig waren en hierdoor minder geslapen. Ook deze kamer geen airco en wat last vd warmte (en was t nog niet eens zo warm deze dag...) Douche was niet goed afgeschermd waardoor een waterballet in de kamer/ badkamer. Jammer want kamer ziet er verder schitterend (sfeervol) uit. Tip! Reserveer een tafel als je wilt eten, in het restaurant kun je heerlijk eten echter niet genoeg tafels vh aanbod van gasten/ plaatselijke. Hierdoor hebben we best lang op een tafel moeten wachten, jammer. Verder een absoluut leuk adres voor op doorreis!

    Leuke locatie aan een pleintje

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    6,7
    Goed hotel voor een overnachting op uw doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was niet echt behulpzaam, of iig zo kwam het op ons over. Ze hadden een fout gemaakt met ons eten maar loste dat heel slecht op. En voor het restaurant dient u wel te reserveren.

    de locatie en het feit dat er een restaurant was

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,8
    Mooie, moderne kamers in een historisch gebouw;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie, moderne kamers in een historisch gebouw; goede bedden en van alle gemakken voorzien. Lekker ontbijt. Leuk dorpje. Prima als tussenstop van/naar Italië.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,8
    Uitstekend hotel en restaurant voor een tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi hotel in een rustig dorp, een paar km. van de snelweg richting Zwitserland dus heel handig gelegen als tussenstop. Het hotel zit in een historisch pand dat op smaakvolle wijze is gemoderniseerd. Prima familiekamers, goede prijs/kwaliteit verhouding. Ontbijt was lekker en je kunt er ook 's avonds goed eten (verstandig om vooraf tafel te reserveren want het restaurant is druk met locals).

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    7,5
    Prima hotel voor een overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airconditioning (wel ventilator).Ventilatie/afzuiging badkamer was lawaaiig deze was niet handmatig uit te zetten en bleef lang aan.

    Net hotel en personeel.Schone en nette kamer.Auto kon geparkeerd worden in hofje aan achterzijde hotel.Avond eten en ontbijt prima.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    8,3
    Ontbijt is echt heerlijk, goede bedden waardoor je een goede...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het enige was dat als je aan de achterkant een kamer hebt het personeel tot heel laat, vaak na na twaalf uur heel luidruchtig aan het werk is .

    Ontbijt is echt heerlijk, goede bedden waardoor je een goede nachtrust hebt. super locatie voor een doorreis naar Italie.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,5
    Relaxed, modern Hotel met goed restaurant en terras.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg warm, geen airco.

    Zeer relaxte sfeer, modern maar niet gehaast. Eten en service van restaurant was van zeer goede kwaliteit. Kamer was ruim, netjes en modern ingericht. Goede ligging t.o.v. snelweg, rustig net dorp. Personeel was jong, maar vriendelijk, service gericht en hadden het druk bezette hotel en restaurant perfect onder controle. Ontbijt was ook keurig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,1
    leuke tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    restaurant niet al te schoon, waarschijnlijk door vele aanloop van hele dag, veel honden in hotel en overal hondenharen. let er op dat je als hotelgast ook vooraf een tafel reserveert, want het zit er steeds vol en verder in de buurt niet veel aanbod qua restaurants.

    hip ingericht hotel voor duitse begrippen in klein dorp op korte afstand van snelweg, met prima restaurant

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,9
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt goed, maar niet super uitgebreid.

    Mooie ruime kamers in een leuk plaatsje. Prima en betaalbaar eten en een mooi terras. Een prima plek voor een tussenovernachting.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    9,2
    Ox hotel, een uitstekende keuze op doorreis naar Italië
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zijn voor de derde keer bij Ox. Ideale hotel op doorreis naar Italië. De kamer is netjes, het eten ( zowel diner als ontbijt) is uitstekend. Ook belangrijk; de WiFi verbinding is prima.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    9,2
    Mooie plek met goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco (wellicht was het uitzonderlijk warm) Bedden aan de harde kant.

    Mooie plek met goed hotel. Lekker buiten gegeten. Goed overnachtingshotel.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    8,8
    Ontbijt was prima en 's avonds hebben we fijn op het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastheerschap had iets beter gekund. Uitstraling dat men blij is met je als gast was niet bij iedereen aanwezig, maar het was een prima plek.

    Ontbijt was prima en 's avonds hebben we fijn op het terras gegeten. Kamer was ook prima.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    10
    Gezellig hotel voor een overnachting. Je word naar een lange reis heerlijk in de watten gelegd
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de familie kamer was het wel erg warm maar dit hadden ze goed opgelost met een ventilator. Erco was fijner geweest maar ja je kan niet alles hebben.

    Het avond eten op het plein buiten was erg gezellig e lekker. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ook is het hotel makelijk tebereiken via de snelweg.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2016

    10
    prima modern hotel in een traditioneel gebouw
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen lift dus voor mensen die slecht ter been zijn een probleem

    Het ontbijt was zoals altijd pima geregeld, de kamers zijn heel schoon en het personeel is aardig en behulpzaam. We komen er dan ook al 8 jaar

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    9,2
    Doorreis naar Piëmonte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijtbuffet en keuken is s’avonds tot 22 uur open.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    10
    Super verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    De locatie, de inrichting, de sfeer. De regendouche!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,9
    Personeel zou mijn mening ietsje vrolijker moeten zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel zou mijn mening ietsje vrolijker moeten zijn

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    alles tip top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Prijs / kwaliteit verhouding is dik in orde.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,9
    Prima .
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfortabele overnachting en restaurant in zelfde pand.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Personeel over het algemeen te druk met restaurant/bar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel over het algemeen te druk met restaurant/bar en daardoor minder (snel) aandacht voor hotelgasten. Afgezien daarvan prima hotel!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    7,5
    locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen relax ruimte

    locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    9,5
    Prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel kooklucht in restaurant

    Mooi hotel met prima restaurant

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    5,8
    Kan beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedieningen de afhandeling van een probleem.

    Het eten was goed en het ontbijt prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    8,8
    Heerlijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super hotel om te overnachten, heerlijke (kalf) schnitzels, prachtige schone en hippe kamers. We komen hier al 10 jaar. Kwaliteit altijd uitstekend

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    9,2
    Voor een overnachting "en route" een prima hotel/restaurant om te vertoeven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Grote en schone kamers. Helaas geen lift. Wel hulp bij het dragen van de bagage. Vriendelijk en jong personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    PRIMA LOCATIE VOOR EEN OVERNACHTING OP DOORREIS
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    PRIMA LOCATIE VOOR EEN OVERNACHTING OP DOORREIS

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    8,3
    Om vaker terug te keren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was regenachtig!

    Super kamer. Modern en zeer netjes. Heerlijke bedden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen voorziening voor invaliden

    Goed

    Verbleven in september 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: