2. Dánsko hodnocení hotelů
  3. Syddanmark hodnocení hotelů
  4. Assens hodnocení hotelů
Dánsko Assens Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Skrædderens hus Průměrné hodnocení: 8,8

„Vzhledem k vyšším cenám v Dánsku a našim náročnějším požadavkům na ubytování, především na polohu poblíž centra města, na nejméně dvě ložnice a vlastní koupelnu se záchodem jsme ubytování hledali poměrně dlouho.... a našli nakonec dům, který splnil, spíše předčil naše očekávání. Dům se nachází v klidné postranní uličce v centru malebného přístavního městečka Assens s neplaceným parkovištěm hned vedle domu (cca 20m). Dům byl útulný s veškerým potřebným vybavením a třemi samostatnými ložnicemi. Je vhodný pro rodinnou dovolenou. V přízemí se nachází obývací pokoj a kuchyně s venkovním uzavřeným posezením, kde najdete soukromí. V prvním patře se nachází 2 ložnice a koupelna se záchodem a v podkroví pak třetí ložnice. Pozor, dům má příkré schodiště jak do prvního patra, tak především do podkroví. Není tedy vhodný pro handicapované osoby, nám, ani našim starším rodičům to však potíže nečinilo. Dům byl vkusně zařízený a dýchal dánskou historií. Velmi rádi toto ubytování doporučíme!“

• Agermosegaard Průměrné hodnocení: 9,1

„Moc příjemná a klidná lokalita s rozlehlou zahradou. Při příjezdu jsme dostali místní jablečný nápoj a další občerstvení.“