«Perfekt beliggenhet, alt du trenger er bare kort spasertur unna. Vertskapet er hyggelige, imøtekommende og hjelper raskt med hva en måtte lure på. Rent og nyoppusset, som er ganske unikt for Vis. Anbefaler på det varmeste🥰»
«Alt! Nydelig utsikt, godt utstyrt og rent hus! Det var ikke langt å gå til byen. Utleiere var fantastiske. De var veldig tilgjengelig og hjalp med alt vi trengte! Her kommer vi gjerne tilbake!»
«Frokosten var veldig god, men kunne hatt noe mer utvalg.
Beliggenheten var helt perfekt for oss.
Rolig og stille.
Re opp rommet til ønsket tidspunkt var veldig bra å kunne ha»
«Beliggenheten var perfekt. Leiligheten ligger helt ved sjøkanten og har en egen liten badeplass. Der kunne vi bade og sole oss, og vi fikk låne solsenger av vertinnen. Det var stille og rolig, nydelig vann og flotte omgivelser. Et skikkelig ferieparadis.»
«Verten er veldig blid og hyggelig. Familien vår bodde i leiligheten for fem personer som har AC i stua og en vifte på soverommet. Leiligheten var ren og koselig innredet. Baderommet var nyoppusset og har en romslig dusj. Praktisk med vaskemaskin. Stor parkeringsplass med god plass.»
«Rent og fint hus med flere bad og god plass til en stor familie på tur (7 stk.). Kjekt basseng for barna. Kort avstand til det man trenger. Hyggelig vertskap med kjapp respons på alle spørsmål. Vi trivdes veldig godt.»
Apartments Kordić har fått 11 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller Italiano.
DeCoR Kut har fått 8 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller Italiano.
Apartment Stella har fått 5 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Español eller English (UK).
Studio apartments Ana & Mia har fått 22 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller Français.
«Boravili smo u raskošnom Seafront penthouse apartmanu u vili...»
«Lokacija objekta i fantastičan pogled s terase na čitavu...»
«Ein wirklich tolles Apartment.»
Seafront Penthouse har fått 11 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller English (US).
VisForYou Apartments har fått 8 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Español eller English (UK).
«Owner picked us up when we came with the ferry and drove us...»
«Great little apartment an easy walk to the port and nearby bars and restaurant»
«Apartman je iznimno čist i jako blizu svih sadržaja.»
Studio TINA har fått 9 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller English (US).
«The location was great, very central and easy to get to...»
«great place - super comfortable»
Villa Mar a Mar har fått 10 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller Français.
«Apartman je zaista predivno uređen, na odličnoj je lokaciji,...»
Villa Franceska har fått 7 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Español eller English (UK).
«Gemütliches und grosses Haus auch für 8 Personen.»
Vis - luxury holiday villa with swimming pool har fått 9 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller English (US).
Luxury Seafront Suite Fabri har fått 7 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Français eller English (US).
«An absolutely stunning location for a quiet holiday.»
«Traumhafte, ruhige Lage mit einem kleinen Strand fast direkt vor der Tür»
«Jako ugodno i opuštajuće.»
Moja posebna kuća na osami kraj mora har fått 8 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller English (US).
«Secluded, beautiful and unspoilt. And you have the sea to yourself!»
«Perfect holidays!»
«Probably one of the best places visited!»
Sea side house for two in a wilderness har fått 6 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller English (US).
«A lovely location, whether one likes relaxation only or...»
Resort Village T.N. Milna har fått 84 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Русский eller Español.
«Everything was great besides neighbours upstairs, crazy...»
«Zelo prijeten oddih!»
«Cudownie spędzony czas :)»
Vila Slavonia har fått 13 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller English (US).
Seafront Suites Maja har fått 37 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Русский eller English (UK).
«Manželské postele, klimatizace, vybavení kuchyně»
«Apartman je u centru grada, lijepo uređen te je bilo divno u...»
Central apartment, two bedrooms har fått 5 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Polski eller Hrvatski.
Apartment Charli har fått 13 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller Français.
Luxury apartment Prestige Villa Bellevue har fått 8 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller Italiano.
«A wonderful relaxing holiday in a beautiful house on the wonderful island of Vis.»
«Very good place, good value for money»
«Prekrasno preuređena stara kamena kuća na odličnoj lokaciji.»
Casa Ruben, private stone house har fått 5 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller Hrvatski.
Casa Karina har fått 13 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller Français.
«Świetna lokalizacja. Bardzo miły gospodarz. Wyspa mega urokliwa.»
Silver Beach Apartments Vis har fått 27 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller Français.
Vi har mer enn 70 millioner omtaler, og alle er fra ekte, verifiserte gjester.
Slik fungerer det
Det begynner med en booking
Det begynner med en booking
Før man kan skrive en gjesteomtale, må man først ha booket et opphold hos oss. Slik kan vi forsikre oss om at omtalene våre kommer fra gjester som faktisk har bodd på overnattingsstedet.
Etterfulgt av et opphold
Etterfulgt av et opphold
Vel fremme opplever gjestene om det er stille og fredelig på rommet, om de ansatte er hjelpsomme, om frokosten er god, osv.
Og til slutt, en omtale
Og til slutt, en omtale
Etter reisen forteller gjestene oss om oppholdet. Vi sjekker at ingen av omtalene inneholder støtende språk og ser til at de er skrevet av gjester som faktisk har bodd på stedet, før vi legger dem ut på nettsidene våre.
Hvis du har booket gjennom oss og vil skrive en omtale, må du logge inn først.