„Naktsmītne bija brĩnišķīga .Plaša ,tīra ,gaiša ar milzīgu virtuves zonu un milzīgu āra terasi kur pavadīt jaukus vakarus! Viss nepieciešamais bija pieejams! Skaists dizains ! Vislabākās atsauksmes no mums!!“
„Ērta atrašanās vieta - pāris minūtes līdz metro. Iespējams izmantot saunu bez papildu maksas. Atsaucīgs personāls. Iespēja izmantot nelielu virtuvīti (elektriskā plīts), ja ir savi trauki.“
„Lielisks personāls, numurā tikām stundu pirms noteiktā registrēšanās laika.
Lieliska atrašanās vieta, lai dotos uz prāmi vai no tā, 2 minūtes līdz “gate E9”“
„Dzīvoklis tīrs, ērts, pieejams fēns, gludeklis, trauki, gulta liela un ērta. Ļoti izdevīga atrašanās vieta, tuvu metro, osta, lielveikals, kur pieejami augļi un dārzeņi. Netālu labs ģimenes restorāns. Lieliski, ka dzīvoklim ir terase.“
Naktsmītne Constantine cozy apartment ir novērtēta 19 reizes. Daži lietotāji neatstāja komentāru, bet citi iesniedza atsauksmes Español vai English (UK).
Naktsmītne Summer flat by the beach&Taverna ir novērtēta 10 reizes. Daži lietotāji neatstāja komentāru, bet citi iesniedza atsauksmes Русский vai Español.
Naktsmītne Milena Comfy Piraeus Reno Apt AC & Full Kitchen ir novērtēta 10 reizes. Daži lietotāji neatstāja komentāru, bet citi iesniedza atsauksmes English (US) vai Ελληνικά.
Naktsmītne Raise Piraeus Harbor Flats ir novērtēta 9 reizes. Daži lietotāji neatstāja komentāru, bet citi iesniedza atsauksmes English (UK) vai English (US).
Naktsmītne Ανακαινισμένο σπίτι με ιδιωτική αυλή ir novērtēta 8 reizes. Daži lietotāji neatstāja komentāru, bet citi iesniedza atsauksmes Español vai Français.
Naktsmītne Cozy apartment in a new building apartment 4 ir novērtēta 6 reizes. Daži lietotāji neatstāja komentāru, bet citi iesniedza atsauksmes Ελληνικά vai Svenska.
Naktsmītne Nikea apartment near Pireus port and metro st III ir novērtēta 3 reizes. Daži lietotāji neatstāja komentāru, bet citi iesniedza atsauksmes Eesti vai Eesti.
Naktsmītne CENTRAL TOWN HOUSE 60m2**** ir novērtēta 5 reizes. Daži lietotāji neatstāja komentāru, bet citi iesniedza atsauksmes English (UK) vai Ελληνικά.
Naktsmītne BlueMotion - CruiseNest 143 6B ir novērtēta 16 reizes. Daži lietotāji neatstāja komentāru, bet citi iesniedza atsauksmes Español vai English (UK).
Naktsmītne Cozy Apartments near the Port of Piraeus ir novērtēta 17 reizes. Daži lietotāji neatstāja komentāru, bet citi iesniedza atsauksmes Español vai English (UK).
Naktsmītne magnificent marina zeas apartment ir novērtēta 8 reizes. Daži lietotāji neatstāja komentāru, bet citi iesniedza atsauksmes English (UK) vai Français.
Naktsmītne Sea Luxury Apartments ir novērtēta 6 reizes. Daži lietotāji neatstāja komentāru, bet citi iesniedza atsauksmes English (UK) vai English (US).
Naktsmītne Piraeus Pasalimani cozy apartment ir novērtēta 6 reizes. Daži lietotāji neatstāja komentāru, bet citi iesniedza atsauksmes English (UK) vai English (US).
Naktsmītne BlueMotion - CruiseNest 143 6A ir novērtēta 25 reizes. Daži lietotāji neatstāja komentāru, bet citi iesniedza atsauksmes Español vai English (UK).
Naktsmītne Fully equipped flat in Piraeus (Erm_C7) ir novērtēta 4 reizes. Daži lietotāji neatstāja komentāru, bet citi iesniedza atsauksmes English (UK) vai Polski.
Naktsmītne Seaside Corner Kastella Getaway ir novērtēta 3 reizes. Daži lietotāji neatstāja komentāru, bet citi iesniedza atsauksmes English (UK) vai Eesti.
Mūsu vietnē ir pieejami vairāk nekā 70 miljoni atsauksmju par naktsmītnēm, un tās visas ir iesnieguši īsti, pārbaudīti viesi.
Kā tas notiek?
Viss sākas ar rezervējumu
Viss sākas ar rezervējumu
Vienīgais veids, kā uzrakstīt viesu atsauksmi, ir vispirms veikt rezervējumu - tieši tāpēc mēs zinām, ka atsauksmes mūsu mājas lapā ir rakstījuši īsti viesi, kas ir uzturējušies naktsmītnē.
Pēc tam ir ceļojums
Pēc tam ir ceļojums
Kad mūsu viesi uzturas naktsmītnē, viņi uzzina, piemēram, cik kluss ir numurs, cik garšīgi ir ēdieni vai cik atsaucīgs ir personāls.
Un visbeidzot - atsauksme
Un visbeidzot - atsauksme
Pēc ceļojuma viesi mums pastāsta par savu uzturēšanos. Mēs pārbaudām, vai nevienā atsauksmē nav nepiedienīgu vārdu un vai visas viesu atsauksmes ir autentiskas, un pēc tam pievienojam atsauksmes mūsu mājas lapai.
Ja jūs veicāt rezervējumu mūsu mājas lapā un vēlaties iesniegt atsauksmi par naktsmītni, lūdzu, vispirms ienāciet sistēmā.