Przejdź do głównej treści

8,2

• Bezpłatne WiFi

4,6

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 25 kwietnia 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Wszystko było by świetnie gdyby nie to że z nas wzięto więcej pieniędzy za pokój niż było uzgodnione na Bookingu.Kiedy zaprotestowalam i pokazałam kwotę która była na mojej rezerwacji to powiedziano mi że napewno nastąpił błąd na Bookingu.Poczulam niesmak i wrażenie że mnie oszukano. Nie rozumiem takiej politykę, żeby za parę dolarów psuć sobie rejtyng i opinie.Pozostawiam to do przemyślenia dla Pani właścicielski.

Generalnie czytając opinie innych gości spodziewałam się czegoś gorszego.Ale było dosyć przyjemnie, czysto. Dobre śniadanie które nam w zupełności wystarczyło.W lobbi fajny egipski klimat,przyjemnie było posiedzieć żeby skorzystać z internetu,bo tylko tam jest.W pokoju wygodne łóżko i czysta łazienka z gorącą wodą.Co prawda byliśmy tylko jedną noc,ale.rozmawialam z innymi gośćmi które tu juz tydzień i nikt nie narzekał.Podsumujac, za te pieniądze to dosyć dobra opcja.

Pobyt: marzec 2024

• Ocena dodana: 18 października 2023

Krótki
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 1 nocleg

Dobry hotel , pewnej odległości od morza ,ale to nie przeszkadza

Pobyt: październik 2023

• Ocena dodana: 24 kwietnia 2023

6,0
    Przyjemny
    • 2 noclegi

Zwiększyć i zróżnicować ilość potraw. W pokoju powinna być dostępna woda butelkowana. Program animacyjny ( wieczorny) powinien być rozpisany z wyprzedzeniem. Bar przy basenie powinien serwować napoje.

Hotel kameralny, obsługa bardzo miła. Pokoje przestronne ale wymagają modernizacji. Ogólnie jak na hotel 3 gwiazdki bardzo fajny. Hotel przeznaczony dla osób dorosłych nie ma tam infrastruktury dla dzieci. Do plaży dojeżdża się busikiem. Do Mariny jest 15 minut spacerkiem. Jedzenie skromne ale smaczne.

• Ocena dodana: 23 kwietnia 2023

8,0
    Jestem bardzo zadowolona i chętnie tu wracam
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Śniadania były bardzo dobre.Podobała mi się kameralność hotelu i obsługa.Czujesz się jakbyś przyjechał do przyjaciół.Dodam ,że współwłaścicielką jest Polka,Agnieszka,która dokłada wszelkich starań abyś czuł się jak w domu.Zawsze będę tu wracać 😎

• Ocena dodana: 22 stycznia 2023

8,0
    Będę tam się zatrzymywać bo bardzo polubiłam to miejsce i przemiłą obsługę
    • Wyjazd służbowy
    • Pokój Jednoosobowy typu Deluxe z balkonem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak możliwości zjedzenia obiadu na miejscu ale niedługo ma się to zmienić.Poza tym niedaleko jest do restauracji ,w których dostajemy duży rabat jako mieszkańcy tego hotelu

Bardzo podobał mi się wystrój pokoi,obsługa i kameralność.Nie lubię bardzo dużych hoteli

Pobyt: styczeń 2023

• Ocena dodana: 26 października 2022

wypoczynek
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

jedzenie nie do końca,śniadania dobre ale ze zdjęciem to trochę jednak różnica brakowało warzyw ….

lokalizacja,personel,i pokoje bardzo czyste

Pobyt: wrzesień 2022

• Ocena dodana: 30 czerwca 2024

3,0
    Słaby
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Basen bardzo, bardzo mały. Jedzenie monotonie, przy większej grupie turystów brakowało talerzy i jedzenia.

Pokój był całkiem niezły

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 14 marca 2024

• 7 noclegów

Nie mam żadnych uwag było super - pozdrawiam cały personel a szczególnie p. Agnieszkę

Pobyt: marzec 2024

• Ocena dodana: 2 marca 2024

Pobyt bardzo udany😘
    • 28 noclegów

Nie ma

Hotel 3 gwiazdkowy zasługuje na zasłużoną 10 tke. Przyleciałam z mamą na dłuższy pobyt (miesiąc) obiekt naprawdę godny polecenia dla osób pragnących spokojnie w ciszy sobie odpocząć. Pani Agnieszka przesympatyczna, zainteresowana każdym klientem, obecna, pomocna oraz organizująca wycieczki w hotelu. Atutem jest brak dzieci, oraz kameralny obiekt w którym naprawdę można odpocząć. Mimo że hotel już zasłużony to słońce i spokój rekompensuje wszystko. Obsługa hotelowa przesympatyczna i kompletnie nie nalegająca i nie „osaczająca”. Polecamy w 100%😘😘😘 Do Pani Agnieszki napewno wrócimy bez względu na miejsce tak jak inni klienci którzy byli tam, kilkukrotnie wracają.

Pobyt: luty 2024

• Ocena dodana: 8 lutego 2024

Komfortowo

Śniadania

Położenie

• Ocena dodana: 2 stycznia 2024

• 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Łazienki w pokojach są do remontu.

Indywidualne podejście do każdego wczasowicza,bardzo miły personel, nie nachalny. Właścicielka przemiła, super wycieczki.milo i spokojnie. Rafa przy plaży piękna, a na plaży Qullan rewelacja . polecam

• Ocena dodana: 11 października 2023

Wyjątkowy
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Za każdym razem jak tu przyjeżdżam,pojawia się coś nowego i obsługa wita Cię jak dobrego znajomego.Polecam wszystkim,którzy szukają wspaniałej atmosfery i dobrego standardu za małe pieniądze.A właścicielce Agnieszce należy się medal za kreatywność i zaangażowanie 🩷

Pobyt: październik 2023

• Ocena dodana: 5 września 2023

• 1 nocleg

Miła rodzinna atmosfera, dobre jedzenie. Miło wspominam rozmowę z Panią Agnieszką i jej mężem.

• Ocena dodana: 21 lipca 2023

3,0
    Słaby hotel, nawet na 1 noc to męczarnia
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Długi czas zameldowania i wymeldowania. Możliwość zameldowania od 14ej, byliśmy o 12ej i musieliśmy czekać w dusznym holu bez klimatyzacji. Nie mogliśmy z niczego korzystać (basen, bar itp) przechowalni bagaży brak. Płatność tylko gotówką, na resztę czekałem 45 min, a proces wymeldowania trwał prawie godzinę. W pokoju klimatyzacja stara i bardzo głośna, w nocy albo duchota albo hałas przez który ciężko zasnąć. Nikt z nas się nie wyspał (mieliśmy 2 pokoje). Wifi bardzo słabe, wolne i tylko w holu, gdzie brak klimatyzacji i duchota. Co chwilę zrywa. Basen malutki, ogrodzony przez co zero wiatru, skwar i duchota. Aby zamówić cokolwiek do picia, trzeba szukać barmana i czekać nawet 30 minut, bo rzadko kiedy jest za barem. Jedzenie słabe i bardzo mały wybór. W okolicy tylko pustynia, więc spędza się czas głównie w hotelu lub na plaży.

Jedyny plus, to Polka która jest na miejscu i jest pomocna.

Pobyt: lipiec 2023

• Ocena dodana: 26 czerwca 2023

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Obsługa super bardzo pomocna można się porozumieć w języku angielskim niemieckim i oczywiście z Agnieszką plazaplaża po Polsku

• Ocena dodana: 15 czerwca 2023

5,0
    Bardzo podstawowy, dla niewymagających.
    • 11 noclegów

Zacznę od tego, że hotel jest tani i nie oczekiwałam złotych klamek. Kupiłam tu nocleg ze śniadaniem, bo większość czasu spędzałam poza hotelem. W czasie naszego pobytu doszło w hotelu do kradzieży, której dopuścił się pokojowy. Na szczęście ochrona i kierownictwo hotelu szybko i odpowiednio zareagowało i poszkodowani odzyskali pieniądze. W pokojach jest mnóstwo drobnych usterek, które bez nakładów finansowych można by naprawić, gdyby tylko ktoś na to zwracał uwagę. A to wyrwany zawias w szafce, a to nieprzykręcona półka w łazience, a to wyrwany karnisz. W pokojach jest brudno. W Egipcie byłam wiele razy i niedosprzątane pokoje zdarzają się wszędzie (nawet w 5*), ale tu było po prostu brudno. Z szaf i lodówki śmierdziało. Sejf nie działał w żadnym z dwóch pokoi. W pierwszym pokoju nie działała nam klimatyzacja, więc następnego dnia zmieniono nam pokój na inny. W tym drugim klimatyzacja była sprawna, ale nie działała lodówka. Na jednym łóżku była ubrana brudna pościel! Lodówkę pokojowy podmienił i przyniósł z pokoju obok. Sprzątanie ograniczyło się do ułożenia tej samej pościeli (bez wymiany). Z używanych ręczników w łazience zrobiono nam typowe egipskie zwierzątka. Nie dołożono papieru toaletowego i wody. W związku z tym już do końca pobytu nie skorzystałyśmy ze sprzątania. Nie chciałam się wycierać wymacanymi ręcznikami. Korzystałyśmy tylko ze śniadań, które były bardzo podstawowe, ale to co było było smaczne. To zrozumiałe przy tak niskiej cenie. Problemem było to, że zdarzyły się dni kiedy nie było talerzy, kubków. Jednego dnia na kuchni był dosłownie jeden kucharz, który biegał od stoiska z naleśnikami do stoiska z omletami. Jedno i drugie w związku z tym przypalał. Nie miał ich gdzie nawet odłożyć, bo brakowało talerzy dla gości. My oczekując na jedzenie przez pół godziny nie doczekałyśmy się talerzy.

Cena, fajna plaża (choć nie bezpośrednio przy hotelu) i jak na niski standard oraz cenę hotelu zaskakująco dobry poziom animacji. Mi odpowiadała też lokalizacja, bo chciałam zostać w części dla mieszkańców, a nie w Marinie. Właścicielka miła, gościnna i nawiązująca relacje z gośćmi. Nienaganna reakcja kierownictwa na zgłaszane problemy. Większość obsługi była bardzo miła i uczynna. Szkoda, że nie wszyscy.

• Ocena dodana: 28 lutego 2023

9,0
    Świetne lokum, blisko lotniska, rewelacyjna baza wypadowa. Ukłony dla całej załogi. Chce się wracać!
    • 8 noclegów

Nam podobało się wszystko. Warto jednak uprzedzić gości,, którzy spodziewają się typowo resortowych warunków o dość skromnej przestrzeni rekreacyjnej, niewielkim basenie, braku zjeżdżalni i tym podobnych urządzeń. Plaża wymaga kilkunastu minut spaceru lub dowozu hotelowym busem. Marina jest w odległości kilkuset metrów. Wi-Fi działa jedynie w przestrzeni ogólnodostępnej. Jeśli nie oczekujesz gwaru i głośnej muzyki - będziesz zadowolony. Tak jak my.

Znakomity personel! W każdej sytuacji mogliśmy liczyć na pomoc, udzielaną zawsze chętnie i z uśmiechem. Atmosfera niemalże domowa. Wyśmienita kuchnia. Wygodne pokoje, spokój, cisza, przyjemny widok na marinę. Blisko do sklepu, bankomatu, niedaleko do knajpek, marina w zasięgu kilku minut spacerkiem. Wieża widokowa watra odwiedzin. Rowery do wynajęcia. Atrakcje organizowane przez fachowców. Hotel, z racji położenia, może stanowić doskonałą bazę wypadową dla chcących zwiedzić atrakcje południa Egiptu. Obiekt jest prowadzony przez serdecznych ludzi, naprawdę zaangażowanych w swoją pracę i zorientowanych na zadowolenie gości.

Pobyt: luty 2023

• Ocena dodana: 22 lutego 2023

Hotel ten to znakomity wybór
    • 1 nocleg

Hotel, jego właścicielka i zatrudniona obsługa to najwyższy standard w ogóle nie przypomina znanych mi sprzed lat niskich standardów egipskich. Jest bardzo czysto, jest basen, jest życzliwość, są atrakcje dodatkowe: właścicielka hotelu jest Polką i opowiada różne ciekawostki o Egipcie. Plaża jest bardzo blisko, to krótki spacer a jak komuś się nie chce to dodatkową atrakcją jest dowózka na plażę quadem. Niedługo mają być (albo już są) hulajnogi elektryczne na wyposażeniu hotelu. Jeśli ktoś ma ochotę na tuk-tuka albo osła to Pani Agnieszka i taką atrakcję załatwi. Wszystko to bardzo tanio. Stosunek jakości do ceny jest bardzo korzystny. Polecamy ten hotel zarówno ja jak i mój 11 letni syn, mieliśmy przyjemność w nim nocować w styczniu 2023 roku.

Pobyt: styczeń 2023

• Ocena dodana: 10 lutego 2023

Wspaniały!
    • Pokój Jednoosobowy typu Deluxe z balkonem
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Oświetlenie w pokoju i łazience nie jest zbyt dobre. Jednakże jest to jedyny mały minus.

Hotel bardzo ładny i przytulny. Jest tam wszystko czego potrzebujesz. Mialam przepiękny widok na Marinę oraz na taras będący restauracją, gdzie był uroczy wystrój z lampkami. Obsługa jest przemiła i pomaga rozwiązać każdy problem.

Pobyt: luty 2023

• Ocena dodana: 2 stycznia 2023

Trzask.pl
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Miejsce tj. cisza, spokój, niedaleko super knajpa z dobrym i tanim jedzeniem. Niedaleko super market i działający bankomat.

Pobyt: grudzień 2022

Pobyt: lipiec 2023

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!