Katoro 18, 52 470 Umag, Chorwacja
Stosunek jakości do ceny
8,2
Bezpłatne WiFi
8,6
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowego
wyświetlono 1 – 25
Ocena dodana: 1 sierpnia 2025
Maciej
PolskaSłabo wygłuszone pokoje słychać wszystko gdy ktoś przechodzi obok drzwi lub też sprzątany jest pokój obok. Mało smaczna Cola.
Ogólnie hotel oceniam bardzo dobrze oddalony od centrum Umag w którym byłem kilkukrotnie podczas tego wyjazdu i przerażała mnie ilość ludzi w centrum. Plaże piaszczyste i kamieniste nie przepełnione, no i basen hotelowy dla każdego coś. Animatorzy, Pepi :-) i personel Super grzeczni pomocni. Wieczorne pokazy magii, koncerty lub inne uprzyjemnienia. Duży parking w większości zaciemniony. Cała rodzina bardzo zadowolona Na pewno wrócimy.

Ocena dodana: 1 sierpnia 2025
Jolanta
PolskaSniadanie bardzo dobre, urozmaicone, lokalizacja super.
Ocena dodana: 24 lipca 2025
Piotr
BelgiaMimo włączonej klimatyzacji w pokoju było ciepło,przy tak wysokich temperaturach ciężko było schłodzić pomieszczenia.
Śniadanie bardzo urozmaicone i bardzo smaczne.Kazdy znajdzie coś dla siebie.
Ocena dodana: 23 lipca 2025
Mastela
PolskaJedyny drobny minus to fakt że występy dla dzieci w porze wieczornej odbywały się w głównym miejscu ,zamiast w osobnej przestrzeni lub gdzieś z boku -rodziny z dziećmi na pewno były zadowolone , ale nam to trochę przeszkadzało i innym dorosłym którzy byli bez dzieci również.
Spędziliśmy świetny czas w hotelu ,jako czteroosobowa rodzina dorosłych .Hotel prezentuje się lepiej niż na zdjęciach ,a sam pobyt oceniamy bardzo pozytywnie .Każdego dnia obywały się animacje i występy ( bardzo duży plus ) część z nich była naprawdę świetna inne trochę słabsze. Jedzenie bardzo dobre myślę że każdy znalazł coś dla siebie .Hotel zarezerwowaliśmy w bardzo dobrej cenie ,co również wpłynęło na nasza ocenę .Świetna komunikacja i lokalizacja -dodatkowym plusem zrobiliśmy sobie wycieczkę z Umag na oglądanie delfinów oraz zwiedzanie Triestu w Włoszech ( ok 50km) Mieliśmy początkowo mieszane uczucia czytając opinie ale tylko do momentu dopóki tam nie dotarliśmy .Hotel bardzo pozytywnie nas zaskoczył. Zdecydowanie Polecamy :)

Ocena dodana: 5 maja 2025
Grzegorz
PolskaJeżeli firma odpowiada za teren nad morzem to powinni szybko pousuwać wystające śruby z betonowego nabrzeża oraz schodów do morza.
Super lokalizacja i dobre jedzenie. W mojej opinii plava laguna powinna zainwestować w podgrzewane baseny w swoich hotelach co zwiększyło by zainteresowanie i podniosło znacząco komfort pobytu.
Pobyt: maj 2025
Ocena dodana: 27 kwietnia 2025
Łukasz
PolskaLokalizacja ogród plaża
Pobyt: kwiecień 2025
Ocena dodana: 9 września 2024
Piotr
PolskaMała ilość ogólnodostępnej wody do picia, do nalewania butelek (podczas gdy piwo i wino ogólnodostępne)
położenie, bardzo czysto, sprawna obsługa kelnerska na stołówce
Pobyt: wrzesień 2024
Ocena dodana: 28 sierpnia 2024
Ewelina
PolskaBrak czajnika w pokoju- przy dziecku jest on potrzebny. Pajęczyny - wszędzie, sprzątane jakby powierzchownie. Hotel to jedna wielka popielniczka- goście mogą palić chyba wszędzie oprócz lobby (najgorsze jest wyjście z hotelu na basen czy plaże, przejście z dzieckiem przez chmurę dymu nie jest przyjemne). Baseny i natryski mają zimną wodę - dziecko nie chciało wejść do brodzika.
Lokalizacja - Plava Laguna to rozległy kompleks wszystkiego (baseny, lokale gastronomiczne, plaże). Jedzenia wystarczający wybór - potrawy smaczne.
Pobyt: sierpień 2024
Ocena dodana: 21 sierpnia 2024
Sylwia
PolskaHotel mocno do odświeżenia. W łazience przez cały pobyt niemiły zapach z kanalizacji.
Jedzenie rewelacja . Wszystko świeże i pyszne. Widok na morze i basen, oraz dosłownie parę metrów do plaży.
Pobyt: sierpień 2024

Ocena dodana: 12 lipca 2024
Mirosław
PolskaMiejsce i lokalizacja
Pobyt: czerwiec 2024
Ocena dodana: 13 maja 2024
Paweł
PolskaŚniadania i obiadokolacje bardzo urozmajcone, smaczne
Pobyt: maj 2024
Ocena dodana: 13 września 2023
Bogdan
PolskaW łazience mocno zużyta bateria prysznicowa co nie było zbyt komfortowe w czasie kąpieli. W lobby hotelowym obsługa nie przywiązywała uwagi do sporządzanej kawy (zimna kawa).
Bardzo fajne miejsce, przestronny hotel, miła obsługa, bardzo blisko morza. Super jedzenie, urozmaicone dla każdego coś dobrego. Czystość w całym obiekcie i jego okolicy. Bardzo duży parking, częściowo osłonięty drzewami.
Pobyt: wrzesień 2023
Ocena dodana: 29 sierpnia 2023
Sylwester
PolskaWyciszenie ścian w łazience.
Idealna lokalizacja. Zwłaszcza jeśli wynajmuje się pokój z widokiem na morze przy basenie. Ogromy wybór potraw. Wszystko świeże i podawane na bieżąco. W godzinach otwarcia restauracji posiłki są cały czas wydane na bieżąco, nie ważne czy przyjdziesz na początek czy na koniec zakreślonych godzin. Przemiła i pomocna obsługa. Fajne rozrywki i koncerty dla młodszych i nieco starszych. Dobra klimatyzacja, WiFi.
Ocena dodana: 18 sierpnia 2023
Jacek
PolskaGłośna klima. Słabe wyciszenie.
Lokalizacja
Ocena dodana: 17 sierpnia 2023
Grzegorz
PolskaŚniadania - mógłby być trochę większy wybór. Ale generalnie nie ma się do czego przyczepić. Nie jest to jakis nowoczesny obiekt, ma już trochę lat ale czysto.
Obiekt dość fajny, dobra lokalizacja, blisko plaża. Basen mógłby być większy, bo było trochę ludzi. Czysty, pokoje dobrze wyposażone. Wi-Fi super chodziło, otwarta sieć. Leżaki w cenie - plus.
Ocena dodana: 12 sierpnia 2023
Anna
PolskaPosiłki bardzo różnorodne, każdy znalazł coś dla siebie. Pyszne drinki. Codzienne sprzątanie. Basen wystarczający, ręczniki plażowe - super sprawa. Ciekawe zajęcia w ciągu dnia dla dzieci i dorosłych. Wieczorami występy muzyczne.
Ocena dodana: 12 sierpnia 2023
Marcin
AustriaPalący turyści - przy basenie, przy snack barze, przy dzieciach! A zapach roznosil sie wszędzie. Nawet w pokoju do łazienki przechodził zapach papierosów z sąsiadniego pokoju!
Lokalizacja, obsługa, jedzenie.
Ocena dodana: 8 sierpnia 2023
Borowska
PolskaPokoje i łazienki moim zdaniem wymagają odnowienia. W naszym pokoju było dużo mrówek i grzyb na suficie. Klimatyzacja jest ale nie chłodzi. Łazienka niby Ok ale sufit nie wiem z czego był zrobiony że widać całą instalację. Parking jak popada deszcz- dramat.
Czysty basen, dobre jedzenie. Animacje dla dzieci, wieczorem koncerty lub inne atrakcje. Personel miły.
Ocena dodana: 16 lipca 2023
Mariusz
PolskaNadal jest problem z mrówkami.
Duży pokój, fajny basen, miła atmosfera, dobre jedzenie.
Pobyt: czerwiec 2023
Ocena dodana: 2 lipca 2026
Krzysztof
PolskaHotel przy samej plaży ,bezpłatne leżaki przy basenie i przy plaży , super jedzenie każdy coś znajdzie dla siebie ,duży wybór , pomieszczenie by zamnąć rowery ,duży parking.
Pobyt: czerwiec 2026

Ocena dodana: 19 maja 2026
Monika
PolskaPołożenie hotelu było super, obsługa bardzo uśmiechnięta i pomocna na każdym kroku od recepcji po lobby bar, jadalnię czy panie dbające o czystość- bardzo czysto wszędzie. Codziennie sprzątanie i wymieniane ręczniki. Wyjście na plażę i podziwianie zachodów słońca to kwestia paru kroków. Duży wybór jedzenia i bardzo smaczne. Jednego wieczoru w lobby była muzyka na żywo. Przed hotelem można wsiąść do kursującej ciuchci i za 4€ podjechać do centrum Umag. Jak dużo opinii wcześniej zauważa że czasy świetności hotel ma za sobą i nie są to typowe 4* to nadrabia całą resztą. Zdecydowanie tam kiedyś wrócę
Pobyt: maj 2026

Ocena dodana: 7 września 2025
Justyna
PolskaKiepski parking, na poczatku brak miejsca. Kiepska jakość pokoju i łazienki. Niby codziennie sprzątane ale na 8 dni tylko 2 x odkurzane i 2x zmieniana pościel. W pokoju dzieci ani razu nie zmieniono pościeli. Pajęczyny i pająki. W łazience słychać " jak oddycha" sąsiad. Przymusowa pobudka o 6.00, żeby zarezerwować leżaki na basenie.Zimna woda w basenie! Kawalek betonowej " plaży" i od razu wejście do głębokiej woda. Animacje słabe, aerobik w basenie i wieczorne 30 minutowe tańce z dziećmi. Proszę nie pytać o boisko, strzelnice... Korty tenisowe na mieście. Cena zupełnie nie adekwatna do oferty..
Pierwsze wrazenie- lobby " jakby luksusowo" . Duża, dość nowoczesna przestrzeń. Druga rzecz na plus to odległość od morza i dość smaczne jedzenie, aczkolwiek powtarzalne i kiepskie owoce świeże. Dużo z puszki. Dwa fajne występy wieczorne. 2 polskie kanały tv.
Pobyt: sierpień 2025
Ocena dodana: 10 sierpnia 2025
Robertus46
PolskaPogoda byla taka sobie... 😀
Basen, morze, spacery wzdłuż morza, jedzenie było super, leżaki za darmo zarówno przy morzu jak i przy basenie.
Pobyt: sierpień 2025

Ocena dodana: 24 lipca 2025
Karolina
PolskaJedzenie ok, hotel trochę stary, wymaga remontu.
wyświetlono 1 – 25
Świnoujście, Polska
Miasto Kos, Grecja
Sitges, Hiszpania
Omiš, Chorwacja
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego