2. Dánsko hodnocení hotelů

• Poměr ceny a kvality

• WiFi zdarma

9,1

100% autentická hodnocení

Skuteční hosté. Skutečné pobyty. Skutečné názory.

Zjistit více– otevře dialogové okno
Napsat hodnocení

zobrazeno 1 – 25

• Hodnocení napsáno: 24. května 2026

Celkově doporučujeme:)
    • Posláno přes mobil

Snídaně by mohly být trochu bohatší nebo alespoň různorodější.

Krásný minimalistický hotel, čisto, dokonalá poloha u pláže. Možnost si vzít kávu na terasu a koukat na moře. Do centra jde dojít i pěšky, případně je to chvilka metrem. Batohy nám uložili před checkinem, abychom je nemuseli nosit celý den.

• Hodnocení napsáno: 10. května 2026

• Jednotlivec
    • Posláno přes mobil

Pomalejší personál, malá koupelna se záchodem, WC

Perfektni poloha blizko na letitiste u metra do centra, hezka prochazka u more do 5min.

• Hodnocení napsáno: 6. května 2026

9,0
    Idealní místo pro víkendovou návštěvu Kodaně

Lokalita

• Hodnocení napsáno: 27. dubna 2026

• 3 noci

Snídaně jsou každý den stejné.

Vkusně zařízený prostorný pokoj, dobrá dostupnost metrem do centra města i na letiště, klidné okolí s možností krásné procházky po pláži.

• Hodnocení napsáno: 19. dubna 2026

• Posláno přes mobil

Celkově malá koupelna a sprchový kout - ale nebylo to nic, co by se nedalo vydržet :)

Skvělá lokalita (metro, letiště, Lidl, moře…) Čistota ubytování Příjemný personál Možnost zadarmo uložit zavazadla

• Hodnocení napsáno: 7. dubna 2026

• Posláno přes mobil

Pěkné, jednoduché a čisté ubytování s milým personálem. Skvělá poloha kousek od metra a pláže. Během cca 15 minut lze dojet do centra. Byly jsme moc spokojené a rády se někdy vrátíme!

• Hodnocení napsáno: 23. března 2026

• Služební cesta
    • Skupina
    • 1 noc

Sprcha, tlak, teplota OK, ale jak ta voda teče do prostoru koupelny, to mě lehce štvalo.

Vystoupáte ze stanice metra Oresund a hned vidíte hotel, takže žádné složité hledání. Moc se mi líbilo okolí hotelu. Recepce rychlá, pokoj s terasou pěkný, velká okna, záclony asi nemá nikdo v Dánsku, záclona je. Rychlovarná konvice. Super terasa na střeše. Snídaně OK.

Termínem pobytu byl březen 2026

• Hodnocení napsáno: 13. března 2026

• 1 noc
    • Posláno přes mobil

Velký pokoj i s kuchyní. Výborná snídaně....bonus vafle

Termínem pobytu byl březen 2026

• Hodnocení napsáno: 26. ledna 2026

9,0
    Skvělý hotel na pobyt v Kodani
    • Jednotlivec
    • Jednolůžkový pokoj s kuchyňským koutem
    • Posláno přes mobil

* okna jsou trocha tenké a je slyšet trochu hluk z ulice

* velmi dobrá rychlost WiFi * poloha hotelu - blízko je na metro, kde se dá rychle dostat na letiště nebo do centra, a za rohem je Lidl * kuchyňský kout včetně mikrovlnky, rychlovarky a náčiní * příjemné povlečení a pohodlná postel * skvělý poměr ceny/kvality

Termínem pobytu byl leden 2026

• Hodnocení napsáno: 25. prosince 2025

7,0
    Ubytování splnilo očekávání. Jen za tu cenu bych očekávala něco hezčího. Již bylo vidět, že vybavení má něco za sebou a
    • 5 nocí
    • Posláno přes mobil

Úklid nebyl nic moc. Sprcha je jen tak v místnosti bez vaničky a zdi, takže jsou navlhlé dveře a ty se špatně zavírají a všude je vidět, že je díky vodě zničená koupelna. Úklidová služba sice chodí, ale není to moc poznat (krom vyneseného koše).

Pohodlná postel

• Hodnocení napsáno: 15. prosince 2025

• Skupiny přátel
    • Posláno přes mobil

Vsechno super, ale silene pidimidi koupelnicka, zadny sprchac, pouze zaves, vzdy vse zcela mokre.

Jinak ale poloha hotelu, pesronal i snidane super 👍😊

• Hodnocení napsáno: 8. prosince 2025

• Posláno přes mobil

Ubytování v krásné, klidné a čisté krásné lokalitě blízko od letiště a od pláže a moře. Metro/Lidl 5-7 minut chůzí. V ubytování byl naprostý klid a uklid pokoje byl prováděn na základě vašich preferencí. Možnost se podívat na terasu, kde uvidíte krásný výhled na moře a Oresund most, pokud tomu počasí dopřeje. Snídani jsme neměli, ale viděli jsme ráno připraveny švédské stoly, nicméně cena byla pro nás poměrně drahá a tak jsme se stravovali venku nebo si uvařili na apartmánu. Kdo má rád tvrdší postel, tak ho možná zklamu - na mě byla celkem měkká a podepsalo se to i na mém spánku, nicméně celkovým dojem na mě tento hotel zanechal 8/10!

• Hodnocení napsáno: 27. listopadu 2025

• Posláno přes mobil

Koupelna byla malá a skoro nedotýkal odpad

Lokalita, personál, snídaně

• Hodnocení napsáno: 2. listopadu 2025

• Posláno přes mobil

Doplnit do pokojů i lžičky a předložku před sprchu, jinak perfektní.

Zvolili jsme verzi bez snídaně, místo je klidné, moderní a čisté. Blízko metra, jen pár zastávek přímo do centra, je přímo na trase od letiště od přestupů. Vybrali jsme i pokoj s balkónem, za nás plus. Všude čisto, uklízet chodí i v průběhu pobytu když chcete. Recepce otevřená 24 hodin, v přízemí k dispozici i bar s kuchyní. Na všechny patra vede i výtah.

Termínem pobytu byl listopad 2025

• Hodnocení napsáno: 8. října 2025

• Posláno přes mobil

Pokoj velice malý bez jediné skříňky na oblečení. Pouze věšák.

Skvělá a klidná lokalita v blízkosti metra a nedaleko letiště. Obchod také nedaleko.

• Hodnocení napsáno: 4. října 2025

9,0
    Vše v pořádku, hezké ubytování u metra.skvela dostupnost z letiště
    • Posláno přes mobil

Čisté, akorát velké, káva zdarma

• Hodnocení napsáno: 8. září 2025

8,0
    Příjemné ubytování pár kroků od pláže a metra
    • Posláno přes mobil

Celou dobu hučela - nejspíš - rekuperace nad postelí, bylo to jak kdyby někdo celou noc vysával. První noc jsme se budili, pak jsme to tolik nevnímali. Na recepci jsme to nehlásili, což je naše chyba:)

Blízkost metra, vybavená kuchyň, hezký industriální vzhled, fajn terasa na střeše.

Termínem pobytu byl srpen 2025

• Hodnocení napsáno: 25. srpna 2025

• 4 noci

V pokoji nám chyběla skříň nebo jen policová skříň na oblečení, zavazadla a ostatní věci, bez problémů by se tam vešla. Koupelna s WC byla skutečně malá, sprchový kout bez vaničky, jen závěs a stěrka na podlahu. Vzhledem k dostatečné velikosti pokoje by i tato “buňka” mohla být větší. Nad hlavami postelí u stropu bylo velké, ne příliš vzhledné zařízení klimatizace (?). Nevím, zda náš pokoj nebyl před renovací.

Snídani jsme si neobjednali, využili jsme kuchyňský kout v pokoji, nakupovali jsme v blízkém Lidlu. Poloha hotelu byla vynikající: pár minut od metra, asi 5 stanic na letiště, dobré spojení kamkoliv po městě metrem, blízkost prodejny potravin, v okolí restaurace a bistra, klidná městská čtvrť a hlavně pouhých několik minut na nádhernou pláž. 24 hodinová služba na recepci, dobře fungující Wi-fi, příjemný personál.

Termínem pobytu byl srpen 2025

• Hodnocení napsáno: 21. června 2025

• Posláno přes mobil

Měli jsme horní patro, mělo to své výhody, ale dosah hotelové Wi-Fi už byl horší. Také bych čekal, že televize umožní přihlášení k některé ze streamovacích služeb, ale to nešlo nebo jsme na to nepřišli. Nebýt toho, bylo by to za 10.

Poloha hotelu nám vyhovovala, jezdili jsme na kolech, drop off lokace půjčoven blízko. Hotel čistý, personál v pohodě, snídaně taky, tomu nemám co vytknout.

• Hodnocení napsáno: 20. června 2025

Vše ok....

Skvělá poloha hotelu. Pokoj čistý a prostorný. Personál vždy ochotný. Kousek na letiště a opravdu "pár" kroků na metro. Krásná střešní terasa.

Termínem pobytu byl duben 2025

• Hodnocení napsáno: 31. května 2025

• 3 noci

Hotel jsme vybíraly na základě recenzí a splnil vše nadočekávání. Vybavení kuchyně dostačující k přípravě snídaně a ohřevu hotového jídla. V blízkosti 2 supermarkety, kde vše nakoupíte. Typ sprchového koutu nás neomezoval. Dost možná trochu měkká postel. Metro za rohem (krátká dostupnost centra, letiště, ale i ostatních měst anebo Švédska). V době našeho pobytu tichá lokalita. Milý vstřícný personál, možnost uložení cestovních zavazadel. Půjčovna kol.

• Hodnocení napsáno: 24. května 2025

8,0
    Pohodový hotel s výbornou lokalitou
    • 4 noci

Koupelna je opravdu ale opravdu malá, ale s tím jsme počítali. Žádná skříň či místo pro oblečení. Okna jdou otevřít pouze na pár centimetrů, nebo jsme to neuměli.

Lokalita! Hotel je hned na metru, takže do centra i na letiště je to metrem kousek. Dále je u hotelu spoustu míst, kde si půjčit kolo a je možné si projet pobřeží. Kousek od hotelu je obchod LIDL, kde se dají koupit věci na snídani, či svačinu. V pokoji je malý kuchyňský kout s dostatečným vybavením právě třeba na snídani. Lednice a fén v pokoji taktéž. Check-in i check-out rychlí, bez problému. Pokoj byl fajn, postel menší, ale dalo se to zvládnout, pohodlná. Měli jsme pokoj na konci chodby, takže tam byl klid, což bylo super. Byla tam ventilace kterou šlo zatopit či ochladit pokoj. Wifi připojení dobré.

• Hodnocení napsáno: 21. května 2025

• Posláno přes mobil

Hluk v noci. Velmi mekke postele.

Blizkost metra a plaze

• Hodnocení napsáno: 19. května 2025

8,0
    Ubytování, které odpovídá ceně.
    • Posláno přes mobil

Extrémní hluk z venku, nulové odhlučnění. Uklízečka nám vynesla koš, i když jsme o to nežádali (během dne jsme byli pryč a když jsme se vrátili, koš byl prázdný). Koupelna byla docela crazy, stírání vody stěrkou zajímavé. Na chodbě divný odér, asi čistící prostředky.

Ubytování je skvěle situované poblíž zastávky metra, přímá linka z letiště. Check-in proběhl skvěle, dokonce o hodinu dříve byl pokoj připraven k používání. Byt je hezký, postel skvělá, dostupná TV, věci na vaření, ručníky, atd. Možnost otevřít okna na ventilaci. Úložný prostor důmyslně zakomponován. Možnost dřívějšího check-outu bez nutnosti návštěvy recepce. Úžasný rooftop, který byl večer úžasný.

zobrazeno 1 – 25

Rozdíl v ceně vyrovnáme
Rozdíl v ceně vyrovnáme
Nízké ceny • Žádné rezervační poplatky • Našel/našla jste se nižší cenu? Rozdíl v ceně Vám vyrovnáme!