Przejdź do głównej treści

7,8

• Bezpłatne WiFi

8,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Bliskość plaży

Pobyt: czerwiec 2026

• Ocena dodana: 3 czerwca 2026

9,0
    Pobyt bardzo udany super odpoczynek zachęcam do odwiedzenia hotelu

Plaża

Lokalizacja w sumie wszystko ok

• Ocena dodana: 1 czerwca 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Animacje na basenie tylko po francusku i strasznie głośne

Pyszne jedzenie. Bliskość morza. Fajna lokalizacja. Czysto. Duża przestrzeń. Stare miasteczko oddalone o 1 km.

Pobyt: czerwiec 2026

• Ocena dodana: 21 maja 2026

• 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak przystanku autobusowego w pobliżu hotelu

Pyszne jedzenie, blisko morze, dostępne leżaki. Personel miły i pomocny. Przechowalnia bagażu oraz możliwość korzystania z napojów po wymeldowaniu.

• Ocena dodana: 18 maja 2026

9,0
    Świetna lokalizacja i pyszne jedzenie

Animacje po francusku

Przepyszne jedzenie i bardzo zróżnicowane. Znakomita lokalizacja hotelu przy samym morzu.

• Ocena dodana: 13 maja 2026

7,0
    Za tą cenę super.
    • 4 noclegi

Pierwszego dnia po przyjeździe o 7.30 nie dostaliśmy od razu pokoju na co byliśmy przygotowani, ponieważ check in jest od 15.00, ale nie otrzymaliśmy bransoletek all inclusive, więc ze śniadania nie mogliśmy skorzystać, co w innych hotelach w których byliśmy było standardem nawet jak się czekało kilka godzin na pokój. Nawet nie zaproponowano byśmy się czegoś napili. Obsługa na recepcji była nie miła. Naprawdę pierwszy raz się spotkaliśmy z tak słabym potraktowaniem. Dwa, że hotel z zewnątrz jest bardzo obskurny. Nam to aż tak bardzo nie przeszkadzało, ale jednak teren w okół wymaga dużego odnowienia. Woda w pokoju tylko na powitanie, ale zawsze można było ją uzupełnić w dystrybutorach co uważam za plus. Minusem był dostęp do napoji tylko w jednym miejscu. od 10-18 przy basenie, wieczorem w lobby - trzeba było trochę spacerować. Minusem jest też to, że hotel jest mocno nastawiony na gości z Francji, których jest bardzo dużo. Ogólnie większość gości to emeryci- nam to nie przeszkadzało, bo był spokój.

Spory wybór jedzonka. Zawsze można było coś wybrać i dobre w smaku. Napoje samodzielnie się nalewa co jest bardzo wygodne i duży wybór. Nawet piwko i winko. Kawka w porządku. Zawsze świeże owocki do posiłków. Jedzenie jak na hotel 3 gwiazdkowy przepyszne. Mi jako wegetariance zawsze udało się coś znaleźć dla siebie i wszystko mi smakowało, a jedzenie posiłków z widokiem na może było rewelacyjne. Usytuowanie hotelu było rewelacyjne. 10 min autem od hotelu z lotniska. 30 min. od Dubrownika - z centrum cavat jeżdżą autobusy za 4 euro od osoby. Widoki z hotelu niesamowite na morze. Do centrum cavat prowadziła promenada - bardzo ładnie i przyjemnie się szło. Wszędzie bardzo czysto. Pokoje godzinie sprzątane.

• Ocena dodana: 13 maja 2026

Zwiedzanie Dubrownika
    • 1 nocleg

Cena dość wysoka.

Bardzo smaczne śniadania. Widok na morze i piękny zachód słońca.

• Ocena dodana: 9 maja 2026

Opinia Ok
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niskiej jakości śniadania. Droga kolacja w formie open. Plamy po zabitych owadach na suficie.

Plaża przy hotelu. Klimat wokół hotelu. Super sklepik w hotelu.

• Ocena dodana: 1 maja 2026

• Wyjazd służbowy
    • 1 nocleg

Nie znajduje.

Odległość do plaży i wygodne pokoje

• Ocena dodana: 26 kwietnia 2026

OK
    • 3 noclegi

Lokalizacja, czystość, podejście personelu do wypoczywających gości można opisać tylko samymi pozytywami. Miejsce parkingowe zapewnione, ale byliśmy poza sezonem a nie wydaje mi się aby wszyscy przyjeżdżający samochodami mogli się pomieścić na parkingu hotelowym w ścisłym sezonie, ale mogę się mylić. Mieliśmy wykupione w ofercie śniadania i kolacje. Zawsze można było coś znaleźć odpowiedniego dla siebie. Dość spora oferta żywieniowa. Fenomenem była możliwość w ofercie kolacyjnej wlania do kieliszka nieograniczonej ilości białego lub czerwonego wina (crno vino je bylo jako dobro) lub jak ktoś wolał piwa. Za ten pomysł hotel zasługuje na gwiazdkę michelin. Dla mnie i mojej małżonki same pozytywy. Pewnie tam jeszcze wrócimy.

• Ocena dodana: 22 kwietnia 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo polecam hotel, idealna lokalizacja obok morza. Też nie trzeba daleko chodzić żeby znaleźć jakąkolwiek restaurację z dobrymi cenami i dużymi porcjami. Byliśmy tylko 3 dni, ale zawsze mieliśmy posprzątane w pokoju. Dojechać do Dubrownika też można komfortowo, od hotelu jest ok. 15 min pieszo do dworca. Dziękujemy serdecznie, napewno kiedyś wrócimy ❤️ 🇵🇱🇺🇦

• Ocena dodana: 23 października 2025

8,0
    Hotel OK, ale najlepsze czasy ma już za sobą
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotel najlepsze czasu juz ma dawno za sobą. Jest dosc zużyty, a czystość pokoju, nawet po sprzątaniu daje wiele do życzenia - pełno kurzu wszędzie i pozostawionych śmieci w pokoju. Wszędzie ślady po zabitych komarach, gryzą nawet po sezonoe w październiku, weźcie sobie środek na komary. Widok na ulicę - bardzo głośno o wczesnej porze bo wciąż przyjeżdżają i odjeżdżają autokary. Woda w basenie nie podgrzewana.

Dobra lokalizacja i stosunek.ceny do jakości.

Pobyt: październik 2025

• Ocena dodana: 10 września 2025

• Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny typu Superior z balkonem i widokiem na morze
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Animacje dla dzieci jak i również dla dorosłych nastawienie na turystów z francji

Blisko plaży, super pokoje

Pobyt: wrzesień 2025

• Ocena dodana: 8 września 2025

Pobyt ok.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokój zbyt mały jak na trzy osoby i wymaga już odświeżenia. Brak zestawu do kawy i herbaty.

Miałam opcję all inclusive, więc posiłki z głowy. Plaża przy obiekcie. Pomocny personel. Szczególnie Pan Boris z recepcji, który był bardzo pomocny.

• Ocena dodana: 6 września 2025

Polecam, fajny rodzinny hotel
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Minus pokoju rodzinnego ulokowane na parterze brak możliwości otworzenia okna, jest klima i jedyne drzwi wychodzące na taras przy plaży, spanie Q nocy przy otwartych na oścież drzwiach kiepski pomysł 😄a w nocy spać przy klimatyzacji osobiście nie lubię, ale to szczegół.

Dobra lokalizacja jeżeli chce się zwiedzić Dubrownik, statek wypływa spod hotelu. Pokoje czyste, śniadania i obiadokolację w porządku. Lepiej samemu wejść na stronę hotelu i zabukować tam pokój, możliwość wyboru lepszych opcji, taniej również z niepełnym wyżywieniem (przez booking zamówiło mi dwa pokoje, nie było opcji rodzinnego jak potem domówiłam na ich stronie bezpośrednio).

• Ocena dodana: 19 sierpnia 2025

• Ocena dodana: 9 sierpnia 2025

Jesteśmy zadowoleni
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Łazienka zbyt mała na rodzinę . Brak półek w łazienkach.

Hotel bardzo przyjazny dla dzieci, dużo animacji, miła obsługa , super dostęp do morza, dobra komunikacja do Dubrownika

• Ocena dodana: 1 sierpnia 2025

9,0
    Piękne miejsce, wrócimy jeszcze w to miejsce :)
    • 5 noclegów

Program animacyjny nastawiony na klientów francuskich, ogólnie nam to nie przeszkadzało ale mogli by to zrównoważyć. Czystość na tarasie w miejscu restauracyjnym do poprawy. Personel do przeszkolenia ;)

Okolica piękna, można pospacerować delektując się przepięknymi widokami. Plaża tuz przy hotelu. Personel pomocny, szczególnie na recepcji. Mieliśmy widok na morze wiec rewelacyjnie :)

• Ocena dodana: 27 lipca 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Jak na tak duży hotel, 3 baseny,małe w których głównie siedziały dzieci,ale nie przyjeżdża się w takie miejsce żeby siedzieć przy basenie😎No i oczywiście leżaki zajmowane od wczesnego rana,na których leżą przez cały dzień ręczniki a nikogo nie ma...

Ładnie położony hotel, tuż nad samym morzem, w otoczeniu zieleni.Wrażenie robi wejście do hotelu, gdzie od razu rzuca się w oczy taras z pięknym widokiem na morze...pokój bardzo czysty, sprzątany codziennie, z małym balkonem.Dużo miejsc do odpoczynku na zewnątrz,tarasy,stoliki,ławki...Bardzo dobrze działająca klimatyzacja.Hotel dość duży, ale rozmieszczenie budynków sprawia, że nie bylo widać i słychać tłumów.Jedzenie bardzo dobre, choć śniadania monotonne, ale tak to już bywa w tego typu obiektach.Bardzo miły personel!

• Ocena dodana: 8 lipca 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Przepiękny widok, dobre śniadanie.

Pobyt: maj 2025

• Ocena dodana: 26 czerwca 2025

• 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Słaba jakość napoi alkoholowych i bezalkoholowych

Lokalizacja, blisko lotniska, autobus miejski do Dubrownika

• Ocena dodana: 23 czerwca 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Jedzenie ok ale niestety nie podgrzewane w bemarach co skutkowalo tym, ze cieple bylo bardzo krótko. Podgrzewane talerze tylko w teorii bo w praktyce i tak zimne. Po nalozeniu na talarz, dojsciu do stolika, potrawy byly juz zimne przez co tracily na smaku. Napoje takie jak wino rozcieczone woda. (Pakiet all inclusive) W pokoju duze lozko i niestety dwa rozjezdzajace sie materace

Lokalizacja, bliskosc do lotniska, wielkosc obiektu (nie za mały ani nie za duzy), godziny posiłków (all inclusive) wygodne lezaki przy basenie, mozliwosc wymiany ręczników kapielowych codziennie, duze lobby i wygodne meble. Pizza na kolacji bardzo smaczna. Obiekt ogolnie w miare dobrze zabdany na zewnatrz.

• Ocena dodana: 6 czerwca 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotel nastawiony tylko i wyłącznie na gości z Francji. Wszystkie Iwenty, Animacje pod gości z Francji czyli w języku francuskim. Śniadania przez 7 dni takie same i mało zróżnicowane Pokój mały pomimo że wiadome było że z dzieckiem (niemowle) to łóżka pojedyncze zsunięte w jedno. W pokoju drzwi jakby to było studio a za drzwiami drugi pokój wiec o ciszy można było zapomnieć. Głosy każdej rozmowy, chrapanie itd.

Lokalizacja, nie w samym centrum ale na tyle blisko że spacerkiem do centrum z niemowlakiem można było spacerować 2 razy dziennie. 1,2 km

• Ocena dodana: 5 czerwca 2025

Nic

Świetny

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!