Ubytování v destinaci Zakynthos:
Hotely
„Libilo se mi vse, ale ze vseho nejlepsi byl rozhodne personal a jeho ochota!!!“
„Nádherné místo, v okolí vše potřebné, odchody, restaurace, přístav. Možnost slevy v restauraci Rock Café na snídani. Úklid každý den.“
„Ubytování bylo krásné a moderně vybavené. Nechybělo nám vůbec nic, vše potřebné jsme zde našli. Velmi nás potěšil nadstandardní servis. Hostitel byl skvělý, poradil nám s výlety i dopravou a dokonce nám udělal nákup, takže jsme si téměř nemuseli shánět jídlo.“
„užásné místo, pod ubytováním pláž a plážový bar, Klimatizace fungovala úplně skvěle a dobře se i spalo na postelích. Velmi pohodlné.“
„Úklid každý den, skvělá lokalita pro mladé“
„Pohoda bez kompromisů.“
„Lokalita apartmánu je v centru mesta, vše potřebné je v blízkosti. Krasný výhled z balkónu přímo na moře a přístav. Ubytování nabízí dětské přistýlky, což jsme velmi ocenili, a proto i pobyt s malým dítětem byl o to příjemnější. Milý a ochotný personál byl, jak pro apartmány,tak i v restauraci. Celá rodina pobyt v tomto apartmánu vřele doporučuje.“
„Výborné snídaně, bohatý výběr.“
„velmi“
„Ubytovani se nam libilo, vicemene nemame co vytknout. Vila je par kroku od more, ktere bylo krasne ciste. Lokalita je celkem fajn, ale bez auta bychom se tu neobesli. Na druhou stranu nas nikde nikdo nerusil a meli jsme more jen pro sebe:)“
Villa Strada Castello
151. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 57 dny
Villa Strada Castello má 8 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo English (US) .
Nireas : Stone Villa
152. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Giovanna's Lux Apartment
153. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 13 dny
Giovanna's Lux Apartment má 11 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo English (US) .
Margie Sea View Apartment
154. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 4 dnem
„“
Margie Sea View Apartment má 14 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Parva Domus
155. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Xigia hideaway - panoramic sea view house
156. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 299 dny
„Vše naprosto skvělé, od vybavení až po komunikaci s...“
„Lokalita naprosto úžasná!“
Xigia hideaway - panoramic sea view house – více hodnocení
Anemoni Deluxe Maisonette
157. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 257 dny
Anemoni Deluxe Maisonette má 8 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Italiano .
Phoenix Apartments - B2 & B3
158. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 11 dny
Phoenix Apartments - B2 & B3 má 14 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo English (US) .
Nobbi City Centre Apartments
159. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Zante Star Summer House
160. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 11 dny
Zante Star Summer House má 13 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Italiano .
Angie VIP Suites
161. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 14 dny
„Ubytování můžeme jen doporučit. Skvělý a vstřícný servis nás příjemně překvapil.“
„Určitě přijedeme znovu 🙂“
Angie VIP Suites – více hodnocení
Zante Ionian City House
162. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
„“
Zante Ionian City House má 10 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (US) .
Milk and Honey Residence
163. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 17 dny
„“
Milk and Honey Residence má 23 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
El sueño de Zante City Center Apartments
164. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Olive Zen Villa Zante
165. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 30 dny
Olive Zen Villa Zante má 7 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Deutsch .
Sea La Vie Villa
166. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 54 dny
Sea La Vie Villa má 8 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Valentine's Modern Apartment
167. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 21 dny
Valentine's Modern Apartment má 12 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Italiano .
Beautiful City Center Apartments
168. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 20 dny
Beautiful City Center Apartments má 16 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Villa Galanoussa
169. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 13 dny
Villa Galanoussa má 8 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
170. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 8 dny
Villa Shameti - Private Villa with Pool and Billiards Near Zakynthos Town By Villa Mana Gers má 10 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo English (US) .
The Cottage House
171. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 13 dny
The Cottage House má 14 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo English (UK) .
Phoenix Hotel
172. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 3 dnem
Bella Vacanza Studios
173. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 29 dny
Bella Vacanza Studios má 9 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Pothos Suites
174. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 14 dny
„“
Pothos Suites má 15 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo English (US) .
Akrotiri Sea View Suites
175. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 18 dny
Akrotiri Sea View Suites má 11 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo English (US) .
AMINA APARTMENTS
176. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 4 dnem
„“
AMINA APARTMENTS má 56 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Comfy Studio at Klelia Cottage
178. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 28 dny
Comfy Studio at Klelia Cottage má 11 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Italiano .
Villa Ismini
179. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 10 dny
Villa Ismini má 13 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Villas Thalia
180. z 386 hotelů v destinaci Zakynthos
Začátek dialogového okna
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.
Konec dialogového okna
2311730,2333560|1