2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Benátsko hodnocení hotelů
  4. Lido di Jesolo hodnocení hotelů
Itálie Lido di Jesolo Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Residence Madrid Průměrné hodnocení: 6,9

„Velmi blízko na pláž. V blízkosti supermarket. Součástí 2 lehátka a slunečník. Součástí parkovací místo u domu. Výborná vstřícná komunikace s provozující agenturou (ochotně nám změnili termín ubytování a v den příjezdu přednostně připravili apartmán na dopolední check-in). Pokoje čisté, uklizené, žádná plíseň (jak zmiňují některé recenze).“

• Hotel Florida Průměrné hodnocení: 7,1

„Čistota a výhled, pěkný bazén.“

• Park Residence Immobiliare Pacella Průměrné hodnocení: 6,6

„Vlastni bazen, krasne okolí objektu s borovicemi, blizko moře i stánek.“

• Condominio Baraziol Průměrné hodnocení: 7,7

„Kousek od pláže i od centra. Personál byl velmi milý a vše bylo perfektně vysvětleno. Ocenili jsme, že byli v ceně 2 lehátka a slunečník na pláži.“

• Hotel President Průměrné hodnocení: 8

„Nově zrekonstruovaný hotel, krásné pokoje, denně úklid, parkovací místa za hotelem, bazén, na pláž 5min. Lehátka na pláži v ceně.“

• Hotel Bertha Fronte Mare Průměrné hodnocení: 8,6

„Prijemny hotel, primo na plazi, mily personal. Perfektni cistota v hotelu i okoli, cista hotelova plat, slunecniky a lehatka v cene. Vyborne jidlo, vyhoda je moznost plne penze. Hezke okoli.“

• Hotel Las Vegas Průměrné hodnocení: 8,7

„Byli jsme velice spokojeni. Lokalita naprosto skvělá. Hotel přímo na velké a čisté pláži. Jidlo naprosto luxusní. Obsluha skvělá, přátelská. Holky na recepci vždy usměvavé a ochotné se všim poradit. A hlavně slečna Monika, ze Slovenska, ta byla úplně nejlepší, vždycky když jsme něco potřebovali tak nám okamžitě byla k dispozici. Po příjezdu na hotel nam obsluha odnesla kufry na pokoj a pak nas doprovodili golfcarem na kryte parkoviště kousek od hotelu a odvezli zpet na hotel. Vse bylo vzdycky rychle a nikdy jsme na nic necekali.“

• Hotel Domingo Průměrné hodnocení: 8,6

„Na jednu noc OK, výborné snídaně, vlastní lehátka na pláži.“

• Hotel Jesolo Sand Průměrné hodnocení: 9,4

„Výborná snídaně, velký výběr. Velké poděkování za bezlepkové produkty navíc.“

• Hotel Garni San Carlo Průměrné hodnocení: 8,7

„Dobrý hotel, který se nachází v blízkosti moře. Pokoje nejsou příliš velké, ale čisté a útulné. Snídaně by měla být pestřejší“