„Dobrá cena, poloha velice blízko centra, klidná čtvrť, dobré snídaně, čistý a prostorný pokoj, parkování zdarma na ulici bez problémů, milý a ochotný personál, klimatizace na pokoji. Velice doporučuji“
„Klidná lokalita, možnost parkování na ulici před penzionem, vynikající restaurace - Deák Étterem - cca 5min pěšky. Prostorný pokoj s koupelnou, balkonem, postele velmi pohodlné. Bohatá servírovaná snídaně - párečky, hemenex, obložený talíř, domácí džemy, čerstvé pečivo, kakao, káva, džus. Milý pan majitel, komunikuje v angličtině.“
„Jednoduše zařízený pokoj pod střechou s malou lednicí a TV + koupelna se skleněnou zástěnou ve sprše. Jedno z oken vybavené sítí proti hmyzu, ale při dešti se téměř nedá větrat, neboť okny zatéká.
Výborná kuchyně - večeře "á la carte" poskytuje velký výběr, snídaně také (několik možností balíčku nebo naopak "vem si co chceš") a milá obsluha.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.