2. Izrael hodnocení hotelů

5,6

• Poměr ceny a kvality

5,6

100% autentická hodnocení

Skuteční hosté. Skutečné pobyty. Skutečné názory.

Zjistit více– otevře dialogové okno
Napsat hodnocení

zobrazeno 1 – 2

• Hodnocení napsáno: 7. března 2023

1,0
    Děs a hrůza. Čekali jsme, že to nebude žádný luxus, ale tohle byl opravdu děs.
    • Dovolená
    • Skupina
    • Palanda ve smíšeném společném pokoji
    • 2 noci

Provozovatel nám nebrat telefon a nijak nereagoval. Dojeli jsme na adresu ubytování, kde nám otevřeli hosté a řekli, že zde ale žádné volné místo není. Ubytovat nám na dané adrese nemohli a dovolat jsme se nikomu nemohli. Navíc fotky absolutně neodpovídali tomu, co bylo nabízeno. Na místě byl bordel, umaštěné zdi, matrace proležené jak blázen, postele dvoupatrové a vratké tak, že jsme se báli, že se na nás překlopí při lezení na postel nahoře, záchod bez toaletního papíru, sprcha protékající všude okolo, protože absolutně nětěsnila zespod. Za celý pobyt jsme navíc provozovatele ani jednou neviděli a ani jednou se nám neozval, proto nás vedl jeho host k jinému ubytování, kde nás vzali a které dle všeho patřilo k stejnému provozovateli, protože tam byla zahrada, která je uváděná na fotkách, ale druhé ubytování se nacházelo jinde, než na adrese, kterou nám uvedl. Ubytování se navíc nachází v silně židovské čtvrti, která jako tak nebyla problém, ale nebýt jeho hodného hosta, tak tam bloudíme asi do teď bez jeho pomoci.

Nic se nám nelíbilo. Měly jsme chuť jen po příchodu se obrátit a jít rychle pryč.

Termínem pobytu byl březen 2023

• Jednotlivec
    • Palanda ve smíšeném společném pokoji
    • 1 noc
    • Posláno přes mobil

V tomto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Termínem pobytu byl březen 2023

zobrazeno 1 – 2

Rozdíl v ceně vyrovnáme
Rozdíl v ceně vyrovnáme
Nízké ceny • Žádné rezervační poplatky • Našel/našla jste se nižší cenu? Rozdíl v ceně Vám vyrovnáme!